Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

buna dimineata, scriu din mall:))))

acum serios,
castelana multa sanatate

bdana mi-am cerut scuze pe 2 pagini cred, daca nu se accepta poti sa-mi zici si marim pedeapsa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata dam o

la multe lunite sarbatoritilor de azi,multa sanatate si tot ce isi doresc parintii pentru ei sa se implineasca...

in legatura cu subiectul meu despre sot,vreau sa multumesc la toate fetele pentru raspuns,am vrut doar sa vad si alte mamici daca ar face asemenea eforturi pentru copii...sa se inteleaga asta am hotarat pentru copii...
acum vreau sa incheiem subiectul asta imi pare rau ca s-a creat cateva divergente intre persoane...scuze nu am vrut sa se ajunga la asa ceva...

iar acum vreau sa vorbim despre bucuriile vietii noastre bebelusi nostri...
noi am dormit bine,o trezire la 01.30 baut laptic si a dormit pana la 08.30...
fetita mea este tot maraita cu toate ca are patru dintisori...baga manuta in gura si tipa,se intelege ca are durere de gingie,dar sa dea dintisori atat de repede? pana la un an cred ca vom avea toti dintisori...of mititica nu stiu ce sa iimai fac sa ii iau durerea...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata!
Roxana ia vezi, poate fac aia preselectie pt Mosi Craciuni, Craciunite...te-ai scos: stai in mall ore in sir, si mai faci si un ban cinstit. Ce iti poti dori mai mult>?

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Castelana imi pare rau sa aud ca te-a ajus si pe tine oboseala, depresia....Sa iei negresit tratamentul. castelanul si mamica

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Buna dimineata mamici. va trimit ceva haois tare de tot. asta copil vorbaret cu adevarat

http://www.youtube.com/watch?v=aYnkfFE6QN4&feature=player_embedded

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

lara mi.ai adus aminte....si pe mine aici m.au "cautat" mai mult cand au auzit de unde sunt referitor la cernobil, au analizat si distanta intre unde s.a produs si bucuresti :))) asta cand faceam investigatiile pt tiroida

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Leea si eu alaptez in continuare, in paralel cu o diversificare lenta; chiar daca a inceput sa manance o cantitate mai mare de legume se incapataneaza sa goleasca si sanii imediat, drept urmare mai da niste laptic pe afara. Eu varza, mazare si fasole nu am mancat. Am mancat intr-o seara niste usturoi (nu mult) si a doua zi a urlat tot timpul la san, asa ca evit usturoiul si condimentele iuti. Si in ultimele nopti a vrut sa pape de cate 3 ori, cred ca are asa un feeling ca va papa mai putin laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

M-am sculat, fac tot ce deobicei trebuie facut dimineata in casa, dar iar m-a luat raceala de la asta mica. Zau, daca inteleg ce fel de virusi dezvolta astia la gradinita. Sunt asa de rezistenti!

Mai are o zi pana la onomastica si deja tuseste. Mi-e si mila de ea, ca viseaza la cum o sa se imbrace si cum va sufla in tort.

Azi n-am dus-o la gradi poate o mai pun nitel pe picioare.

Merg sa-mi pun cafeaua si ma intorc. Cum am spus-o mereu imi place sa stau cu voi sa o beau. E momentul meu de liniste. Poate pana la sfarsitul zilei nu se mai leaga nimeni de nimeni, ca-i obositor totusi. Fiecare si le stie pe ale lui si daca scrie ceva ar trebui s-o faca numai din experienta personala. Eu, cel putin asa fac, iar STANUCEL cred ca vroia sa cunoasca si alte alegeri.

STANUCEL - Oricum, esti o femeie speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fete!

M-am sculat, fac tot de deobicei trebuie facut dimineata in casa, dar iar m-a luat raceala de la asta mica. Zau, daca inteleg ce fel de virusi dzvolta astia la gradinita. Sunt asa de rezistenti!

Mai are o zi pana la onomastica ei si ea deja tuseste. Mi-e si mila de ea, ca viseaza la cum o sa se imbrace si cum va sufla in tort.

Azi n-am dus-o la gradi poate o mai pun nitel pe picioare.

Merg sa-mi pun cafeaua si ma intorc. Cum am spus-o mereu imi place sa stau cu voi sa o beau. E momentul meu de liniste. Poate pana la sfarsitul zilei nu se mai leaga nimeni de nimeni, ca-i obositor totusi. Fiecare si le stie pe ale lui si daca scrie ceva ar trebui s-o faca numai din experienta personala. Eu, cel putin asa fac.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

si mie imi place sa beau cu fetele aici pe forum...hai pune de si vino...te asteptam...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

briza mie nu.mi place sa muncesc in mall, mie imi place sa cheltui :))

miria si eu imi beau cafeaua aici

si acum il astept pe leo sa vina sa stea cu silvana, sa ma duc sa ma programez la un examen de rutina ginecologic, tre sa stau sa calculez in functie de ciclu, cand imi vine bine...

azi dimineata ivan s.a trezit si primele lui cuvinte au fost : cand mergem in parcul cu semineu ? (ala fiind intr.un mall) :)) baiatu` lu` mama

POZE

Mergi la inceput