Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
hello everybody..aseara am picat lata si nu am mai revenit...
..deci trebuie sa ii urez si Gabitzei un calduros la multi ani ,multa sanatate si bucurii alaturi de toti cei dragi!!
si sarbatoritilor zilei ,alti dragi fulgusori: AMALIA alias rechinasa,SABINA SI MIHAI SA CRESTETI MARI,SANATOSI ,SA FITI ISTETI SI CUMINTI SI SA LE INCARCATI MEREU SUFLETELE DE EMOTIE PARINTILOR VOSTRI DRAGI!! LA MULTI ANI!!!
revin cu meniul...
andre ai PM
Ancutza_Bro spune:
ah, stiam eu ca am uitat ceva...La multi ani Gabitza sa fii fericita, scuze de intarziere
Lyly imi pare rau ca analizele nu au iesit cum ai fi vrut, pupam Alexutul sa se faca bine si pe mamica lui sa aiba rabdare si putere sa treaca peste perioada asta
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
doamne ce varza e in capul meu!! ..am uitat sa o felicit pe draga noastra Alexa;FELICITARI ALEXA SI SA FIE SANATOASA MICA PRINTESA,IAR VOI SA VA BUCURATI TOATA VIATA DE SUFLETELUL MINUNAT CARE A APARUT IN VIATA VOASTRA!!
FELICITARI,MATUSICA MAGDA!!SA-TI TRAIASCA NEPOTICA SI SA FIE SANATOASA!!
si acum meniul zilei de ieri:
dimineata:cereale+lapte+avocado+mar
amiaza:ciorbita de pui ,felul doi n-a mai vrut (era mort de obosit);a baut 120ml lapte
seara:tocanita de pui de casa (de la amiaza)+mamaliguta
la ora 17: a papat cateva boabe de struguri..
azi avem asa:
dimineata:cereale+lapte+mar+para+avocado
amiaza:ciorbita de perisoare -felul I;tocanita de pui cu mamaliguta-felul II,daca doreste..
seara:branza de vaca+ ceva legume,cred..mai vedem
dimineata si seara lapte 150ml,respectiv 210 ml..
Ancutza_Bro spune:
ia uitati ce scria Stephy pe data de 2.11.2009:
"Laurairina maine e ziua in care vei deveni mamica ,o mamica fericita .Ma incearca pe mine emotiile,apoi pe tine...cred ca nu te mai poti concentra la nimic.Imi pare rau ca a durut asa rau tuseul ala .Sper ca mai intri azi pe la noi. si mult curaj!
Ancutza asa stiam si eu ca in noptile cu luna plina se declanseaza multe nasteri.Iti doresc sa fie si a ta,daca mai esti nerabdatoare desigur.
Monis poate se intampla si la tine ceva inainte de programarea de miercuri"
mai mamica "Nostradamus" ce esti , asa le mai simti tu pe toate...pup tare cuscri
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
Lyly si mie imi pare rau ca analizele nu au iesit tocmai bune; si tinem pumnii ca Alex sa raspunda bine la tratament si sa il tolereze bine!!!
ATENTIUNEEEE!! ATENTIUNEE!!
ne incadram oficial in categoria MERGARETI...adica,mergem mai mult in picioare decat de-a busilea...merge prin toata casa si chiar si afara ;uneori cu o viteza de am impresia ca acus-acus se duce in nas..si la noi a fost o perioada de stagnare,ca sa zic asa (Andre),adica a facut primii pasi undeva in jur de 11 luni ,dupa care pauza,apoi timid cativa pasi ,iar busileala si sustinut de manute si..de vineri merge singur-singurel;cand e obosit se lasa singur jos sau cauta sprijin..
in alta ordine de idei, am facut vaccinul de 1 an (fara priorix for now),a fost bine (local un mic hematom si nodul ,tratat cu crema de galbenele),dar cu ceva mofturi la mancare...
momentan sunt necajita ca David e tot fornait ...i-am pus apa de mare de 3/zi , seara ii pun in camera apa fierbinte cu sare sau cu eucalipt (Andre),dar nimic...apropo, Andre,ce crema mentolata folosesti? eu nu am gasit ceva care sa se poata administra copiilor...Chiara e mai bine ?!
grigore_tina spune:
Geo inca doarme.Are 2.30 ore de somn pana acum.Yuuuuuuuuuuupiiiiiiiii.
Am reusit sa pap si eu ceva si acum ma uit pe site-ul cu hainute de la Aramis.Au bagat noutati de la pagina 30 parca la 120.Sunt superbe hainutele.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Miany felicitari mergaretului.
Lyly imi pare rau ca si voi aveti analize proaste.Eu maine sper sa ajung la doctor cu rezultatele ca pana acum a fost plin si nu a avut loc si pentru noi.
de George-Stefan (15.11.09)
many_bani spune:
Lyly pup apasat mamica si puiutul
Ne-am intors si noi de la dr. Am plecat cu armata de pitici dupa mine ca abia am incaput in masina . Cum va spuneam, la mine functioneaza intens scenarita asa ca de cum am intrat pe usa am zis, vreau sa va uitati cu atentie la putza, coaste-stern, coloana si fontanela. Cica fontanela punctiforma( ok) coloana frumoasa, stern-coaste un mic inceput de rahitism (se pare ereditar, de la tati), care se corecteaza singur, in timp prin fortificarea muschilor, putza acumulari sub piele(nu am scapat de ce imi era frica) inca nu se pune problema de fimoza, dar ele exista si trebuie sa execut corect manevra. A zis ca ea nu pune mare accent pe decalotare ci mai degraba pe executarea corecta a miscarilor de dute-vino care sa impiedice acumularile, care printre altele pot produce si infectii urinare.
Are 10,300 kg, 82 cm si ne-a laudat ptr. dintisori, ptr. ca executam corect igenizarea lor, dar numai eu stiu cate muscaturi imi iau. A zis ca acum se pateaza usor de la legume gen sfecla, spanac etc. De sfecla stiam si eu. Am discutat despre alimentatie, cum procedez si a zis ca este ok. Eu inca nu-i fierb carnea cu legumele, a spus ca pot sa o fac de acum dar sa dau in clocot cateva minute carnea separat, sa arunc apa aia si apoi pot sa pun cu legumele. A mai zis multe despre alimentatie cum ar fi faptul ca am bagat gutuia, este ok, o recomanda in favoarea kiwi-ului
Am facut infanrix si priorix, a plans cateva secunde pa fiecare intepatura. Ne-a recomandat pe timp de iarna 10 zile/luna calciu si 20 zile/ luna fier, iar in ian. sa facem leucograma, ne mai gandim
Cam atat, pupici fara exceptie
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Am vazut ca sunt fulgusori care au la pranz cate 2 feluri de mancare, David de Miany, mami ii gatesti zilnic 2 feluri si David mananca? Vlad abia se screme ptr. un fel
Felicitari David mergaret.
mami de Vlad (29.10.2009)