Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
eu am inceput sa impart punctele, sunt cateva poze care-mi plac tare tare

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

hai ca m-ati bagat in ceata. e un nr limitat de puncte ce poate fi folosit?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
eu am inceput sa impart punctele, sunt cateva poze care-mi plac tare tare

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

hai ca m-ati bagat in ceata. e un nr limitat de puncte ce poate fi folosit?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

fiecare membru are 100 de puncte pe care le poate imparti cui cat doreste cu evaluare de la 1-5 puncte

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI TUDOR

LA MULTI ANI RADU

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata TUDOR RADU Sa fiti fericiti, sa cresteti mari mari si frumosi si destepti!Iar m-am asezat sa raspund la lume si am uitat sa spun. Nu pricep cum functioneaza concursurile astea, am votat aseara la Bubu si la David, azi am vrut sa votez si nu m-a mai lasat. Daca am dat doar 20 de puncte, de ce nu mai am 80? Sau nu mai am pentru aceleasi poze? In fine... Miany Nu cred ca exista mama pe lumea asta care sa nu-si piarda rabdarea si apoi sa nu se simta vinovata. Daca exista, sa ridice mana. Cat despre crema, spune-mi daca te ajuta daca iti scriu compozitia? De ce nu-l dai pur si simplu cu putin eucalipt diluat in nari? Lumi Nu cred ca ai plictisit pe cineva, cred ca pur si simplu suntem fara idei. Chiara o singura data mi-a scuipat mancarea si am plans, deci nu-mi pot imagina cum poti rezista si nu-mi pot imagina ce poti face. Stiu doar ca sunt copii care mananca foarte prost cat sunt bebelusi, apoi baga de sparg si invers. Imi pare rau din inima ca nu am solutia salvatoare pentru tine, sincer. Dana Il pup cu drag pe David, e absolut superb!Ce mai vroiam sa zic? Nu stiu, asa ca ma apuc de munca. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata

TUDOR
RADU

Sa fiti fericiti, sa cresteti mari mari si frumosi si destepti!

Iar m-am asezat sa raspund la lume si am uitat sa spun.
Nu pricep cum functioneaza concursurile astea, am votat aseara la Bubu si la David, azi am vrut sa votez si nu m-a mai lasat. Daca am dat doar 20 de puncte, de ce nu mai am 80? Sau nu mai am pentru aceleasi poze? In fine...

ai 100 de puncte sa votezi ce poze vrei, o poza o poti vota o singura data pe tot parcursul concursului

asa ca de cand vreau sa va intreb......ce pasta de dinti folositi pt bebei in afara de nenedent si aia bio de la Planet kid ? multumesc

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Weleda cu galbenele.Are gust bun .
Bine ca m-ai dumirit cu punctele, eu incercam sa ma cenzurez in entuzismul vizionarii si sa nu dau 5 puncte de 2 ori.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata

TUDOR
RADU

Sa fiti fericiti, sa cresteti mari mari si frumosi si destepti!

Iar m-am asezat sa raspund la lume si am uitat sa spun.
Nu pricep cum functioneaza concursurile astea, am votat aseara la Bubu si la David, azi am vrut sa votez si nu m-a mai lasat. Daca am dat doar 20 de puncte, de ce nu mai am 80? Sau nu mai am pentru aceleasi poze? In fine...

ai 100 de puncte sa votezi ce poze vrei, o poza o poti vota o singura data pe tot parcursul concursului

asa ca de cand vreau sa va intreb......ce pasta de dinti folositi pt bebei in afara de nenedent si aia bio de la Planet kid ? multumesc

hai cu bb2

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bine ca m-ai dumirit cu punctele, eu incercam sa ma cenzurez in entuzismul vizionarii si sa nu dau 5 puncte de 2 ori.

Stai, ca de fapt am gelul pentru dintii de lapte, si asta e cu galbenele.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Stai, ca de fapt am gelul pentru dintii de lapte, si asta e cu galbenele.

stiam ca astia nu au pasta de dinti, deci e gel

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Va multumim pentru urari,si noi va dorim asemenea tuturor.

Off,tare greu e sa scriu si eu doua randuri,am un copil superenergic,ca si al vostru,de altfel,dar noi suntem in formula de doi,si trebuie sa fiu tot cu ochii pe el.
A fost o perioada mai grea pentru mine,am avut 3 decese in familie,si m-au cam dat peste cap,dar aceasta mica minune din viata mea vindeca orice.

Noi il sarbatorim sambata,abia atunci vine tati,si bunicii.

Raducu e bine,avem si noi un nemancacios,dar putina mancare care o serveste o completam cu titzi la discretie.

Fetele care sunt in concurs,si nu le-am votat pana acum,rog dati link,ca nu prea am timp sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare fulgusori,

N-am mai scris de multa vreme, dar am reusit sa tin pasul cu voi macar la citit, N-am avut net o vreme, si acum ma descurc greu cu tastatura. Reusesc sq citesc cand il tin pe Andrei la san sa adoarma, dar de scris e mai greu.

Am votat Simina, Raluci si Dana, Cum gasesc restul pozelor?

Lyly si eu sunt in asteptare de analize. Stiu sigur ca ma asteapta 6 luni de tratament, probabil Ketof.

Dana, mi-a placut tare mult tortul lui David, Si eu vreau ceva de genul, exteriorul pt Andrei [adica aspectul], iar interiorul de cioco pt noi.

Meniu azi: mar+banana+portocala+biscuite
cus-cus cu carne si ficat de pui
cereale

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput