Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monis5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TUDOR ![]() ![]() ![]() ![]() RADU STEFAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ![]() ![]() Iustinutz + ![]() |
de acord cu tine

by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
miany75 spune:
"mneata tuturor!!

LA MULTI ANI,TUDOR!! LA MULTI ANI,RADU STEFAN!!!SA FITI SANATOSI,VOINICI SI FERICITI !!!

La multi ani si luniversatului,Iustin de mami draga stephy!!!

dankutza spune:
Tina cum se numeste painica pe care o cumperi lui Geo, din DM? Am vazut ca au painica ca un cozonacel si mai au si una, mai neagra si arata ..... umeda. Poti sa-mi scrii si mie denumirea exacta? 
Dana, mama lu' Pinky
dana n. spune:
Neata!
Tudor si Radu-Stefan

Sa cresteti mari si sanatosi!
In dimineata asta au plecat parintii mei 
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
miany75 spune:
Alexa ce fain ca buburuza e cuminte,sa-i tina DD naravul,iar tie sa ti se implineasca dorinta!!
andre o sa caut la farmaciile astea mai mari ca maica-mea a intrebat la una din asta mai mititica si nu aveau pt. bb-i asa mici...nu stiu daca o sa gasesc farmacia sexyblu![]()
LUMI imi pare rau de cazatura si de mofturele la papa..oare ce-o fi cu copiii astia?!! si al meu e intr-o faza de-asta...ma termina ..nu mai stiu ce sa-i dau sa manance cateodata,pe cand cred ca am gasit retetele magice vine dumnealui si-mi darama teoria..of,of te inteleg perfect 
mamica necajita si pritesa mofturoasa..
eu sunt tare necajita: aseara nu a vrut sa adoarma nicicum,l-am lasat sa se mai joace,sa oboseasca..poate-poate...nici gand..a dormit undeva in jur de 12 si ceva fara sa bea lapte si tot suspinand..m-a cam scos din pepeni si nu am putut sa gestionez cum trebuie situatia...acum ma simt ca naiba 

simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 "mneata tuturor!! ![]() ![]() LA MULTI ANI,TUDOR!! LA MULTI ANI,RADU STEFAN!!!SA FITI SANATOSI,VOINICI SI FERICITI !!!![]() ![]() ![]() La multi ani si luniversatului,Iustin de mami draga stephy!!!![]() ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI

!!!!!!!!Daca ne indragiti, votati va rog
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
coquelicot spune:
Neatza,

Tudor

Radu 

Asteptam niste healthy treat de la mama aromata![]()

![]()
Abia am reusit sa il tin pe Matei treaz pana acum ca sa doarma afara. Nu numai ca a ramas la ora de vara, dar se trezeste la ore din ce in ce mai mici: azi 6.30
Cu ocazia analizelor de ieri i-am aflat si grupa de sange are(ce curioaziti sadice am): are grupa mea si RH-ul Capisonului sr.
mami de
MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
simina_kin spune:
Miany poate ca trebuia sa-l scoti un pic la aer ![]()
, cel putin eu asa fac
, o scot in fiecare seara chiar si la ora 20, si doarme dusa 10-12 ore![]()
Daca ne indragiti, votati va rog
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Ca deobicei fimea inca doarme
, culcata de la ora 22
.Laptele dela 8 la papat in somn![]()
Meniul de azi:
mar-banana-mandarina
supita de legume cu taitei
musaca (pui cu vita)
iaurtel
bibe de nani
fericita de
simina_kin spune:
Inca una si ma duc
Sunt supi pe Raluci, Lauricu si Dana , ca eu le-am votat, da ele pe mine NU........ori nu le plac pozele
Ma duc sa scol fata ca ma apuca pranzul in casa
fericita de