Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Smara mersi de info.
Many bravo pentru greutatea lui Vlad.E inaltut si frumos.Sunt sigura ca au disparut si piticii.
Fug.Fi-miu e suparat ca taica-su nu e acasa si de o ora il tot striga.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Na_bo si Giulia a avut la fel insa era tare micuta(probabil ca asa s-a nascut) si pediatra mi-a zis sa urmaresc (a zis ca este o dereglare hormonala si ca ar tb sa se regleze de la sine) si cam la doua-trei zile sa apas incet pe cel umflat si sa vad reactia copilului(daca doare). I-a trecut destul de repede. In cazul asta tb mers la un consult. Sincer, nu stiu daca la copilasi mai mari se aplica aceeasi regula. Pentru linistea ta cred ca ar fi indicat un consult

Lidia, pentru orice altceva, sunt aici
Lyly, ce-i cu baiatu?
Cory, nu ar tb sa fie rea crema de susan. Insa, in ceea ce priveste nautul si chiar lintea, eu as mai astepta pentru ca am citit ca amandoua leguminoasele au o cantitate f mare de fibre si stomacelul lor inca nu ar fi suficient dezvoltat sa digere cum tb.

Multumesc pt raspunsurile referitoare la tipul de lapte, acu intrebarea este unde gasesc eu capre? Apropos de smantana, aici este ingredient national pe langa paine, bere si carnati. Mie imi place insa in combinatii limitate. Prefer sa-i dau unt deocamdata.

Meniul de azi:
Fructe: para, fasii de kiwi si banana
Legume: repetie de ieri(ciorba cu perisoare), un biscuit si un pufulete pe post de desert si o feliuta de castravete molfaita si supta(cam asta pot face cei doi dinti)
Cina: mai mult ca sigur iaurt cu cereale
Intre mese a mai primit cate o rondea de orez(ii mai dau la cresa dupa ce se trezeste si in masina ca sa nu faca scandal)

Nici a mea nu cred ca ar manca doua feluri, deja tb sa-i dau alt castron si lingurita ca sa manance ea singura in timp ce o hranesc eu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany Crema am gasit-o la noi, nu vreau sa spun prostii, dar am vazut ceva similar si la Cluj, cred ca la DM sau la Sexyblu. Intreaba la prima farmacie ca sigur stiu despre ce e vorba. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

La multi ani Amalia,Sabina si Mihai! Sa aveti parte de o viata frumoasa si senina,sa aduceti numai bucurii parintilor!

Despre meniul de azi...cam semiesec.Dimi a fost banana+prune+piersica si,m-am gandit eu, pt ca-mi parea cam fluid amestecul,sa adaug niste cereale de orez...proasta idee... abia au mancat,printre scuipaturi,cam jumatate din ce am facut.Asa ca,am apelat la rezerva de borcanase ... ceva de la Organix a fost continuarea.
La pranz,am papat ce ne-a mai ramas de ieri din ficatei+cartofi si,in nota deja obisnuita,am continuat cu borcanas de la Organix,paste bolognese ...nu le-a placut.
Acum,pe seara,daca se trezesc la o ora rezonabila,vor primi iaurt.Ca sa fie totul liniar,inauguram un nou tip de iaurt,l-am luat de la Megaimage, zice ca e bio si il cheama Andechser.Daca se trezesc prea tarziu,vor papa biscuiti ca sa bea bine lapticul de nani de la 21.30.

Pt maine tocmai se face o ciorba de vacuta,pt ca de la 12 am o programare si mi-e ca nu am timp dimineata sa o prepar

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Meniu:
dimi: mango+avocado+jumatate de banana
pranz: supa cu galuste de ieri
seara: iaurt+cereala Organix+branzica de casa

Am observat ca de cand i-a dat tata sa roada un covrigel de Buzau, nu mai vrea biscuitele Organix. Il arunca..cat de usor se duce pe apa sambetei efortul meu..

Lyly, Alexutu sa raspunda rapidmla tratament si sa ne auzim repede cu vesti bune!

Miany, Felicitari printului Mergaret

Many, pt dimensiunile lui Vlad!

Raluci, facem galerie pt Bubu, sa revina la sentimente mai bune..si tie..ca vad ca te tii de antrenamente

I'll be back

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Intru sa ma mai plang putin,ca simt ca o iau razna cu copilul asta,nu mai pot!!!!

Absolut nici o mancare nu e buna,si-a mai redus si laptele,ca oricum "manca" prea mult....

Totusi,meniul zilei: dimineata-mar ras cu biscuite -rau

amiaza: piure de morcov si cartofi cu branzica si galbenus -rau

la 18:30 : compot de para si mandarina-a baut cateva gurite de zeama.
para pasata,amestecata cu iaurt- rau

Dr. de familie mi-a spus ca ar trebui sa incerc sa o dau la cresa cateva ore pe zi,poate mi-or invata-o acolo sa manance....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

COque, f istet tizul..cat despre racnete, I know what u mean, Matei tot descopera sunete, racnete, "cuvinte"..si mai nou si la mancare vrea dom'le el cu manuta lui. Ii dau o lingurita separat, dar nu se lasa pana nu isi "inmoiae" manuele in castronelul cu mancarica. Cat despre nervii pe care mi-i inghit cu noduri cand pufaie si sare toata mancarea peste tot in jur, exact dupa ce am terminat de spalat pe jos, sters scaunelul etc..n-are rost sa mai povestesc. Uneori mai ridic si eu tonul, cred ca te intelegem perfect

Aaaaa, azi toanta de mine si-a dat seama ca fi-miu incearca sa pronunte "bec". Nu stiu dc v-am povestit, insa e innebunit dupa lumina, becuri. Peste tot e cu manuta si degetelul aratator ridicat spre lumina. Vrea sa-l duci cat mai aproape. Si noi toti ii spunem ca acolo e becul, care lumineaza etc. Si de cateva zile spune si el, mai mult un "bc-bic-si azi ceva ceva spre bec".
Deci, pana una alta prefera sa pronunte bec, in detrimentul apelativului "mama"...deci mama cu chinu, tata cu recunostinta (ca deh, pe el il tot striga prin casa).

Lyly, a inceput sa faca si el ca Alexutu, sa dea cu degetelul peste buze si sa faca brr, sper ca ma intelegi tu.

Si inca un cra-cra: azi ma jucam cu el cu mingiuta, o aruncam de la unul la altul. Si mingiuta a cazut din pat si mai intr-o doara i-am spus de cateva ori repetitv sa o aduca la mami, ca sa ne jucam in continuare. Si s-a dus la mingiuta si a luat-o in manute. N-a mai adus-o la mine, insa cred ca a inteles exact ce i-am cerut

Andre, sa fi fost de la mei?! Zic si eu..

Dozz, se anunta vreme frumoasa de maine, poate reusim sa ne vedem

Miany, bucatareasa!! Sper ca David sa aprecieze efortul si bucatele

Tina, mamica gospodina, am vazut poze cu Geo, iti seamana tare bine..cat despre strigat, astia micii iti rup sufletelul cand ii vezi cum striga dupa mami sua tati. Ionela si Lumi stiu mai bine

Ionela,, tot pe langa butoi? Tati si-a rezolvat problemele?

Lumi, inteleg ca mandra e iar intr-o scurta (sper) greva..poate reuseste Richard sa o mai induplece putin..uff, am vazut mesajul acum...si ce alta abordare ar putea avea la cresa? Am niste oarecare rezerve..

RamoX, ce face Dominic? Cum se mai simte?

Fug la o repriza de joaca.

EDIT: Btw, recitind mesajul, am observat din partea mea niste exprimari cam "neortodoxe", eu si sotul meu cam inventam cuvinte si exprimari (asa cum este cazul cuvantului poponitz)..nu inseamna ca nu stiu sa ma exprim corect.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va poftesc la un biscuite ca la mama lu' capisoana acasa

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

va poftesc la un biscuite ca la mama lu' capisoana acasa

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Pune si ptr.mine unul deoparte ca tare bine arata

Cum este Bubu, te-ai uitat in gatutzul lui, poate are rosu in gat si asta este cauza grevei.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Au inceput votarile

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput