Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

luny,ea a vrut sa anunte,dar eu eram prinsa cu a mea cafenie si..si nu am auzit nimic
Sanatate multa Mufului!!

Am vb si cu Ralu! Era la Viena Asa de tare s-a bucurat!!

Eu nu gasesc nr Radului,de Dan nu dau

Oare Naty o putea sa vb?!Nu mai am rabdaree!!

Bravo Olgaa!!Bravoo!!
Alexutzu urlator!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Haideti cu vestile ca eu la 3 ora Vienei plec la Stefan! M-ati facut curioasa! (Zoze, avea treaba multa Kya :))?)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nimeni nika????? Hai ma ca sunt curioasa, cum de a venit azi Alex ???
Si al meu Alex tot miercurea a venit, e o zi buna de nascut Alex-si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

YUPIIII,YUPIEEEIIII..BINE AI VENIT ALEXUTZ!!!SA FII SANATOS,PAPACIOS SI FERICIT!!!

OLGULE ,GATA ,AI SCAPAT..REFACERE RAPIDA SI NUMAI BINE

azi a nascut si prietena mea care anul trecut a pierdut un sufletel din cauza faptului ca nu a stiut ca are trombofilie acum este fericita,este mamica unei fetite ,Maria Alexandra...a nascut la 36 saptamani dar sunt bine...doamme ajuta!!!

o zi minunata!!! ma bucur ,cei 2 Alexuti sa fie sanatosi...

si astept cat mai multe vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy ceva virus banui, ca la el asa se manifesta, violent, f rapid, cu febra mare..
am sunt pediatra lui, i-am pove si mi-a spus sa-i dau antitermicele la 4 ore, la febrta mare algocalmin, si daca e mai rau, maine dimi la cabinet... ii spusesem ca e moale acum, are 39,5 si chiar nu l-as trambala nicaieri, neavand altceva, in afara de nas fornaitor..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si pe Maria tot Miercuri Hmm..Miercuri-6! Alex-Miercuri-3! Il iau! Al meu e!!
Va mai mirati de ce a venit azi?! Pai credeti ca a scapat saraca doctorita?!Eu asa cred,ca fu stransa cu usa

Naty are tel inchis.Of,of,mai,mai!!

Nico,nu stiu cata treaba avea! Sun-o sa afli

Bun venit Iarinei si Alexutei a Ramonei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Woooowwwww ce veste neasteptata. Eu n-am primit nici un SMS de la nimeni, dar norocul meu ca am intrat nitel pe forum. So:

Felicitaaaaaaaari Olga! Sa-ti traiasca Alex si sa te bucuri alaturi de Radu de toate implinirile copiilor vostri! Sa fiti mereu sanatosi, fericiti si uniti!

Mergi la inceput

Acum au dus-o in salon! Ma suna mai tz sa-mi spuna ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BRAVO OLGA!
REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Felicitari, Olga! sa va traiasca Aliosha al vostru, sa fie sanatos, frumos si norocos, si tie recuperare rapida!

dedicatie pt Olgu http://www.youtube.com/watch?v=PvYLTFq-PGI&feature=related

Luny, sanatate Mufului, sa treaca repede!

Clodet multumesc de incurajari, nu mai stiu daca ti=am raspuns la sms.

Blanka, ce bine ca a scapat Eric de infectii! nu inteleg de ce tii atat de mult sa il feresti pe Marc de virozele pe care le-ar aduce Eric de la gradi. Eu pe Ana nu o mai consider bebelus, mi se pare ca poate sa duca racelile aduse de Sasa.

Ramo, ce nasol cu nivelul gradinitei :(
Nu suna incurajator pt mine, toamna viitoare as fi vrut si eu sa il dau pe sasa la stat.

Zoze sar'na de sms.
Operatiunea 'Diclogesicul" s-a incheiat din fericire cu un mare CM. E bine, ca nu stiu daca mai puteam duce inca ceva nedorit pe langa drama cu surzenia-mi. Am plans zilele astea cat n-am plans eu ultimii 5 ani la un loc. Copiii se uita crucis la mine, ca nu imi dau seama cand zbier la ei, cand vreau doar sa le vorbesc mai ferm. Sasa vrea sa imi mai zica una-alta, si eu il rog sa imi zica tare la ureche, si el tace derutat. Nu stiu de ce stau foarte prost si cu memoria si concentrarea, poate pt ca creierul munceste mai mult sa proceseze noua situatie. Ma rog, lista cu implicatii e lunga, n-are rost sa va ametesc cu ea.

Editez: dr zice ca o sa imi revin intr-o buna zi, asa ca pazea, sa nu va prind ca susotiti pe la spatele meu

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput