Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Diana, David al meu a fost si este un copil atipic din multe puncte de vedere, nu merge nicio varianta clasica. crezi ca n-am incercat toate metodele posibile si imposibile?
abia pe la 1 an am capitulat si am renuntat la incapatanarea mea de a dormi separati , am avut pana atunci timp sa experimentez tot ce mi-a trecut prin cap ...
asta e, a trebuit sa ma adaptez, altfel duceam si acum o lupta a incapatanarii aiurea cu propriul copil.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Vivela multumim pentru carte.

Mary multumim de urari.

Carla inca nu am curaj. Mi-e teama ca vin pe spate si se lovesc.

Eu va spun din experienta mea. Alexandra a dormit numai in patul ei cat a fost micuta, vene ala noi in pat cand era bolnava si atunci numai cateva ore, avea patutul la noi in camera. La 1 an am hotarat sa ii fac camera ei, care este de fapt o alta camera cu usa de trecere din dormitorul nostru, ceva gen cum e in showroom la Ikea. Nu a fost chip sa vrea sa doarma acolo. Am zis ok, sa doarma in patul de plasa in continuare. Cand am ramas gravida, ea care nu suporta sa doarma cu mine in pat, s-a mutat gramada peste mine sau mai dormea ocazional in patutul de plasa de la mine din camera. In ziua in care am adus fetele de la maternitate s-a mutat singura la ea in camera, fara sa ii zic eu, fara sa o trimit. Acum in patuturile de plasa dorm gemenele si Alex la ea in camera, ea din patutul ei le poate vedea pe surori. Eu mereu am fost de parere sa lasi copilul in ritmul lui, sa savurezi momentul, ptr ca sunt clipe cu care nu te mai intalnesti, poate nici macar la al doilea copil. Tot ceea ce vrea copilul pana la o limita de a nu se lovi nu are cum sa ii faca rau. Sora-me aumbla dupa mama si o cauta si la baie si vb aceea era la liceu, era dispearata dupa ea, daca se ridica din pat se ducea dupa ea, si acum ea e mult mai independenta decat mine. Eu zic ca odata ce ai facut un copil, interesele acestuia primeaza pentru a ii fi bine, iar parintii vor fi mereu pe locul doi si trebuie sa se adapteze din mers situatiei, sa ramana impreuna pentru a oferi un nucleu copilului,un stalp, un sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Viviela Inteleg situatia. Si sora mea a fost mai atasata de mama.
Apropos de asta: eram zilele trecute cu o prietena pe la magazine pentru a lua un cadou pentru o alta prietena. Si eu vad o camasa de noapte foarte sexy si spun sa o cumparam. La care prietena care era cu mine zice foarte nervoasa: si ce sa faca cu ea? Ca unul dintre ei doarme cu copilul in pat si se bat care sa mai prinda o noapte pe canapea. Si pe copil il cheama tot David (2,9 ani).

Uite, am vazut la televizor o chestie haioasa.
Sper sa va placa si voua:

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=D2FX9rviEhw [tube]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Viviela Inteleg situatia. Si sora mea a fost mai atasata de mama.
Apropos de asta: eram zilele trecute cu o prietena pe la magazine pentru a lua un cadou pentru o alta prietena. Si eu vad o camasa de noapte foarte sexy si spun sa o cumparam. La care prietena care era cu mine zice foarte nervoasa: si ce sa faca cu ea? Ca unul dintre ei doarme cu copilul in pat si se bat care sa mai prinda o noapte pe canapea. Si pe copil il cheama tot David (2,9 ani).

Uite, am vazut la televizor o chestie haioasa.
Sper sa va placa si voua:

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=D2FX9rviEhw [tube]

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

poate or fi Davizii mai atasati de mame .

si oameni buni, sexul se face nu doar noaptea! e o prejudecata. sau cel putin noi avem program flexibil cu munca si ne mai "intalnim" si ziua, cand cel mare e la gradi, cel mic mai trage un pui de somn...
adica e un mit asta cum ca daca ai un copil care doarme in pat cu tine, adio sex sau relatii intime intre soti. cel putin noi n-am redus frecventa din cauza copiilor, doar momentul zilei l-am schimbat .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

si oameni buni, sexul se face nu doar noaptea! e o prejudecata. sau cel putin noi avem program flexibil cu munca si ne mai "intalnim" si ziua, cand cel mare e la gradi, cel mic mai trage un pui de somn...
adica e un mit asta cum ca daca ai un copil care doarme in pat cu tine, adio sex sau relatii intime intre soti. cel putin noi n-am redus frecventa din cauza copiilor, doar momentul zilei l-am schimbat .

pupici

vin sa completez cu observatia ca nu este legat de noapte, dar nici de patul din dormitor... noi ne-am dat drumul ceva mai greut dupa sarcina si nastere, dar pe cuvant ca este adevarat ce se spune, adica dpdv al senzatiilor e si mai bine decat inainte; am mai iesit si noi din rutina

edit: poate ni se pare mai fun si din cauza ca sexul nu mai are ca scop stresant procreerea ; in schimb am o prietena care isi alinta in gluma bebelusul "anticonceptionalu'"

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetele mele au lins dimineata o portie de branza de vaci cu jumate de banana. As ama bucur, ca sunt mancacioase. Alex nu a pus in viata ei gura pe asa ceva, drept dovada intra in bucatarie unde fierbea laptele se tine de nas "puhh ce pute aici?". Dupa aia o intreb daca vrea o portie de branza cu banana a zis "nu ca pute". Asa copil mofturos eu nu am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata
Sabina,Alex cu mine seamanaasa fc eu knd simt miros d lapte
noi suntem bn,nu stam in fund dekt 1 2 min singurele

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neata mai rarut si de la noi!

Dienutza voiam sa-ti spun de Tommee Tippee, pe fata cea mare cu ele am crescut-o, si eu sunt fan, mi se par bine facute, si acum isi bea laptele din biberon si nu s-au uzat. Dar cea mica, alaptata exclusiv pana acum, le-a refuzat cu obstinatie. Eu am constatat ca stau chiar foarte prost la capitolul productie, asa ca de vreo 2 saptamani incerc tot felul de biberoane, incepand cu Tommee Tippee pe care le scuipa cu maaaaare talent. Singurul pe care l-a acceptat cat de cat este un Nuk cu tetina ortodontica (d-aia aplatizata). Nu stiu de ce i-a placut mai mult tipul asta de tetina... aia rotunda de la Tommee Tippee parea imensa pentru gura ei.

Nana foarte tare, "anticonceptionalu'"

Fug, striga aia mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata
In sfarsit mai iese soarele si in Buc. Poate iesim si noi mai pe la pranz in parc. Mi-a mai trecut si raceala si se pare ca asta mic e ok nu a luat-o de la mine. Mai piticul asta e ca argintul viu. Mamaaaa cata energie are. Cand o creste cred ca o sa ne faca KO.
De papat papam bine, ne rostogolim pe burta si ne enervam ca nu putem inca sa mergem nicairi doar mai pe nas mai cu poponetul in sus. Se enerveaza si urla dupa care tust iar pe burta.
tuturor bebeilor de azi. Viata lunga si frumoasa

Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza
afara frig....eu in barlog cu soba duduind....
personal nu suport ca se taie atatia copaci, dar deocamdata nu avem ce face...nimeni nu se invredniceste sa inveneze ceva ieftin si eco.....sau este si eu nu stiu????
ma rog....
am intrat sa felicit mamicile care se dedica bebeilor, si care au rabdare....cu autodiversificarea

ARTU SI CARLA AM PRIVIT CU MARE INTERES FILMULETELE....AVETI NISTE FETITE SUPERBE SI SUNT ASA DE DRAGALASE CUM PAPA ELE SINGURELE.....NISTE DULCI
am vazut si poze din canada , ce familie frumoasa aveti artu, iar copii sunt minunati.
cand aveam vre-o 14 ani am fost in canada intr-un schimb cultural, si de atunci visam sa ajung acolo, dar ideea sa pierdut in timp.
oricum o tara civilizata ramane visul meu, doar ca sotul nu este de aceeasi parere.
si ceilalti bebei sunt superbi si cresc frumos....FELICITARI MAMICILOR !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput