Sezatoarea canadiana (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Otimo !

Mi amigua, eu amo tambein fallar portuguese, mais lingua brasilera es mi preferida !!!

Diana, tu pe mine ma lasi tablou de admiratie toata ziua buna ziua! Chapeau, madame!
S.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
SIMONA - felicitari pentru Radu!

DIANA – si voi cu Fireman Sam, asta e desenul preferat al lui Patrick, e innebunit, si la noi arde mereu ceva prin casa, are si un extinctor mic, si pompieri, si bariere din alea care opresc circulatia. Si lui Mos Craciun i-a cerut un camion mare cu scara si cu pomipieri.

Multumim de urari.
Cit despre pompieri... brace yourself, abia incepe. Atomix ne tinea la alarmele de incendiu in fata blocului pina pleca ultima masina... alarmele erau mai ales intre miezul noptii si trei dimineata... Si acum mai avem masina de pompieri, prima, restul s-au dus, da' pe asta nu vrea s-o dea, nu vrea s-o arunce, a pus-o in cutia "Pentru RTadu, peste ani".

S.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Eu nu i-as da o explicatie atipica, gen tara bebelusilor, pentru ca ei mai vorbesc si intre ei, si dupa aia vine si te intreaba de ce i-ai zis asa. Apoi, cred ca e necesara o versiune relativ credibila, ca sa aiba acoperire in timp. Nu merge sa vii peste 2 ani si sa ii spui cu totul altceva.

Nu-i nevoie sa ii spui cu totul altceva. Se prinde singur.
Anca, no offence, da' asta-i ca si cind i-ai zice de la trei ani - ca vorbim despre un copil de trei ani - cum se fac copiii, ca sa nu trebuiasca sa vii la cinci si sa schimbi versiunea. Ca sa nu mai vorbim de Mos Craciun... Sa vezi de asta cind incep sa vorbeasca intre ei... Si vine de la scoala si plinge ca Mathilde si vasile zic ca Mosul nu exista... Pentru asta ar trebui sa-i spun de la doi ani ca nu exista? See my point? De-aia cred ca e o poveste buna pt. copiii mici.
S.

Edit: clasa de "invatare" a francezei nu exista la toate scolile. In Mtl. exista la multe, dar cam atit. In Laval, par examplu, in 2004 erau 2 clase. S-or mai fi inmultit de-atunci, dar la nici una din scolile copiilor pe care ii cunosc personal nu exista. Daca intind navodul spre Terrebonne, St-Eustache, St-Jerome... oublie ca!

Ladies, am contribuit la lungirea subiectului pe urmatoarea saptamina... o noapte buna sa aveti!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anka, asa-s umanistii astia. Mai suna si tu, mai intreaba un prieten... iote, ca la APA nu m-am gindit, ca ti-as fi spus citeva. Felicitari pentru nota, mie mi se pare foarte buna, la mine daca este peste B+ e excelenta... dar io nu-s asa de exigenta.

Mos Craciun... da, imi aduc aminte. Tudora cred ca va crede pina la 18 ani in Mos Craciun si pe cuvint daca il las pe cineva sa-i strice credinta. Dar nu toti copiii sint asa, Agata, la 3 ani si jumatate parca, dupa ce l-a privit tare suspicioasa pe mosu', a stat linga usa si l-a urmarit plecind pe usa din spate (urma sa inconjoare casa si sa intre pe usa din fata, ca tatic)... si cind intra vreunul in casa, se uita la pantofi, daca erau uscati, il lasa in pace... cind a intrat 'mosu' cu pantofii uzi, l-a aratat cu degetul si i-a spus: tu esti mosu! Am dat-o noi cotita, dar ea a stiut de atunci ca nu prea exista dumnealui... Am mai amagit-o cu o scrisoare, un an a tinut, a avut dubii, desi nu ma asteptam... dar a aflat ca se pot face pe internet, ca se trimit scrisori si s-a prins, mi-a spus la un moment dat: tu ai trimis-o, de aceea a stiut mosul tot despre mine!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Multumesc mult pentru informatii.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
La scoala lui Victor si a Ancutei, de aici din St-Dorothee/Laval, sunt 2 clase de Accueil anul asta.
Si am mai auzit de o alta scoala din Laval care tot asa are Accueil.

Simonna, daca mananca Catrinel zacusca, o sa fac in fiecare an Promit

Multumim de incurajari ptr. Victor, sa ne ajute Dumnezeu sa fie colegi de scoala !!

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Nu-i nevoie sa ii spui cu totul altceva. Se prinde singur.
Anca, no offence, da' asta-i ca si cind i-ai zice de la trei ani - ca vorbim despre un copil de trei ani - cum se fac copiii, ca sa nu trebuiasca sa vii la cinci si sa schimbi versiunea.

Edit: clasa de "invatare" a francezei nu exista la toate scolile. In Mtl. exista la multe, dar cam atit. In Laval, par examplu, in 2004 erau 2 clase. S-or mai fi inmultit de-atunci, dar la nici una din scolile copiilor pe care ii cunosc personal nu exista. Daca intind navodul spre Terrebonne, St-Eustache, St-Jerome... oublie ca!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Cu explicatia, sigur ca nu ii povestesti cum imbatraneste omul, devine decrepit, crapa, il baga in pamant si putrezeste. Eu am sustinut varianta aia cu natura, cu schimbarile, etc. Si a mea avea putin peste 4 ani, deci era in plina etapa "de ce".
Tot atunci, o colega a ei de la gradi urma sa aiba un fratior, ea isi dorea o surioara, si mi-a spus ca de-aia n-avem noi o surioara, pentru ca ea nu a scris la barza - asa ii spusese fetita respectiva, ca ea a scris la barza si uite, barza i-a adus un fratior (mai tarziu, maica-sa mi-a confirmat ca au scris, au pus in plic...)
Deci am scris si noi la barza, asa a ramas pana in ziua de azi povestea. Barza i-a si raspuns, si i-a trimis-o pe Erika. Avem si noi scrisoarea, sosita in plic, cu numele ei inscris,....

Cu clasele de accueil, e drept, nu sunt peste tot, si e si normal, pentru ca la Trois Rivieres nu sunt imigranti prea multi. Insa acolo unde exista concentratie de imigranti (si de regula lumea se instaleaza in marile aglomerari la inceput), exista clase de accueil, si daca nu e clasa in scoala de care apartii, te trimite comisia scolara undeva si iti pune autobuz la usa, chit ca sta copilul in el 45 de minute de doua ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Referitor la moarte noi n-am avut intrebari de genul asta, acu' cand citesc la voi zic si eu o fi al meu baiat sau n-o fi fost el prea profund sau nu-mi aduc eu aminte, ma refer la cel mare ca cel mic nu are decat 3 ani jumate.Nici nu am avut sa zic asa decese in familie cand era mic.
De ipad ce sa zic, e un super gadget, e ca un mic laptop, insa nu are tastatura, tastatura e inclusa, deci apare pe ecran touch cand vrei sa scrii ceva. Sistemul de operare e diferit, deci daca vrei sa folosesti aplicatii trebuie sa le cumperi, carti am gasit destule gratuite, jocuri, internet, e mult mai mic decat un laptop si nu ai nevoie sa il pliezi, depliezi, il tii doar in mana sau sprijini pe un suport de ala special pt. ipad. Are si ceva in minus, fata de un laptop, insa eu deocamdata ma declar multumita.
De Mos Craciun, am mai auzit si noi prieteni spunand ca e mare copilul lor si tot crede in mos craciun, dar eu am zis ca lasa sa fie, acum cat e mic, ca are tot timpul cand e mare copilul sa dea cu capul de barna de sus a usii si sa dea ochii cu realitatea cruda de afara.

Carmencita,
Cristian 3 ani si jumate si Alex 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Eu cind ma voi uita in jos din Tara Bebelusilor imi aleg familia Pitt-Jolie

Io crez ca mi-as alege pe unii de stau in Rive Sud, de se mascheaza de Halloween si, la chefuri cu piscina provoaca oamenii normali la cap sa intre imbracati in numita piscina... Fac rost si de frate geaman daca trebuie!
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Pacat ca nu ai FB ca vedeai cit de originali am fost si anul asta de Halloween!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cristina si eu maninc zacusca (da' nu mi-a iesit in primul an si nu am mai repetat figura)Facem troc, eu dau vinul sotului facut de el din struguri.

Simo realizez ca am uitat sa te/va felicit.Bravo voua! Dar ce te tine sa te muti? (in acelasi cartier)

Anka, la scolile secundare si C+ e buun. Quebecosii se ingrijoreaza de pe la E in jos.
Felicitari ptr nota f buna obtinuta. Dar constat ca esti ff exigenta cu tine insati.

Weekend placut tuturor. Cind se da ora inapoi?

Mergi la inceput