Sezatoarea canadiana (197)
Raspunsuri - Pagina 17
cge spune:
Lala, multumesc frumos, o sa citesc si la Clasa a-5-a !!
Am vazut ca am de recuperat !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmençita Doloress, am vazut ca ai trimis deja hartia, eu stiu ca poti sa ceri concediu incepand de la 20 saptamani, adica daca sarcina are 20 saptamani, eu stiu ca am citit pe situl lor oficial, dar era acum vreo 4 ani nu stiu daca mai e valabil. Ozi buna la toata lumea si nu uitati, maine e vineri, yupiiii Carmençita Cristian 3 ani jumatate si Alex, 14 ani |
Eu am inceput sa primesc prestatiile de la 20 saptamani.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui _carmen Ankalaura, n-am fost in Bucuresti, ca am baut intai in Vancouver, si eram convnsa ca aici nu va fi la fel. Dolores, aveam o colega de facultate care primea cafea din Germania, ii faceam vizite dese ca ma servea cu Iacobs (buuun) - eu imi luam Arabica... Dragaica, sa pasterzi pe undeva informatiile tale, ca te voi asalta si eu la un moment dat legat de subiectul asta. |
Cu mare placere .
ralu80 spune:
La multi ani Victoria si Victor! Noroc cu voi, ca eu nu stiam de sarbatoarea aceasta.
cellia multa sanatate printesei..ce-o fi in sufletul tau..sa dea Domnu sa depasiti cu bine. In legatura cu materialul pentru interviu, eu am 'Vivre a Montréal', daca te intereseaza spune-mi si-ti trimit. Hai ca franceza e frumoasa, mie imi place la nebunie..uite acusica conjug de zor la verbe
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
maru spune:
sarut mana, mi-au dat lacrimile...
La multi ani tuturor Victorilor si Victoriilor! Sa ne fie sanatosi si fericiti!
citat din mesajul lui cge "La Multi Ani" pentru Victor si Victoria !! Mentiuni speciale pentru: Victor de Diana Victor de Maru Victor si Anca Victoria ai nostri Sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii!! Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Doloress spune:
La multi ani Victori si Victorii, mari si mici!
Un gand special pentru Victoria din Toronto, fetita frumoasa de la Odiseea lui Patrick care lupta cu leucemia.
Celia bine ca e totul OK cu operatia, recuperare usoara in continuare! Bafta la franceza!
Carmencita asta voiam sa stiu, daca e o data limita, vad ca sefa mi-a acceptat deja, deci cred ca e bun asa.
Dragaica pai pe 19 decembrie cand e petrecerea sunt cam la 2 luni inainte de termen, deci ar trebui sa fie OK. De intalnit, cam greu cu mine, de cand cu vestea cu placenta joasa, mai mult vegetez in casa, mai vreau si eu sa ies insa ma saboteaza sotul si ma tine prizoniera. Adevarul e ca merg jumate de ora pana la doctor si simt ca ma dezintegrez.
Carmen stiu, gustul e total diferit, e mult mai buna cafeaua acolo, parerea mea.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Doloress Dragaica pai pe 19 decembrie cand e petrecerea sunt cam la 2 luni inainte de termen, deci ar trebui sa fie OK. De intalnit, cam greu cu mine, de cand cu vestea cu placenta joasa, mai mult vegetez in casa, mai vreau si eu sa ies insa ma saboteaza sotul si ma tine prizoniera. Adevarul e ca merg jumate de ora pana la doctor si simt ca ma dezintegrez. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai am sa le aduc atunci.
La multi ani Victori si Victorii !!!
Podeanu spune:
Cristina, noroc cu tine ca ne mai amintesti de sfinti
La multi ani celor care se numesc Victor, Victoria. Si pe tata il cheama Victor.
oanagabriela spune:
La multi ani pentru cei mici si mari pe care ii cheama Victoria si Victor !
Ione, eu vin la teatru, ne vedem acolo . La Bucuresti am fost si l-am vazut pe Victor Rebenciuc intr-un adevarat recital de actorie ("Legenda marelui inchizitor"). Imediat cum am ajuns m-am si dus la National si aproape toate spectacolele erau vindute pentru cele 2 saptamini. Inca se duce lumea la teatru la Bucuresti .
Dar de concertul de colinde a lui Hrusca ai auzit? Era trecut in "Pagini romaneasti", parca pe 23 dec, dar am inteles ca inca nu s-au pus in vinzare biletele.