Ganduri bune
Raspunsuri - Pagina 9
pisi-pis spune:
Sabinelu, incearca sa iesi din starea asta albastra, starea de spirit este extraordinar de importanta in bolile autoimune. Nu are rost sa te gandesti la ziua de maine, "astazi" e cel mai important. Foarte bine ca te relaxezi la muzee si spectacole, asta face parte din vindecare. Copii au nevoie de o mamica asnatoasa, linistita si fericita, chiar daca vor petrece mai putin timp cu ea. Te pup si ai mare grija de tine.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
fdoina spune:
verisoru meeu:) zicea apropo de sindromu'vinovatia: e foarte bine, asa si trebuie, sa te simti vinovata:) da sa nu fie un sentiment bolnavicios, ca aia de statea cu drobul de sare pe soba, ci doar sa stii cum stai
totul va fi bine, meritai o vacanta, ai o viata inainte sa le faci pe toate
denizel spune:
sabina, Gata?
Mai, sa scrii neaparat doctorului tau. Sigur ca nu trebuie sa astepti intalnirea de saptamana viitoare!!!!
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Sabina spune:
i-am scris. da am primit un reply din ala cu "nu sunt la birou" hahaha:)
Doina, da ce te faci cand vinovatia asta te imbolnaveste?
( Pis, eu sunt convinsa, FERM convinsa ca singura explicatie a motivului pt care eu produc anticorpi impotriva mea e acest permanent sentiment de vinovatie si antiteza. Si cu toate astea nu reusesc sa il depasesc.)
ca eu am trecut de mult de la "lungul nasului" la procese de constiinta si un cerc vicios de genu, ce vinovata sunt ca n-am muncit, ia sa mai lenevesc un pic ca sunt prea deprimata
Nicoleta, da, zice la side effect deprimare si descurajare...
a fost cam varza azi la spital, medical ok, dar in rest cam haotic, se vede treaba ca profu ala tine sectia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anca_a spune:
Sabina, cand or trece toate astea, poate n-ar strica sa vorbesti cu un psihoterapeut.
Ma gandesc la tine.
fdoina spune:
Sabina, nu sunt eu in masura sa dau solutii, si eu sunt blocata in cercu'ala de care zici tu (din pacate)
unii zic ca sa arunci vinovatia la picioarele Lui, da io inca n-am invatat cum se face asta q)
te pup, ma gandesc mereu la tine, si ma bucur ca am reusit sa-ti spun asta
Irinel spune:
Draga mea, mi-a zis Doina ca esti bolnavioara si nu mi-a venit sa cred. Da uite ca eu intru destul de rar pe aici si abia acum vad subiectul asta si am citit care e povestea. Mi-as dori sa stiu sa iti spun vorbe care sa te ajute cu adevarat sa treci peste greul asta, da chiar nu stiu ce sa spun. Decat ca o sa ma rog sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si sa apara o perioada roza in viata ta din nou. Induiosator puiul tau, cat de mult a inteles si ce frumos s-a purtat. Ar fi asa bine daca nu te-ai mai invinovati pentru tot... noi toti gresim fata de noi, fata de copii, fata de altii... dar facem atat cat putem. Si tu ca mama chiar ai incercat sa faci tot ce e mai bine pentru copii, cred ca macar asta poti sa accepti, nu? Offf, nu cred ca doua vorbe ale mele o sa ajute prea mult. Sper sa te ajute Bunul Dumnezeu sa depasesti gandurile astea negre, sa te faci sanatoasa si sa te bucuri de viata pe care ti-a dat-o. Ma gandesc la tine si o sa te pomenesc in rugaciune. Doamne ajuta! Multi pupici.
Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria
Sabina spune:
Multum,esc din suflet pentru sprijin!! Am avut o dimineata tare frumoasa, m-am intalnit cu Nicoleta si am vorbit de parca ne-am fi cunoscut de-o viata
, apoi cu alt prieten , din domeniul filmului (e scenarist) si cu ajutorul caruia mi-am amintit f mult din limba germana, a fost si asta o intalnire frumoasa de tot.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Nicoleta spune:
Sabina, si eu m-am simtit tare bine! Esti o persoana deosebita, asta este unul dintre motivele pentru care m-am simtit foarte in largul meu astazi!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
denizel spune:
Mi-e dor de tine, Sabinel :).
Vino mai repede, tre' sa luam alta crema, nu-mi place Rexaline :)). Si a ta are consistenta de fond de ten cu multa pudra in el?
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~