Ganduri bune

Ganduri bune | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Dragii mei, poate nu toti imi stiti povestea, oricum, se afla la semnatura, nu mai reiau.
Cert este ca dupa recaderea din iulie, cand am inceput sa nu mai raspund nici la cortizon, am luat taurul de coarne si am cautat varianta de tratament la Viena, unde eram in legatura cu un profesor.
Dupa analize f amanuntite si consultari, mi-au dat doua variante: splenectomia sau 4 perfuzii cu un medicament nou, cu rezultate foarte bune pe termen scurt, dar inca insuficient studiat pe termen lung ca eficienta.

Are si efecte secundare, unele pot fi mortale (dar ca la orice algocalmin...)unele imediate pe termen scurt, si unele pe termen lung dar nu atat de rele ca nenorocitul de cortizon, pt ca lucreaza mai tintit si se duc mai usor.

Maine fac prima perfuzie si cam am emotii.
Colectionez asadar ganduri bune pentru cele 7, 8 ore cat o sa stau la spital (la AKH). Prima e cea mai periculoasa dpdv efecte secundare imediate.

Multumesc anticipat :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Sabina, trimit gandul bun!
Ma gandesc la tine si astept vesti bune cat mai curand.

[hug]

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Doamne ajuta! Sanatate mult iti doresc!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sabinel, nu te teme. Sunt sigura ca o sa fie bine!!!!!

"El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale;

si ei te vor duce pe maini, ca nu cumva sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra.

El te va acoperi cu penele Sale, iar tu te vei adaposti sub aripile Lui;
credinciosia Lui iti va fi scut si pavaza".

Maine o sa ma rog pentru tine si sunt sigura ca vei fi in rugaciunile multora de pe DC :). Si sunt sigura ca ai sa simti asta in timpul perfuziilor :).

Te imbratisez cu tare tare drag .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Muta sanatate si ginduri bune!

Sabina,pot sa te intreb de ce nu ai ales prima varianta?Ai reusit si sunt sau vor fi platite de casa de asigurare din Ro?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Multumesc frumos tuturor!
Nu am ales operatia pt ca e o chestie ireversibila si nu are rata de succes mai mare ca Rituximabul. Adica toti poti sa faci recadere bine mersi si dupa splenectomie....

E o chestie cronica pe care o voi duce in spate toata viata, insa tratamentul de acum imi poate asigura o perioada mai lunga fara alta medicatie nociva. Si poate intre timp mai avanseaza medicina.
Si 2 ani daca castig si ma declar multumita...e trist ca zic asta la 31 de ani, dar ma gandesc ca daca asta e crucea mea, de natura fizica, e mai simpla decat altele, sufletesti.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Sabina, Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute sa treci cu bine peste toate! Multa sanatate iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Si 2 ani daca castig si ma declar multumita...e trist ca zic asta la 31 de ani, dar ma gandesc ca daca asta e crucea mea, de natura fizica, e mai simpla decat altele, sufletesti.

Cum mi-am alaptat copiii

Hai mey termin-o cu lucruri de astea macabre!Tzie itzi trebuie optimismn acum ,nu asemenea ginduri!

Ai doi copii care au nevoie de tine in primul rind si la 31 de ani e neadmis sa gindestiu asa!

Capul sus si alunga asemenea ginduri pe cit posibil!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sabinelu succes mult mult de tot!!! sunt sigura ca va fi totul ok.
tinem pumnii si asteptam vesti exceptionale!
pup iu!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Sabina, te cunosc de mult pe DC (din vremea cand Sofia era "Sofia galagia") si mi-a facut placere sa te citesc aici sau pe blog.
Draga mea, esti o persoana puternica (daca ai "uitat" asta, adu-ti aminte de alte momente grele la care ai facut fata cu brio) si vei reusi si acum sa depasesti momentul. Ca una care am trecut prin chimioterapie, cunosc frica primei perfuzii si cea legata de efectele secundare. Prima cura e un prag psihologic, dupa ce treci de el va fi mult mai usor. Straduieste-te din toate puterile tale sa gandesti pozitiv: gandeste-te la medicament ca la o licoare cu puteri miraculoase de insanatosire, gandeste-te la ingerul tau pazitor care desi nevazut, va fi cu tine, sau daca vrei sa fii mai pragmatica, spune-ti ca daca atatia oameni pot sa suporte acest tratament si sa se faca bine, atunci e musai sa poti si tu. Iar atunci cand ai momente de slabiciune, vizualizeaza-i la cei dragi care te asteapta sanatoasa, multimea de prieteni stiuti si nestiuti care se roaga pentru tine si asteapta o veste buna, primeste dragostea lor.
Dumnezeu sa te ajute si cele cateva ore sa treaca cat mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Sabina,sanatate si sa fie Domnul cu tine!Abia astept miine sa vii sa ne spui cum a fost.O sa ma gindesc la tine.Doamne ajuta!

Mergi la inceput