Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Carina,bravo puiule!

Ma ajuta si pe mine cineva sa vad pozele de la dezmotarea Parlamentarului?

Techi,daca esti vreodata in impas,da un tzzrr ca te ajuta fata la bucatarie.Doar ma stiu,ce naiba!

Aseara a fost super

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Hai ca te ajut eu sa vezi ca-s marinimoasa
A pus fata vreo 2-3 pe blog
Si mai astept tona de poze pe un CD. Cand or sa vina...habar n-am.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Eu ma abonez la tona de pe CD ca alea de pe blog nu mi-au ajuns nici pe o masea bucatica de privire.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

moaaaaa...raluk...ce era sa o gafez crancen tare...ai zis tu de soacra-mea la comentarii ca e soacra-mea e fremoasa...si io era sa scriu raspuns: "socara-mea sa machiaza si inante sa dea mancare la gaini" si dupa aia m-am prins ca si ea vede pozele de pe picasa...pfai...grav....si dupa aia m-am prins ca i-am scris cristinei ca fredonau Nora pt ma-sa...am sters repede, sper sa nu fi vazut...daca mai vedeti ceva compromitator sa imi ziceti

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

cand am vazut raspunsul pt Cristina am zis ca sigur nu citeste

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Imi dau si eu cu parerea desi nu am studiat problema: ma gandesc ca, la fel ca si la fructe sau legume, si alunele sau nucile isi pierd din vitamine daca sunt expuse la temperaturi mari! Zic si eu!

de Andreiutz (24.08.2009)
BOTEZ
POZE MAI VECHI
POZE MAI NOI

da!

si in plus sunt prajite cu ulei si multa sare! Deci scad nutrientii si se adauga multe chestii nocive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nu, era vorba sa le prajesc eu in cuptorul cu microunde, fara ulei.
Dar am inteles ideea, mersi mult!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor . Acum am ajusn sie u acasa de o jumatate de ora...de la 8 plecata ...si ce zi am avut...ca nu se mai termina odata!!!!

Whatever...Uka... multumim mult! Iar Carina e mortala!

Raluk...hai sa ne dam mana si sa facem un club...Isabela a dormit de la 11 la 1 si apoi s-a trezit din ora in ora...a durat cate 15 min sa o readorm la loc..spatele meu e varza...iar eu sunt fresh! Dupa 2 cafele

Bia nu ne-ai spus...ai fost la shopping? Ai gasit ce cautai?

Techila...multumim mult...trimitem si noi . Eu intru acum sa vad pozele cu feciorii tai si apoi cu feciorii lui Mely...

Va pup, sper sa revin pe seara!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Cecilia azi noapte ma gandeam la tine si ma gandeam cum poti sa mai si mergi la servici... Si stiu atatea mame care se enerveaza pe copii ca se trezesc noaptea, de parca ei ar vrea sa ii doara ceva si sa nu poata dormi . Dar pe tine tot timpul te-am citit asa calma, si cum povestesti ca noaptea v-ati jucat o ora si apoi inapoi la culcare... Chiar la toate astea ma gandeam azi-noapte si asa m-am calmat, am luat fiecare minut la rand fara sa dramatizez "uau, e ora 4 si inca nu am dormit deloc..." pentru ca oricum n-as fi rezolvat nimic si puiul m-ar fi simtit...

Mergi la inceput

Meli superbe pozele! Ai doi copii asa de frumosi! Minunati! Si atata calm se vede in ochii lui Alex! Razvi pare mai smecheras! Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, tocmai am intrat si noi in clubul dovleceilor zdreliti. Mosorelul meu a cazut in timp ce ducea o masinuta mica si si-a spart buzita pe dinauntru. Sarmanul, parca era de Haloween asa ii curgea sangele din gurita. Dar a stat cuminte la chiuveta sa-l spal pana cand i s-a mai potolit sangerarea. Pe urma s-a alintat la tzitzi oftand si acum a adormit. Nu sunt panicata, doar trista ca i s-a intamplat si nazdravanului meu asa ca am simtit nevoia sa va povestesc si voua.

Cristina, eu cumpar alune crude si le coc in tava de la cuptor, fara sare sau ulei, dupa care le decojesc.

Vik, nu am mai ajuns la cumparaturi de atunci si nu se intrevede o fereastra prea curand. Oricum, de ceva vreme am descoperit ca nu-mi mai place sa merg prin magazine cum imi placea pe vremuri. Si nici nu prea ma mai indragostesc de haine sau pantofi. E semn de imbratranire, clar.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Bia in primul rand pup buzita ranita!

In al doilea rand am ajuns la concluzia ca si eu imbatranesc, ca nimic nu-mi mai cumpar mie si nici nu simt nevoia

Mergi la inceput

Deocamdata de pe site-ul lor: http://www.childlife.net/faq/ am aflat ceva nou, ca si DHA la ei e tot din cod liver oil. Dar si faptul ca e testat mercury free.

Editez sa scriu tot aici. Daca tot e acelasi cod liver oil, atunci mai bine in forma de ulei http://www.childlife.net/node/56/ pentru ca are mai putine alte ingrediente decat forma de capsule http://www.childlife.net/node/57/ .

La first defense ma cam enerveaza acidul citric si potassium sorbate ala http://www.childlife.net/node/58/ asa ca asta nu l-as da regulat, dar fiind singurul cu argint coloidal pentru copii de la noi, cred ca ar fi foarte bun in caz de raceala sau alte boli.

Mergi la inceput