Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

scaunul acela e un inaltator de fapt, pt copii mari, cd ii pui la masa mare. avem si noi. dar centura aceea nu e f stabila, adica dc se fataie mult, aia se largeste.
pt copii mici, luati-va ceva ff sigur, stabil, sa il poti lasa acolo, fara sa iti fie frica , ca va cadea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu am bebe urlator acum

toata dimineata a vrut numa sa ne jucam, somn numa cat sa isi pape mami cerealele

nu am iesit afara azi, a dormit ce a dormit...apoi exact cand a venit prietena mea la mine scandal mare pana a mai adormit nitel...

apoi era flamand, dar pana nu am ramas numa doi nu a vrut sa manance nicicum se demufa si tipa...apoi a papat si acum tipa la mine in brate ca de ce stau jos ma duc sa fac ture pana vine tati sa il pasez ca altfel ma scuipa asta micu baraitor

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara, fetelor!
Vin si eu sa ma plang la voi de sistemul medical din Romania, cu totii niste incompetenti!!!
Saptamana trecuta a fost mama la urgente acuzand o durere foarte mare sub sanul drept pana in spate. I s-a pus diagnosticul de junghi intercostal, i s-a dat tratamet de urmat, spunandu-i-se ca in cazul in care vor aparea si bubite prin locurile dureroase inseamna ca are altceva si sa mearga la dr dermatolog. Pe marti - miercuri i-au aparut si bubitele, a mers la medicul de familie sa ia trimitere, acesta i-a spus ca are zona zoster, a mers apoi si la dermatologie, aici i s-a spus la fel - zona zoster, a mers la medicul de familie din nou si i s-a dat reteta de 80 ron. Buuuun, acu vine faza naspa, nici unul din medici nu i-a spus ca-i contagioasa boala si ca riscul cel mai mare sa ia varicela il au copii mici si femeile gravide. Asta am aflat eu, din intamplare alalteri cand am deschis laptopul sa va citesc pe voi, am zis sa intru mai intai pe google sa vad si eu ce inseamna zona zoster, curioasa sa vad ce are mama. Mi-a cazut cerul in cap cand am vazut, va dati seama ca mama a intrat cu Matei in fiecare zi in contact, l-a pupacit, l-a tinut in brate,....
Pediatrul lui Matei a zis ca perioada de intubare a mamei trebuia sa fie de 10 zile din momentul in care i-au aparut bubitele si riscul cel mai mare de contagiozitate a fost atunci cand acestea s-au spart. Acum, ele sunt spre trecere la mama. Matei nu are momentan nimic, daca pana duminica nu face febra si nu face varicela inseamna ca a scapat.Mai grav este ca trebuie sa ma internez cu el in spital pt tratament in cazul in care a luat varicela, iar apoi cand venim acasa va dati seama cu cate boli, raceli mai venim cu ele luate si din spital.

Si asta doar pt faptul ca nu i-a spus nici un medic ca-i contagioasa....a trebuit sa aflu eu pur si simplu din curiozitate....

Acum stau cu termometul la capul patului si cu ochii cat cepele pe pielea lui bebe fina sa caut bubite..... sper sa ne ajute Dumezeu sa scapam!

Ati mai auzit de bebei cu varicela la numai 2 luni jumate?

Va pe toate si pe toti delfinasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello mamici dragi!!!

multumim de urari la fel va doresc si delfinasilor vostri !

La multi anisori si sarbatoritilor de azi si ieri ca am tras chiulul am fost plecate la cumnatel si am stat peste noapte, am crezut ca face o exceptie si adoarme mai usor seara dar nu am fost norocoasa asa ca a vazut si cumnatica mea ce o poate astepta curand si a apucat-o teama maine are DPN dar finuta(o vom boteza noi) nu se grabeste deloc o mai lasa pe mami sa doarma

mai fetele cu dieta ....si io voiam sa incep de luni dar ieri am scapat la oala de sarmale si castronul cu gogosi la o gustarica mica de sunculita proaspat primiita din tara cu ceapa si branzica deci se poate trage concluzia cum o sa slabesc io

azi am reusit in sf sa dorm dupamiaza ce bine e acum , ma simt asa de fresh am trimis sotu cu fata la plimbare si eu mi-am luat somn 2 ore

acu fug ca plange micuta o doare burtica si nu stiu de ce, ca nu am mancat nimic ce sa ii provoace gazute iar

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Doamne ce inconstienti!
Nu nimai bebe e in pericol sa faca varicela ci si oricine a fost in contact cu mama ta si nu a facut(tu, sotul tau...).
Pentru mama ta - repaus total, fara stres, papa buna cu multe proteine si vitamine. Adulti fac zona zoster daca au avut candva varicela + oboseala, stres, mancat pe apucate, imunitate scazuta...
Stiu fiindca am facut si eu cand munceam ca o apucata cate 18 ore/zi.
Din fericire dr meu dermatolog mi-a dat un tratament foarte bun pentru cresterea imunitatii si am scapat doar cu vreo 10 bubite mici sub sanul drept si fara nici o urma. Era tare destept doctorul ala cred ca avem 2 bubite cand m-am dus si si-a dat seama imediat. Din pacate a murit -cancer de colon.Of!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si eu am bebe urlator acum

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Racusor, daca inca mai poti sa razi... nu e rau tare...

Creata, sper sa nu ia Matei... Of, doctorii astia...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor si mai poti zambi inseamna ca nu a ajuns sa faca cum face a mea , eu una si cand imi mai trage un zambet seara dupa ore de urlat si stors creierii nu mai pot zambi
acu a mancat ,a dormit cat a fost afara, e schimbata in casa e f bine la temperatura dar ea nu sta locului delocccc vrea in brate dar nu sa stau in pat sau intr-un loc ci plimbata sa vada tot
daca o mai tine mult asa ca deja de 2 saptamani are ecalsi program de innebunit pe masa chiar o iau razna

Creazza sper din suflet sa nu fi luat nimic delfinasul tau, multi . de sistemul din Romania na eu nu mai spun nimic deja se stie

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Creatza, eu am auzit ca bbii pana la un an nu prea fac boli de genul asta, acum nu stiu cat e de adevarat sau daca se aplica pt toti copiii aceasta "imunitate". Ce sa-i faci cu medicii, daca nu s-au gandit ca poate intra in contact cu alte persoane, in fine... Sanatate multa!

Mycya, asta-i viata de mamica.
Cate mamici ai auzit sa aiba un copil cuminte cumintel si sanatos si dup-aia rezultate exceptionale la scoala si o adolescenta calma si sa fie ascultator si devreme acasa . Unii se manifesta de la nastere, altii isi iau "revansa" mai tarziu, fiecare cu ale lui
Asa cum ne manifestam noi personalitatea asa incearca si astia mai mici, trag mai mult pe turta lor, au portavoce si nu ne iarta nicio miscare care nu le convine, noi trebuie sa mergem mai pe burta si sa fim in spagat pregatiti de eforturi uneori supraomenesti, sa mai facem ca maimutele, sa uitam ca avem spate, maini, genunchi etc., sa uitam de stomacel, oboseala si multe altele, ce mai, uneori parca facem armata

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Suntem o odisee cu bebelusi plini de nazuri se pare. Ne alaturam si noi. In prima parte a zilei am avut cateva reprize de urlat mai ales la ora mesei. Dupa-amiaza insa a fost mai linistit copilul; si dupa ce a facut kk singur mami a fost cu adevarat fericita. Si puiul mic care s-a jucat in fisher si a zambit continuu.

Astazi am incercat si eu sa-i fac supica/piure de legume (din morcov si pastarnac)pentru prima data. Insa nu am desfacut blender-ul din comoditate si am crezut ca voi rezolva cu robotul de bucatarie. Gresit. Cantitatea mica de legume s-a imprastiat pe peretii vasului si nu a fost zdrobita corespunzator. M-am apucat eu sa mai maruntesc la lingurita, insa tot mai ramaneau bucati care mie mi s-au parut mari. Asa ca am ales sa-i dau o cantitate fff mica de teama sa nu se inece. Chiar i-a placut. Sa vedem daca mai tine minunea si maine.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mycya, asa vrea si Raul. In brate, dar sa nu stau jos!!! dar azi l-am lasat sa urle in pat. Dupa 5 min de urlat tare, tare,( dar fara lacrimi) m-am dus si i-am dat suzeta si a uitat de ce plangea...La 2 min, mai scotea cate un urletel, asa, sa nu se lase, dar apoi a tacut si s-a apucat de povestit cu manutele. M-am saturat de plimbat in fiecare seara cu el in brate. Incet, incet tb sa invete cine e seful, azi imi imaginam cum va fi cand vom merge in magazine si nu vreau sa-i iau ce vrea el...ma gandeam cum il potolesc din urlat
Mamicile cu experienta, cand se potolesc piticii astia cu doritul in brate? Cand fac 18 ani?
Si il dor si gingiile. Daca ar avea 10 maini , toate i-ar fi in gura.
Creatza, imi inchipui in ce stres stai acum... Va fi bine, nu se ia chiar atat de usor tampenia asta de boala.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput