Azoospermia -cap 38-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samibb spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri si incurajari, sunteti intr-adevar extraordinare, nu stiu de ce nu am intrat mai repede in aceasta comunitate... M-am tot chinuit cu intrebari de una singura, abia acum am vazut ca nu sunt singura in aceasta situatie iar daca la inceput nu aveam deloc sperante, iata ca si acest FIV, desi nereusit imi spune ca exista sanse.
Ma bucur enorm ptr toate cele care au reusit sa invinga in lupta cu acest diagnostic groaznic si le tin pumnii celor care inca se mai lupta (inclusiv mie)
flyhigher77- as vrea sa te intreb daca si sotul tau a avut azoospermie cu 0 inotatori in ejaculat ( in cazul meu asta a iesit la spermograma). Oricum, te felicit, esti o mamica fericita si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

samibb sotul meu are azoospermie obstructiva, cu 0 spermat. in ejaculat, s-a stabilit asta in urma punctiei testiculare, facute la Gynera de catre dr Damian,analizele hormonale i-au iesit foarte bune. Am fost norocosi, multumim bunului Dumnezeu, am facut FIV+ICSI cu biopsie testiculara, s-au gasit gigei buni si am reusit sa fertilizam toate 5 ovocitele obtinute in urma stimularii!
Iti tin pumnii, Doamne ajuta sa reusiti!

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Revin dupa mult timp :( pt ca abia acum am facut rost de banuti...
Si am hotarat impreuna cu sotul meu sa mergem la HitMed in Craiova, la dr.Cristian Vaduva sau dr.Carmen Constantinescu. Voi ce parere aveti despre ei? Ati auzit ceva de rau sau de bine? Ca ne-am batut capul cu cautarile pe net si parerile sunt pro si contra. As vrea sa aflu si parerea vostra. Am ales Craiova pt ca este mai aproape de noi.

Acum sau atunci ... va fi ceva!

Mergi la inceput

Felicitari alexia_ada, lcngeo, si alina ro !!!!
Ma bucur tare mult pt voi si sper sa avem si noi norocul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

eri.ka, eu nu am auzit ca ar face FIV Cristian Vaduva.A facut doar cateva inseminari nereusite.Nu arunca banii degeaba.De unde esti de este Craiova aproape de tine?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enza spune:

eri.ka nu-ti pot recomanda din pacate nici un medic din Romania, dar nu ati putea incerca la Cluj sau Bucuresti? Din ce am aflat de la cunoscuti, cam astea sunt adresele preferate. Sau oricum, adresati-va unui centru medical mai cu traditie.

Mergi la inceput

Fetelor va rog ajutati-ma cu un nr de tel sau o adresa de mail a lui Pisix, trebuie neaprat sa iau legatura cu ea.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru!

Mergi la inceput

Chiar nu stie nimeni un ID de mess sau un nr de contact al lui PISIX?
Chiar am mare nevoie de niste informatii pe care numai ea mi le poate da...:((( Am incercat sa-i trimit PM dar se pare ca nu-l are activat.
Please ajutati-ma sa pot da de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enza spune:

samibb nu am o adresa a lui PISIX, poate te ajuta totusi altcineva.

Va doresc sa aveti cu totii parte de un Paste fericit si linistit. Cu mult drag

Mergi la inceput

racheel, eu sunt din gorj. Da, Cluj ar fi o optiune, timisoara alta... dar ce ziceti de sibiu daca la craiova ziceti ca n-ar trebui sa merg?? bucuresti chiar n-as vrea.

Mergi la inceput