Azoospermia -cap 38-
Raspunsuri - Pagina 11
vrembebe spune:
alina_ro multumesc de info. cred ca sunt tare utile datele cu privire la costuri.... si daca ai timp si doresti poti sa dai mai multe detalii....
o zi buna tuturor
alexia_ada spune:
hello fetele 
am bagat capusorul sa vad ce mai faceti
sunt cu gandul la voi si cu totul ....
Va rog mult sa modificati si la noi pe prima pagina sarcina obtinuta natural , nu am mai apucat sa facem biospsia testiculra
Va pupacesc si capul sus ca nimic nu este imposibil 
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
mircea2010 spune:
enza, multumim mult pentru toate informatiile! foarte utile.
p.s. n-am nicio treaba cu pozele, nu stiu de unde a venit ideea asta. pe youtube sunt chiar operatii filmate la care m-am uitat pur si simplu ca sa ma informez si nu s-a speriat nimeni.
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA stefy sti cumva daca trateaza si probleme feminine cum ar fi lipsa ovulatiei ,adica voi cat a-ti fost la el a-ti vazut si femei la usa? unde il gasesc pe acest doctor in ce oras? |
da, trateaza si probleme feminine
este fiul celebrului dr.Soare Gheorghe -endocrinolog si a invatat de la tatal lui multe pe parte de endocrinologie, cand traia tatal lui au lucrat o perioada impreuna la o clinica de endocrinologie
iti pot da eu datele dumnealui de contact pe PM. o sa-ti scriu. Nu are nicio legatura cu CF2.
Blondis spune:
buna, sunt noua pe aici dar urmaresc forumul de multa vreme.
Suntem si noi pacienti ai domnului doctor Soare. Un om deosebit intradevar si avem mari sperante in tratamentul pe care il urmam. Eu ultima oara am vorbit cu dansul la inceputul lunii februarie. Aveti idee daca si-a schimbat numarul de telefon, incerc de ceva vreme si este numai inchis.
multumesc
gabrielarusu spune:
buna
blondis, te rog frumos i-mi poti spune unde are cab dr. Saore Cosmin?
sper viitoare mamica
Blondis spune:
anul trecut avea cabinet in curtea bisericii de pe str Tg Frumos din Drumul Taberei. poti sa incerci sa-l contactezi inainte telefonic (daca reusesti :) , la 0722525672.
In caz ca va intalniti si aflii ca si-a schimbat nr de telefon, te rog sa ne anunti si pe noi
Succes! 
Enza spune:
mircea 2010, iti multumesc.
In ceea ce priveste pozele, eu personal am dorit mai mult sa avertizez. Sunt persoane (indiferent de sex), care vor sa stie la ce se pot astepta si cauta tot felul de detalii. Altele, dimpotriva prefera sa nu stie prea multe dinainte.
As mai dori sa adaug ceva privind mikro-TESE. Daca Azoospermia este obstructiva, posibilitatea de a se gasi "inotatori" este mare. In cazul celei neobstructive, sansele sunt de cca. 20%. Deci ganditi-va bine.
alexia_ada ne oferi si noua mai multe detalii? De ce scri ca nu ati mai apucat sa faceti biopsia testiculara? M-ai facut curioasa
. Multumesc!
kryss30 spune:
buna ziua
.va rog sa ne dati si noua un sfat caci nu stim incotro sa ne mai indreptam.sotul meu a facut spermograma si are azoospermie,volum 6ml,ph8.am mers la doctorul urolog Panainte,din Iasi, care ne-a recomandat sa facem biopsie.In urma biopsiei a rezultat urmatorul diagnostic<biopsie testiculara ce prezinta tubi seminiferi in al caror lumen se gasesc agregate de celule germinale imature in diferite stadii de dezvoltare,cu discreta fibroza peritubulara>.Dr.urolog a zis sa mergem la Bucuresti sa vedem daca nu cumva sunt infundate canalele.am citit pe net de dr.Voinea.va rog ajutati-ne cu un sfat.ce sanse avem?
elena74 spune:
kryss30
Imi pare rau ca va confruntati cu aceasta problema.
Alte investigatii ati mai facut:
Analize hormonale : FSH,LH, Testosteron sau genetice : Cariotipul genetic si microdeletii cromozomY?
Azoospermia obstructiva : atunci cand nu sant probleme hormonale sau genetice si doar sant infundate canalele,varicocel,etc se poate rezolva prin diverse biopsii sau punctii, nu sant toate la fel ( TESE,TESA, microTESE) si in acest caz conteaza foarte mult experienta si dotarea clinicii unde se face.
Azoospermia neobstructiva este mai greu de tratat, doar unele cazuri de dezechilibre hormonale se pot trata cu diferiti hormoni, dar si pentru asta este nevoie de un urolog-androlog foarte bun.
In legatura cu Dr Voinea, poate iti raspunde atcineva, noi nu am fost la medic in tara pe tema asta.