copilul apropie sau indeparteaza
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Pai scuzati, dar la varsta de 40 chiar ar tb sa iti cam ticaie ceasul ala, ca sansele de a mai avea copil scad vertiginos de atunci incolo. Mai vine si menopauza, heloooo. Asa cui nu ii ticaie, nu ii ticaie niciodata. Dar dc. vrei copil, tb sa il cam faci inainte de 40, sau sa iti ingheti ovulele de tanara ca sa fii sigura. |
Bine,am sa-i spun ceasului meu sa ticaie ca asa spune ruxij!
Oricum alta era discutzia,iar partea a doua a mesajului tau este valabila punctului meu de vedere!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ruxij spune:
Eu nu iti zic tie sa iti ticaie, ca dc. nu iti ticaie, nu iti ticaie si gata. Dar in principiu 40 e cam catre sfarsitul fertilitatii.
andacos spune:
Hai mey sa nu deraiem subiectul!Fata n-are 40 ci 28!Deci nici vorba de ceas!
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Burtocika spune:
Draga mea, acum am inteles un pic care este situatia ta ...
Eu stiu (oarecum) prin ce treci, pentru ca am trecut prin aceeasi situatie. Acum imi e usor sa vorbesc, pentru ca m-am vazut "cu sacii-n caruta", adica sunt maritata si am un copil, dar la 22-23 de ani am avut si eu o experienta similara, in care mi se PAREA ca-mi ticaie ceasul biologic si imi doream cu disperare un copil cu prietenul meu de-atunci, de care eram indragostita pana peste cap ! Si mi se pusese pata asta atunci cand eram despartiti pentru ca eu eram la o bursa in strainatate si am stat 3 luni fara el. Tot plinuta si eu (si inca bine) si tot primul prieten (in toate felurile) si indragostita lulea ! Si-mi trecuse prin cap ideea nebuneasca de a face un copil, ca sa-l conving sa se insoare cu mine
Noroc ca mi-a dat Dumnezeu minte, de fapt lui i-a dat, ca sa rupa relatia, care nu mergea pe nici un plan in afara de cel fizic ! Si mie imi era frica sa rup relatia de teama ca n-o sa mai gasesc pe nimeni care sa ma placa asa cum sunt !
Si uite ca am gasit un baiat cu care m-am potrivit manusa, nu numai pe planul fizic, cu care am ce discuta, si, cel mai important, cu care "trag" in aceeasi directie !
Fetele au dreptate, construieste-ti singura viata, daca te plictisesti cat e el plecat apuca-te de invatat, reorienteaza-te profesional spre o activitate care sa-ti faca placere si sa-ti asigure si o oarecare independenta financiara, NU MAI FI DEPENDENTA de altcineva !!! Si apuca-te de o cura de slabire, daca aspectul fizic te face sa fii complexata si simti ca te tine in frau ! Daca vrei, trimite-mi mesaj privat si iti trimit o cura personalizata de la un medic nutritionist, pe care o tin eu si cu care am slabit 15 kg in 3 luni ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Natasa spune:
Ally, foarte pe scurt, trezeste-te!!! Un copil nu se face ca sa-ti acopere tie goluri cind iti pleaca iubitul (care, apropo, evident ca nu are ginduri de schimbat scutece la 26 de ani!). Stiu ca exista mame care isi cresc singure copiii, dar putine pentru ca asa au ales. Nu inteleg de ce ii refuzi din start copilului dreptul de a avea tata! Iar sa-i fortezi lui mina, sa-i spui, asta e, sint gravida si te-am facut tata fara sa vrei, este un egoism oribil! Ar fi ok daca cineva ar abuza de tine asa? Doar pentru ca la tine sta pilula de contraceptie, nu inseamna ca ai dreptul sa faci asta fara acordul lui! Stiu ca sint femei care o fac, dar este un gest incalificabil!!! Daca ai nevoie de un donator de sperma, alege unul anonim, nu innebuni un om a carui singura vina e ca la 26 de ani nu vrea sa aiba responsabilitati majore si ii arde de vizitat Parisul! Tu cochetezi cu ideea absurda ca te poti juca cu vietile a doi oameni (copilul si tatal fara voie) pentru ca vezi Doamne iti ticaie ceasul! Daca chiar iti ticaie asa rau si nu mai poti astepta, atunci respecta-l pe omul cu care esti de sase ani si lasa-i viata in pace! Ia-ti un sot mai mare decit tine, cu chef de asezat la casa lui si ai rezolvat problema!
ina.click spune:
Citind topicuri de genul asta ma bucur enorm ca nu sunt barbat.
Incerc sa ma imaginez eu la 26 de ani cu toate ideile si aspiratiile mele franate brusc de "honey, here's a baby for you"
Si daca as deschide gura sa intreb "pai da eu...eu cand am zis ca vreau asa ceva" sa mi se dea in cap cu diverse ceasuri si orologii biologice sau sa mi se reaminteasca "da copilul Maricicai stii sa-l tii in brate ha? "
Bine ca-s femeie....
21 +
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click [Bine ca-s femeie.... 21 + |
Las' ca ai alte dezavantaje pt ca esti femeie.
Delia21 spune:
Ina,eu nu vad de unde asa o surprinza coplesitoare din moment ce oamenii astia sunt intimi....si ma gandesc ca barbatul de 26 de ani a aflat ca asa se fac copii
eu nu inteleg de ce alegem sa ne confruntam si transpiram pentru probleme ne-existente.Si nici de ce...alegem sa ne vedem rastignite pe cruce de propriul copil ...pe care il crestem cu nespusde multa iubire,atentie,dedicatie...pentru un fapt care nu sta in controlul mamei.Eu nu am vazut nici auzit de nici un copil care sa isi urasca asa....(cu incrancenare inca!) mama pentru simplul motiv ca i-a dat viata...si ca tata nu a fost prin preajma.Am auzit de reprosuri de altfel,ca a fost mama prea aspra sau prea neglijenta cu copilul,...dar nu pentru ca din cauza mamei...uite nu e si tata.Evitand probleme nu facem decat sa creem altele.Unii aleg sa treaca prin viata strecurandu-se printre probleme altii le iau ca pe ceva firesc si se bucura de problemele pe care le au.Poate parea tare ciudat...dar eu ma bucur,sincer, daca pot spunde dimineata ca nu am dormit prea bine pentru ca m-a trezit fiu-miu de 10 ori....decat sa pierd somn pentru grija ca....oare ce face Ionica sau cum l-o chema....acum....la ceas de noapte.
Natasa spune:
Delia, tie ti se pare ok ca femeia sa decida de una singura cind vrea sa faca un copil? Daca tu ai un baiat si se trezeste una ca ar fi o partida buna si ii pune un copil in brate, tu ce-i spui? Ia-o, mama, de sotie ca trebuia sa stii ca femeile sint smechere si nu se protejeaza cind spun ca o fac? Ally zice ca vrea sa renunte la pilule si se intreaba nevinovata:
"daca el nu va vrea sa ne fie alaturi? deocamdata el se multumeste asa pentru ca merge de vreo 3, 4 ori pe an la paris in vizita la sora lui, pe banii ei bineinteles, si daca ar fi sa facem un copil s-ar duce fericirea asta a lui, va trebui sa fie responsabil."
Daca asta seamana a maturitate si a mama responsabila careia copilul nu va avea ce sa-i reproseze, atunci eu ma retrag ca nu mai am ce comenta! Probabil ca ii va spune" Tac-tu nu te-a vrut, ii placea sa mearga la Paris, la sor-sa, mama lui de golan!" O sa evite sa-i spuna ca nu l-a intrebat nimeni daca vrea sa devina tata, asta era o chestie secundara.