Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Esme, ce dovleac folosesti la supa? din asta de placinta? Portocaliu? ca io numai la placinta in fol - si copt, presarat cu scortisoara, si miere in castronel.

La supa asta din ala portocaliu! Din care evident fac si tarta dulce

Eu insa fac supa din orice tip de dovleac...zau asa...doar ca asta e cea mai buna si mai buna

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:

Esme, ce dovleac folosesti la supa? din asta de placinta? Portocaliu? ca io numai la placinta in fol - si copt, presarat cu scortisoara, si miere in castronel.

La supa asta din ala portocaliu! Din care evident fac si tarta dulce

Eu insa fac supa din orice tip de dovleac...zau asa...doar ca asta e cea mai buna si mai buna

Esme

nu mananca miorlaitii la mine. Pacat, io is dispusa la chestii noi.
o sa mai fac o placinta cu dovleac. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ne mai dai idei.

Belleane, poti sa deschizi tu restaurant, vezi ca tot ce cumperi tre sa fie cu factura, si asa ajungi sa meargi ca toti ceilalti in Metro. Altfel, o alta idee de afacere, e sa faci contracte cu cateva restaurante, si sa le oferi logistica (transport, contract, etc) si furnizare de produse mai bio decat cele din Metro (pt un producator mic e f. greu sa prinda contract cu hypermarket-urile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,in zi sfanta !!
Gabitza,
Gabriel(Fecian)!!!

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!!

La multi ani puiului meu cel mai mic + tati al lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: nu Metro&co, ca vor fi toate din productie proprie sau de la producatori certificati, dar pana acolo mai curge ceva apa pe Dunare. Toate meniurile vor fi simple si sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pentru Gabitzam , draga mea iti doresc tot binele din lume sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de cei doi scumpi( scuze trei ca si sotul e tot baiatul tau!)!!!
La multi ani si pt ceilalti copilasi cu nume de Mihai si Gabriel!!!!
Tot azi il serbam si pe G.B al nostru. Era asa de fericit la gradi de dim cand am fost cu tortuletz si coifuri si trompete sarea intr-un picior!
Noi de 3 zile suntem pe lapte de vaca, am scapat de laptele praf( are mai multe vitamine & Co dar asta, e ) mai avem putin de tras cu pampersii dar si cu astia suntem pe finish, adica scapam si de asta de noapte si gata!!!!!!!!!!!
De sambata il tot serbam pe Gabitza asta micu , ieri a fost punctul culminant la Gruiu, in aer liber, unde a facut tot felul de nazdravanii si s-a jucat toata ziua.
Danicris , imi pare rau ca treceti prin asa episoade de raceli teribile., mai ales pt cea mica e groaznic!!!
Pot sa-ti spun doar atat, pt ca lucrez in farma si din fericire vad si cunosc studii facute pe pacienti, eu nu administrez copilului , cel putin pana acum nu am dat copilului nici un fel de antibiotic( nu a fost nevoie), din cand in cand la un mic puseu de febra antitermic( doar f. rar), am avut grija ca inainte de toamna inca de pe timpul verii sa ii dau vitamine si acum din toamna a luat imunobaby si niste chestii de protectie pt sezonul rece.Dar si antiinflamatoarele au multe "bube", am mai zis eu aici pe forum ca am lucrat un timp cu Eurespal, la care crede-ma stiu pe de rost studiile, nu au studii pe copii mici( varste de pana la 3 ani), ci numai la copilasi mai mari, deci e stupid sa-i spun cuiva da-i copilului Eurespal , cand eu stiu exact ce e cu el si de la ce varste se da!!!!.Apoi ACC, ca zicea Lori de el ( acetilcisteina), nu se da la coppii mai mici de ATENTIE: 6 ani!!!!, de ce ? pt ca fluidifica secretiile bronsice , deci te scapa de tusea seaca la o adica dar, fluidifica atat de mult secretiile bronsice incat poti sa treci f. usor la faza de inundare a bronhiilor iar daca ala micu nu stie sa expectoreze, e belea ca ajungi cu el la urgenta sa-i aspire secretiile ca tu nu i le poti aspira, si multe alte belele, sunt multe mi-ar trebui o carte sa le scriu pe toate. Apoi vb cineva de Zinnat, e ok cefalosporina , DAR e totusi f. puternica pt un copilas, plus; iti face o candida de nu-l mai scapi niciodata, urticarie nu mai zic, prurit, eczeme, si atentie se da la copii peste 12 ani!!!!
Buuuuuuuuuun acuma ca v-am lamurit cu medicamentele astea, eu sunt PENTRU leacurile babesti!!!!!!!!!!mmmmmmmm( ce bine ca stau in Romania , unde se mai gasesc inca plante medicinale si alte leacuri babesti), sunt pentru a lasa copilul CAT MAI PUTIN INFOFOLIT, numai la noi in Romanica au copii cate 2 caciuli la 20 de grade afara si 3 pulovere. Eu personal il las cam dezbracat( ma cert cu toti dar asta e si in camere nu fac mai mult de 18-max 20 grade, deja e foarte mult, el oricum doarme dezvelit, merge cu picioarele pe gresie descult zici ca e la mare( nu vrea deloc sosete nici macar papuci< f. rar), si Doamne fereste , nu a facut pana acum pneumonie niciodata, are muci nu zic ca nu are, dar si eu mai am din cand in cand mai laes la racirea brusca a vremii( face si aerosoli e preferatul lui aparatul, zici ca trage din narghilea asa il tine), insa numai cu ser fiziologic. Cam atat!!!
Esme esti tare cu papica, am sa ma inspir si eu , insa eu merg pe varianta necongelata, unele chestii le fac atunci , rapid, dar cu congelatul vb lui Cleo scutesti mult timp, am si eu multe legume la congelator pt supe , ciorbe & co, cu semiprep nu am incercat inca.
Va pup , ma duc la munca , acu trebuie sa plec dupa asta micu!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

LA MULTI ANI! si pentru Mihaser!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Magne, Eva ia Zinnat. Eu nu inteleg de ce prescriu totusi aceste medicamente doctorii astia???? Sa stii ca am vazut niste bubite pe ea Ca o urticarie. La fel am facut si eu, banui ca de la biseptol, ca nu am mai luat pana acum (sau nu-mi aduc eu aminte). Iar ACC i-a prescris tot doctora. Lasa ca ajung acum acasa si iau prospectele la puricat si de acum incolo ii intreb pe doctori de sanatate cand or mai prescrie entibiotice fetei. Dar vezi, daca nu sunt de meserie, nu am studii in acest sens, ce sa le zic mare lucru??? Eva nu a mai luat decat o data antibiotic in viata ei pana acum. Mie sincer mi se pare mult cat i l-a dat (8 zile) azi o sa sun la hot line sa intreb daca trebuie sa tin atat de mult. Leacuri babesti as incerca si eu dar raceala asta tare nenorocita a fost. Efectiv eu am luat de toate si tot o saptamana m-a tinut, si inca mai tusesc. Mda... m-ai dezumflat de tot... Dar vezi, repet, daca nu ma pricep, nu stiu, uite bag in copilul meu tot felul de porcarii...
LA MULTI ANI MIAELELOR, GABITZELOR SI GABITZILOR SI MIHAITZILOR, MULTA MULTA SANATATE!!!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!!!!!!!!!!

Am reusit sa ajung sambata dimineata in Buc, mi-am facut analizele si deja am rezultatele la mare parte din ele: sunt toate bune! Ne-am dus apoi in parcul Kiseleff, unde ne-am intalnit cu david, prietenul Sarei. A fost foarte frumos!!
Ieri am colindat prin Sinaia, a fost vremea superba, Sara a fost foarte incantata de plimbare, nu i-a fost rau pe drum (ea are rau de masina si fiecare drum este o maaare provocare pt noi..).
A fost un we grozav, m-am incarcat spiritual

Sanatate tuturor puiutilor si mamicilor!
Lilly Esti bine, da? Sunt cu gandul la tine!

Se pare ca un stol de berze a zabovit pe la Cluj...nu spun mai multe

Va pup

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Ylari: nu te juca cu otita si mai ales perforata. La Elena am vazut cand dupa 5 zile de antibiotic a facut recadere si i-am mai dat inca 7. Daca sunt semne de urticarie trebuie schimbat antibioticul, nu trebuie sa ajungi la ceva mult mai grav.
Tinand cont ca nu a luat antibiotice in trecut cred ca putea sa-ti dea o doza micuta/ceva mai slab. Sau poate asa se procedeaza numai la homeopatie.

Mergi la inceput

Eu am o relatie destul de relaxata cu pediatra si intotdeauna am refuzat multitudinea de medicamente pe care mi le prescria. Cred ca sunt cel mai dificil parinte pentru ca refuz si ea trebuie sa-mi explice mereu de ce-mi prescrie aia si cealalta. La un moment dat i-am spus ca nu o sa le mai dau nici macar nurofen/paracetamol fetelor. A insistat sa nu le las sa faca febra peste 39. Si mi-a enumerat si explicat riscurile la care ma expuneam printre care: probleme neurologice, renale, diabet, etc

Mergi la inceput