Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(602)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mamutz sper ca nu te-ai suparat. Am crezut ca-l consideri semn de sarcina si am zis apoi daca nu e sa nu fii dezamagita. Eu am trecut de atatea ori de la extaz la agonie imaginandu-ma . sper ca nu te-am suparat.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Bella eu zic sa iei doar daca ti-a recomandat medicul, mai ales ca ieri ti-a fost f. rau. multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bella eu zic sa iei doar daca ti-a recomandat medicul, mai ales ca ieri ti-a fost f. rau. multa sanatate!

adica nimic ca mi-a oprit tratamentul pt ca am facut o reactie adv la el...corpul meu a refuzat pastilele. si al meu dr mi-a zis ca nu imi mai da nimic asteptam sa vina de la sine

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Andra spottingul poate fi si semn de implantare, deci pana nu anunti Z1, tot mai avem sperante ca o sa ne dai vestea cea buna!

draguta din pacate luna asta nu e sigur bb, deja temp e jos si spotting-ul e la el acasa iti cedez tie locul meu

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Andra atunci tin pumnii sa vina Mosul cu cel mai frumos cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello, poate nu va vine sa credeti, dar eu deabia m-am trezit , a plecat al meu la 9 la servici si eu hop in pat...pana acuma

Katy, finei mele nu pot sa-i zic, pt ca nu ar intelege, ea a ramas din prima luna de incercari si plus ca nu imi place presiunea, apoi m-ar intreba cum merge si eu care vreau sa anunt abia dupa 6 sapt

in rest

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna Gaby,
Si eu am aceasi problema, toata lumea ma intreaba si un bebe cand vine...ca zici ca il tin intr-un pod undeva si nu vreau sa il scot offff, le raspund ca atunci cand o vrea D-zeu si se uita cu o fata de-aia la mine de parca as fii nebuna.De abia astept sa le zic ca o sa avem un bebe si sa termine cu intrebatul asta care ne streseaza si mai rau, bafta si tie.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Apropo fetelor care ma treceti si pe mine pe listuta aspirantelor??.Inafara de ce mai faceti pentru a avea un bebe?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

ALEXA te inteleg foarte bine..sunt castorite de doi ani,am 28 de ani(i fac in decembrie)..si toata lumea imi spune ca de ce nu fac copii...dar nimeni nu stie ca eu incerc de un an si nimic......LAURICI eu iau branca ursului de doua luni si doar mi a reglat menstra..MIKADO...merci de PM

Mergi la inceput

Buna Annare,
Bine ai venit.Eu nu am avut nici luna asta noroc, am hotarat sa las HSG pentru luna ianuarie, sa treaca sarbatorile si om vedea dupa aceea.Tu ceva vesti?In ce zi esti?eu sunt in ziua 3 de CM.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput