Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(602)
Raspunsuri - Pagina 12
camcris spune:
annare
bebelu ce mai faci? nu mai dai nici un semn de viata..

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
ce fac fetele????
scuze ca nu am dat nici un semn nimic. dar am avut o stare ff proasta azi. am stat numai in pat si am papat si dormit. in rest..nimic.
cred k e si de la vreme. dar asa ma simt bine, bb e ok, misca de zor, nu mi-e rau nu am nimic. doar o stare de spirit ff proasta.
felicitari Lisa! sarcina usoara si la termen cu bb sanatos 
am citit din urma, dar nu prea am ce sa va zic.
sper sa nu va suparati p mine. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
31+ cu
Natalia Maria
gabyv spune:
si eu am fost pe aici toata ziua, dar ... tot dau tarcole butoiului, daca vedeti graficul o sa va dati seama de ce...asta plus niste decizii importante pe care trebuie sa le iau...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Da cam liniste... Cum se mai simte oare Lia? Bebelu tu cum te mai simti? Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos! |
Prezent curierul de serviciuAcum e mai bine,dar sambata a avut hemoragie,i-a crescut tensiunea la 15 cu 8,au dus-o la reanimare si si-a mai revenit.Bebe e bine doar ca din cauza temperatusii ridicate sacul gestational s-a aplatizat si s-a alungit spre col.Asteapta si spera sa fie bine!
Ma rog mereu pentru ea,si va rog sa faceti si voi la fel,ca saracuta prin multe a mai trecut.
Pupicei si spor la
facut bebei.Jap jap pe dulap cum zice Lia
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
PS:felicitari Lisa,sa ai o sarcina usoara,frumoasa si un bebe la termen,sanatos si voios!
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
histamina spune:
Bebelu, capul sus!
Lia, eu am avut tensiunea 18, la 28 de saptamani si m-au ajutat Dumnezeu si Maica Domnului!
fetele, pup.scriu de la o vecina. am evadat pt ca am copt un sac de ardei pt iarna si intre intors ardeii i-am dat sa suga lui Mufius fara numar, fara numar.
azi ma tund.am parul dincolo de jumatatea spatelui.
pupacim toate fetele!
nerama spune:
pup fetele 
eu sunt racita cobza... m-a dat gata raceala...
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui andr@ neata fetele, deci pe azi avem suculet de portocale de la miha mmm, bun bun fetelor daca tot nu pot sa-i fac cadou un test sotului, m-am gandit la un parfum, cine ma poate ajuta? el e innebunit dupa parfumuri, si vreau sa-i iau ceva bun ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Andr@

ma bucur ca ti a placut sucul de potocale. E super sanatos si ne ajuta la bebei! Stii ce parfum i am cumparat sotului meu si i place la nebunie!!!!Paco Rabane - Ultraviolet. E absolut EXTRAORDINAR!!! Nu vei regreta! Bafta si anunta ne si pe noi ce ai luat!!

MHegarty
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui mikado Hello! pentru toate ![]() ![]() annare ai PMmihahegarty ![]() si eu am facut ieri suc de portocale+mango+lime+grapefruit ...eu fac zilnic e bun cel de morcov+mar +telinawww.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic |
Mikado

Ohhhhh Doamne, sucul tau suna dumnezeiesc!!! Sincer mi ai dat o idee superba!!! E plin de vitamine si de viata! Tu ce mai faci iubita?
MHegarty

sanatos!
fetelor
daca tot nu pot sa-i fac cadou un test sotului, m-am gandit la un parfum, cine ma poate ajuta? el e innebunit dupa parfumuri, si vreau sa-i iau ceva bun