Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Va salut si eu de dimi!

Vroiam sa-i multumesc Monicai si lui Alex ca se ocupa de listuta

Iulika, you are blooming, iar Bruce e un scumpel!

Cristina, sper ca puiutii tai sunt ok!

Sabina, multa sanatate!

Gata si cu vacanta..ma intorc la serviciu,sora a plecat, fetele se duc la scoala si gradi. Mai vreau vacanta!

Eu nu mai stiu ce sa-i mai dau lui Ruby sa pape..nu vrea decat titi. M-am uitat in gura ei si am numarat vreo 6 mugurasi aproape-aproape sa iasa. Se vede ca o deranjeaza tare.

Pup pe toata lumea, sanatate la toti bolnaviorii si o saptamana super frumoasa!

P.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani Santiago!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Santiago!!!s
Sa cresti mare si frumos.Voios si sanatos!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTI ANI SANTIAGO,sa cresti mare,sanatos si sa fi fericit alaturi de familia ta
LA MULTI ANI ALEX,sa cresti mare,sa ai grija de fratiorul tau si sa-i aduceti numai zambete lui mami

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Iata ca enterocolita mea nu imi da pace...ma simt ca in greturi...am slabit deja vreo 2 kg...ma fac fotomodel
Altfel ma simt naspa ca prea "adun" toate racelile,toate prostiile.Asta inseamna ca organismul e obosit si imunitatea e pe sub pamant pe undeva.Trebuie sa ma gandesc la niste metode naturale de imunizare.Daca aveti ceva sfaturi,primesc cu maaare placere.
Nu mai scriu pe FB despre starea mea de sanatate,ca m-a bombardat mama cu mesaje de ingrijorare.Saraca,cred ca numai la mine s-a gandit zilele astea.

Si ca sa nu vin doar cu mesaje de mila....

Ma chinui sa uploadez un video cu Lisa si ma chinui degeaba.Poate ma lumineata Uka,ca ea le are cu Androidu'

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

LA multi ani Santiago Sa cresti mare si sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor

La multi ani Alex Pui frumos, sa cresti mare , sanatos si voinic, si sa iti bucuri parintii in fiecare zi (si ai grija cu capacele de la toaleta)

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Mah mama Monica unde e mesajul ala frumos,sa plang si eu putin,te rog,da la baba link

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani Alex!!!!!! Sa cresti mare si sa ai parte de o viata minunata!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata, cicas!

LA Multi Ani, Santi!!!

Sa fii sanatos puiule, si...ai grija ce alegi de pe tavita! Sa te pup eu tare si apasat pe fruntita ta de copil frumos.

LA Multi Ani, Alex!!!

Sa ai grija de mamica ta frumoasa si tanara, sa faci cele mai grozave colaje, sa te distrezi fain azi cu prietenii tai. Te si te pui dulcel!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata !

Va multumesc din suflet pentru urari !Sunteti minunate !

Deci eu sunt racita cobza...mai degraba se va stinge lumanarea de pe tort cu un stranut de-al meu decat suflatul lui Alex .
Daca e sa ia si Alex raceala,ma rog s-o ia acum ,sa pot sa-l fac bine pana luni cand incepe gradi

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput