Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

sa incepem cu inceputul!
La multi ani Alexutului de Mely si piticutului Santiago!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa cresti frumos, sa va faceti oameni!

Va pupa tanti Nela si Ana Banana cu mult drag!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Monica, iti multumesc pentru cuvintele frumoase din mesajul de incheiere! Esti tare draguta si am fost foarte placut surprinsa sa imi vad numele acolo, printre atatea mamici dragi mie!

Va rog, daca se poate (desi nu e musai, parol), sa ne adaugati in listuta! Neaparat sa scrie Ana de mami tinerica Nela, asa, ca la Mely! Glumesc, of course!
Ana este nascuta pe 19 septembrie, eu pe 18! Va rog daca se poate s-o treceti si pe Buni, tot pe 19 sept!
Again, just kidding!

Multumesc si un buchet mare de floricele din alea faine, cu albastru.. ia sa vad daca le nimeresc [flo3]

Mergi la inceput

N-am nimerit cu floricelele, dar ma duc imediat sa le iau din listuta! Asa, de ciuda!
nu am gasit floricelele albastre... this will do, i hope!

Alex, te pup! Si mie mi-a fost tare dor de voi.
Sincer, eu am fost un pic afectata de schimbul de mesaje de pe ambele forumuri! Eu sunt una dintre cele care va continua sa joace la ambele capete, cum zice Monica! Sunt fete cu care doresc sa comunic in ambele parti si de la care vreau sa primesc vesti, imi place sa le citesc!
Imi pare rau ca Elle si IuiaB nu mai scriu deloc! Daaar, gasesc eu alte modalitati de a comunica cu ele! Nu ma las!

Vik, te pup, am citit ca iar v-ati chefuit.. mai mai, imi place tare mult viata mondena a Izabelei! O sa aiba mult de furca pui de Techila, tre' sa scoata fata in lume de-acuma!

Ce tare ai fost Monique, cu lucratul tarziu!
Aveam si eu musterii din astia care asteptau se se faca 11 seara sa trimita cate un mail!
Te pup, ce mai fac fetitele? Le-a trecut raceala?
Eu sunt cobza! Ana cu muci... inca. Azi am surprins-o dand cu limba, cred ca ii plac, ca sunt sarati! Si uite asa ne diversificam si noi!

Uka, inimioare, multe inimioare! Suteti acasa deja?

Pup puii bolnaviori (sau mai bine nu, ca se ia raceala).
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Simona, cam mult stai tu la uzina!!! Ia sa iei atitudine! Pai se poate?!!!
Stii ce faceam eu primul si primul lucru cand ma "investeau" astia in cate o functie "importanta"? Cautam degraba succesor! Si il formam bine bine, ii dadeam putere de decizie si tot... numa' bine sa pot pleca linistita acasa la sfarsitul programului! Stiu ca daca e un lucru de care nu ducem lipsa, alea sunt sfaturile nesolicitate , da' eu te vreau pe forum mai des, na!
Pupici cu sclipici, febletea mea Dinutu ce mai face?

Iulika, am vazut pozele cu voi ieri! Esti superba ca si graviduta! Si stiu ce vorbesc! Imi si imaginez sclipirea din ochi cand le spui ca ai fetita! Astept cu nerabdare sa intri in concediu si sa ne zici ce aveti in program: tu, Brucu, Daniella din burtica! Si astept si prima zapada din Stockholm!

Selen, ma bucur ca te vaz!

Hai ma ca mai scriu si mai pe seara, sper sa va gasesc on line! Am atatea de zis la atata lume! Ofof, mai mai!
Va pup!
Sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Hai ca in timp ce curatam usturoiul si am inecat 3 pui ai altor mame (m-am gandit eu ca arata bine, langa cele 20 de brate de mama prajite.... stiu sunt horror, asa de halloween! )- a se citi am fiert 3 oua si ma pregatesc de prajit niste aripioare - mi-am mai adus aminte de una de alta!

Bia, nu cunoaste fata raspunsul la quizul tau dar ma documentez! Eu nu as chinui copacelul cel frumos daca nu il deranjeaza prea tare! Parerea mea, care este! Jos palaria pentru o abordare atat de frumoasa pentru o problema delicata, totusi!

Lilian, ce frumos ai scris despre dezmotare, aici si pe blog! Frumos frumos! Auzi, daca isi ia dom' Parlamentar avion neaparat sa o duca pe frantuzoaica noastra cea finuta in HK! Se intalnesc poate si cu lebada Ana si poate o pun de un trio.. frantuzesc! De shopinguiala, of course! Ma, azi am glume in program si toate proaste! Sa ma iertati, va rog!
Sunt NF (neforumata ) de prea mult timp, de aia!

Mergi la inceput

Si am uitat, of course, sa o intreb pe Maria ce mananca Piski! Galuste ca de oameni mari? Eu numai daca ii le prajesc poate o manca si ea! Inca se stramba daca e un pic umed! In schimb presteaza fingerfoods!
Zilele trecute cand ziceai de problemele cu mancarea cu ai lu' Sergiu... parca a fost facut: ma intreaba maica-mea de ce nu ii dau si ei jeleuri (primiseram de halloween din alea cu ochi si figuri)... am crezut ca mor!
Ma aprind toata cu ai mei, in schimb o admir pe Cecilia cum militeaza pentru drepturile copilului cu mamicile din parc! Eu nu mi-as bate capul, nici sa ma impusti! Nu vreau scandal, sunt asa, mai pacifista de fire... Cutzulache!

Ei, adica Anei, nu lu' Buni.. Buni a prestat jeleuri la greu si e bine merci!

Mergi la inceput

Mai, dar voi atat de mult dormiti dimineata? Nu stiu, parca n-ati avea copii mici...

Nu ma las pana nu se schimba pagina! In felul acesta dati next page fara probleme... varianta super strong a lui "ignorol"

Cristina, pai se poate?! Zacusca?! Vorba lu' Miha, ai imbatranit, zau asa! Pe mine nu ma apuca pofte din astea! Never ever!

Mergi la inceput

Hai ca se poate, inca un pic si trecem la pagina urmatoare!

Aricel, am o rugaminte si te rog sa nu mi-o ieri in nume de rau... scrie mai putin, ce naiba!!! Umpli pagini asa...
Hai te pup, ce mai face puiul de aricel?

Mai Hepi a intrat de casa noua sau se fofileaza, ca de obicei? Sa astept weekendul viitor?
Epi, te pupaaaaam! Ce mai face Maia cea blonduta?

Mai, am uitat sa va zic ca eu de casa noua va aduc un bradulet, sa il avem pentru Craciun...
De caldura, bunanate, bun simt si veselie nu duce lipsa casuta!

Mergi la inceput

Raluka, stiam ca lui Alexutul ii place orezul fiert asa, simplu. Acuma ati trecut peste episodul "ii curge stomacul" , insa daca va mai confruntati cu asa ceva pe viitor, iti recomand cu caldura orezul fiert. Asa simplu. O sa il manance Anexutul bob cu bob! Sau ia asa, cu mana si baga in gura! Garantat! De fiecare data cand presteaza Za Banana asa ma gandesc la voi.. nu stiu ce i-o place asa, orez fiert.... ma rog, de gustibus...

Pe blog de ce nu mai scrii ce ati mai facut, ce ati mai mancat?
Eu il vad pe Alexutul BLW... nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Pot sa intru peste tine?!? adica sa scriu si eu un mesaj pe pagina asta si sa-ti ofer o .Te si ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti ,chiar intrebau fetele de tine,sper sa scape si Banana de mucisori
Trimit si revin

Mergi la inceput