Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui adelena

In timpul zilei, chiar daca mai face figuri, i-am facut program, la trei ore. El s-a obisnuit in cateva zile cu programul, iar eu am scapat de cruntele dureri.

Deci e posibil sa faci program unui bebe alaptat? La mine problema e tot in timpul zilei, noaptea doarme si 3-4 ore legate, suge putin si se culca iar. Dar ziua... durere! Tocaie non-stop. Vrea la san si de foame si de sete si de nervi, de colici, de scutec murdar, inainte de baie, dupa baie etc. Practic nu ne apucam de nimic fara sa ia o dusca de lapte inainte ca altfel urla de parca il taie cineva...

Azi iar ma dor sanii ca o rana deschisa. Mi-am calcat pe inima si i-am mai dat si ceva supliment ca nu mai puteam. Tot sper sa treaca...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Da, pot sa ma "laud" ca Radu are program. A fost ceva mai greut vreo 2-3 zile pana "s-a prins" cam cum sta treaba cu tzitzi si acum chiar nu o mai foloseste pe post de suzeta ci mananca serios . Si al meu ar fi stat non-stop la san, cum spuneai, si de partz, si de kk, si de colici, si de bagare in seama, dar acum stie ca la san se papa si atat...bine, asta zic eu ca stie, dar important e ca deja se potoleste din plans(din diverse motive) si fara san.

Aaa...si acum sa nu intelegi ca la 3 ore fix, pe ceas...daca doarme, nu-l trezesc si pot trece si 4 ore...si daca plange rau de tot si nu se potoleste nicicum, poate fi si la 2 ore jumate...dar foarte rar se intampla si nu mai devreme de 2 ore si ceva.

si multa rabdare ca se poate si cu program

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

am venit de la vaccin. bebe nu a plans prea mult/tare, s-a dovedit a fi barbat puternic. Speram sa nu faca temperatura... Are 4800-5000g (cantarit de 2 ori pentru siguranta, si tind sa cred ca e 4800 ca avea pampers pe el) si 57cm. Clinic sanatos.
Dna dr a spus ca sunt sanse in proportie de 95% sa ii ramana ochii albastri
Mamicile cu bebelusi vaccinati la 2 luni, dupa cat timp le-ati facut baita? ca mi s-a spus ca ar fi bine 2 zile sa evit imbaierea sa nu raceasca...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Sa va fie de bine vaccinelul...si multe kg si cm inainte!

Eu i-am facut baie lui Radu la cateva ore dupa vaccin. Daca ai caldurica in casa, eu cred ca nu e o problema sa-i faci baitza. Ar fi pacat sa-i strici programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Dragele mele, bine va regasesc in casa noua ! Chiar daca nu am apucat sa scriu in ultimul capitol la Odisee, va scriu aici sa va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi in lunile minunate de sarcina, pentru incurajari si felicitari atunci cand am nascut, pentru sfaturile voastre si pentru cuvintele frumoase la adresa fetelor mele cand ati vizionat pozele.
Va doresc ca incepand cu primul an din viata comorilor voastre sa aveti parte de sanatate si multa fericire alaturi de familiile voastre !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Am citit mesajul de predare a stafetei si la fel ca voi am fost cuprinsa de emotii. Multumesc Zoze, Maitreyi, 2ingerasi !

La multi ani Iustina si Razvan !

La multe lunite puiutilor Petra, Ana Lavinia si Tessa ! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii !

Mari pupam Vladutul praspat vaccinat sa nu faca febra ! A crescut foarte bine !

Noi ne-am programat la vaccin chiar pe 4 cand implineste 2 luni Anca. Facem la fel ca la Teodora schema cu plata, adica Infanrixurile si le vom face tot la Medsana pentru ca acolo suntem asigurati de la servicul meu si nu platim consultatiile, doar vaccinul.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Profit ca doarme Ancuta sa intreb daca e posibil ca odata trecuti colicii sa reapara ? De 2 nopti Anca nu prea mai doarme asa bine, adica sa pape si apoi sa adoarma, ci se screme, plange, maraie (chiar si cu ochii inchisi), exact ca atunci cand avea colici. Eu credeam ca scapasem, ca saptamana trecuta a fost una excelenta in care a mancat bine, a dormit bine (chiar si aproape 5 ore ziua), iar cand era treaza era bine dispusa si linistita. Nici acum nu e ca in prima luna jumatate, doar noaptea e maraita. Am inceput sa-i dau din nou Infacol.

Intreba cineva daca merita un leagan electronic : merita din plin, cel putin in cazul nostru. Noi am primit unul de la Graco si Anca e foarte incantata, "vorbeste" si ii zambeste zebrei pe care o are pe masuta leaganului, pe girafa nu o baga in seama, asculta linistita sunetele din natura, iar cand ii pun muzica clasica incepe si canta si ea (am crezut ca e o coincidenta, dar chiar scoate niste sunete din gat ca si cum ar fredona de fiecare data cand aude acorduri de muzica clasica de la diverse jucarii). A si adormit de cateva ori in leagan, dar o iau si o pun in patut apoi.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Kat, ca de fiecare data, ma topesc dupa pozele cu Tess ! Sunt superbe mai ales acestea de Halloween ! E incredibil cum poti sa surprinzi zambetele ei, se vede ca e un copil foarte fericit, iar voi o familie implinita !

Anul acesta Teodora a fost din nou dracusor (a avut doar pelerina si cornite luminoase) si a colindat in cartier dupa dulciuri. A reusit sa stranga o plasa intreaga, insa le va papa cu portia, sa nu patim ca anii trecuti, sa ajungem la indigestie. Ancuta a fost cel mai mic colindator si 3 ore cat a durat plimbarea pe strazi a dormit ca un ingeras in carucior. Abia astept anul viitor sa mearga amandoua costumate

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare si de la noi!
LA MULTI ANI Razvan!
LA MULTI ANI Iustina!
Sa le aduceti parintilor vostrii numai bucurii si sa fiti sanatosi
La multe lunite PETRA si ANA LAVINIA! Sa cresteti mari si sanatoase, Sa papati bine si sa dormiti noaptea
La noi a fost o noapte linistita. Papa si nani.
Cineva intreba de eritemul fesier; si noi ne confruntam cu asta si dupa ce am incercat; Pertini de farmec, petrini preparat in farmacie, Bubchen cu zinc si bubchen first, bepanten si cutaden, am ajuns la PEDIATRIL, c\gama pt copii de la AVEne. Se pare ca functioneaza.
Fetelor... va rog din suflet dati-mi si mie parola de albumul cu bebei ca vreau sa va arat si eu poze si sa vad toti bebicii minunati si nu potsi mor de ciuda.
ANA25 am vazut pozele cu maia si e superba. Sunt foarte tari cele in care doarme "in picioare" pe tati.

Va pup pe toate si astept userul si parola!!!

HAI NICOLICI

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu cred ca innebunesc. Va rog sa-mi explicati si mie ce si cum ca sa nu o iau pe aratura.
Deci dupa cum am anuntat masa de la ora 14 a fost integral tzitzi, a supt foarte bine, in continuu 55 de minute. Eram super bucuroasa, nici nu m-a durut sanul decat foarte putin. La 35 de minute dupa a inceput sa urle ca din gura de sarpe, nu reuseam nici eu nici mama sa il consolam deloc. L-am schimbat, i-am curatat nasul, l-am plimbat...mama imi zice..'vezi poate ii e foame'..eu tihuie de cap..nu mai am putere sa ma impotrivesc..l-am pus la san si a supt matei al meu inca 20 de minute..
Intrebarea e ce naiba are laptele asta al meu..daca dupa 55 de minute de supt bine lui ii este foame?..

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bun gasit la casa noua! Sa fim sanatoase si sa ne bucuram de puii nostri!
Eu sunt la ai mei! L/am dragalit pe Matei, ca i/am dus dorul o saptamana! Soacra mea are metastaza pulmonara. Urmeaza operatia saptamana viitoare! Nu e o atmosfera prea placuta la noi in familie... Ea a avut acum 2 ani cancer la san si s a vindecat!
Maria creste pe zi ce trece!
Nastasie ai mai reusit ceva cu reteta?!
Mai3 sa ti traiasca micul crestin!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Klari, nu dispera! Mie mi-a spus dr de familie, in care am mare incredere, ca nu exista lapte matern care sa nu fie bun, ci, eventul sa nu fie de-ajuns...la tine nefiind cazul.

Dar, tu esti sigura ca a supt laptic atat cat l-ai tinut la san sau l-a tinut si pe post de suzeta? Gandeste-te si la faptul ca la tzitzi curge laptele mai greu si automat dureaza mai mult pana se satura bb.

Oricum, tu hotarasti ce e mai bine pentru voi doi, si indiferent de ce decizie vei lua, oricum esti o mama exceptionala

Mergi la inceput