Citat: |
citat din mesajul lui danat68 pana la urma cred ca are giardia, pt. ca au trecut deja 2 luni si nici o schimbare,nu cred ca e de la dintisori pt. ca dureaza prea mult(am citit ca giardia poate da o pofta exagerata de lapte si copilul sa bea peste un litru de lapte). Mai sunt si alte semne pt. giardia pe care el nu pare sa le aiba. Am fost ieri si am dus o proba de scaun pt. antigen Giardia la Synevo dar rezultatul dureaza cam 5zile lucratoare si mai am de asteptat pana joi cel tarziu. Partea proasta e ca ca nici la antigen giardia rezultatul daca iese negativ nu e 100% sigur ca nu are infectia in organism si va trebui sa mai duc o proba daca iese negativ si sa astept inca o alta saptamana dupa rezultat. Nu stiu daca e bine sa incep un tratament pt Giardia dupa primul rezultat chiar daca va iesi negativ, parca nu mai am rabdare sa-l las sa bea atat lapte. Astazi i-au iesit pe piciorus doua bubite ca doua blande care i-au dat si stare de mancarime, nu stiu daca are vreo legatura cu Giardia. Anul trecut in sept. a avut giardia si atunci a debutat cu diaree si mai multe bubite pe burtica care nu i-au trecut cu nimic, pana nu am inceput tratamentul pt. giardioza pe care am descoperit-o ulterior. va multumesc pt. toate raspunsurile si astept sa mai aflu din experientele voastre |