Prietene - 70 - LMA Iulian! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 14
dana n. spune:
Buna dimineata!
Baiatul meu a fost astazi foarte matinal
M-ati coplesit cu asa urari frumoase
Cu un an in urma la 8.35 dimineata auzeam primul scancet al puiului nostru, raza noastra de soare(cum i-au spus si in spiatl). Doamne, ce sentiment! A trecut deja un an...un an plin de peripetii, dar cel mai frumos an din viata noastra...un an plin de fericire.
Sa ne traiesti comoara noastra!!!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Yupiii...mi-a luat mesajul exact la 8.35 (ora noastra) asa cum am vrut eu!
------------------------
dana n. spune:
Ptr. ca sunt incarcata de emotii si nici nu ma prea pricep la scris, voi spune atat:
Draga Iulian, astazi, de ziua ta nu iti doresc decat ceea ce ii doresc puiului meu!!!
Monis, sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
------------------------
grigore_tina spune:
La mine e ceata si frig.Ramane parc azi sau nu?Ca sa stiu daca plec de acasa sau ba.
de George-Stefan (15.11.09)
simina_kin spune:
Dana.n mi-au datlacrimile de emotie citind mesajul tau .LA MULTI ANI DAVID!!!!!!!.Sa va traiasca!!!
LA MULTI ANI IULIAN sa cresti mare , sa fii sanatos si la fel de cuminte ca pana acum!!!!!!!!
multe pentru DanaN si mami Zen.Sa va traiasca cavalerii!!!!!!!
Felicitari ALEXIIA surioara de Magda!!!Bine ai venit pe lume micuta Adina Maria!!!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Offf Lavi ce vesti ne dai.Vorba Ancutzei, cum te descurci cu Rares????Sa dea DD sa fie doar o mica perioada mai critica, si sa scapi repede de pericol, ca imi imaginez ce inseamna sa ai un copil de 1 an si sa fii obligata sa stai la pat, asa ceva nu se poate, doar daca sta cineva cu tine.Te draga mea, si sper sa vii cu vesti mai bune
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
DAVID
Dana pe cuvantul meu ca exact urarea ce ne-ai facut-o am gandit sa va scriu asta noapte. Este la fel de valabil . Deci voi ati intrat deja in anul II, curs de zi. Noi intram diseara la 10
ALEXXIA felicitari, sa-ti traiasca bebelusa!!!
Multumim de urari dragelor!
nu stiu daca bagam parc asa de dimineata ca ceata asta e atat de laptoasa ca simti cum o inspiri . Poate ceva mai incolo, doar ca eu tre sa fiu la 1 acasa , of, am cam incurcat programul azi... Cred ca ramane pe zilele urmatoare.
Dozz ma gandesc la tine
Lavinia imi pare rau ca iar ai necazuri . Cine sta cu Rares? Banuiesc ca nu-l mai alaptezi... Sa te intreb ce a zis soacra-ta cand a auzit de bebe mic din burtica?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
shtephy spune:
La multi ani Iulian !!!!
La multi ani David !!!!
Baietei frumosi , sa cresteti mari ,sa fiti sanatosi ,puternici ,fericiti si norocosi ! Sa vi se intample numai lucruri bune si frumoase !
Monis si Dana