Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata dam o

la multe lunite prichindeilor de azi,multa sanatate....

noi am dormit foarte bine aseara,de la ora 21.00 pana dimineata la 06.00..a fost superrr,dar am fost la petrecere,acolo copii multi lume multa,au luat-o din brate in brate si se pare ca a fost obositor pentru ea ca a dormit neintoarsa....

ellanik da da da, si baiatul meu se tragea de putica,asta este perioada cand a descoperit-o,se va linisti,nu ai decat sa fi atenta sa nu isi faca rau in rest lasa-l...pupici parca il vad si eu pe fi-miu cand era micut.... cand vorbiti de baietei imi aduc aminte de al meu baiat cand era micut...ce trece timpul...

User-ul OanaI a primit: 23 bucati ou, 11 bucati paine

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata. Stiu ca nu e in topic dar copiii si aici. Asta e contributia mea pentru astazi:

... da, eu vreau neaprat sa ma organizez mai ales in ce priveste mincarea. Dulapurile sunt acum un haos dar daca ma uit sigur gasesc citeva cutii de paste desfacute, piinea chiar putina si neagra-tot arunc o parte, sunca si brinza se arunca si astea, de oua expirate si altele nu mai vorbesc...

Eu ma gindeam la facut o lista fixa cu bunurile de larg consum, cumparate o data pe luna (gindeste-te ca mai ales in Bucuresti mai arzi si benzina pina la supermarket) si congelat ce se poate. Imi amintesc de un episod la Bucuresti (am aruncat un piept de gaina intreg dupa ce l-am fiert, la doua zile, desi tinut in frigider si am surprins momentul cind doua batrinele care se ocupau cu sortatul gunoiului la gena isi faceau cruce de acest lucru).

Stiai ca in America exista un cuplu de doctori care traieste din lucrurile, chiar si mincarea gasita la gunoi. Incredibil cite conserve in termenul de garantie si cite alta mincare gasesc acolo. Suntem o societate a consumismului.

Vreau sa o educ pe Daria sa nu mai ceara toate revistele pe care le vede 5 minute si apoi le arunca intr-un colt. Deja am vorbit cu tati si nu va mai fi jucarie la fiecare sfirsit de saptamina. E deajuns un pachet de biscuiti cu barbie sau o ciocolatica.

La mine nu e cazul dar pentru cine merge la job se poate merge cu salata de acasa, pregatita pe gustul fiacaruia si fara ingrediente care ingrasa, apa, ceaiul, sucul natural si cafeaua (un Starbucks are oricum peste 500 de calorii) luate la fel de acasa.

Deasemeni cind iesim in parc cu copiii e de preferat sa aiba sucul facut in casa, marca de biscuiti favorita, o banana, migdale decit sa luam cu 5 lei freshul de acolo sau nu stiu ce biscuiti cu crema scumpi si de proasta calitate.

Despre hainutele copiilor la Daria de foarte mult timp ii iau mai mari si le poarta doua sezoane, prefer hainute de calitate care arata ca noi si dupa multe spalari.
Pe David nu il modesc de loc, are cojocel si alte hainute dar tot 2 gecute poarta.

Pentru mine nu mai cumpar absolut nimic mai ales ca nu ma ajuta silueta...si dulapurile gem de haine. Prefer sa platesc o vacanta de citeva zile undeva decit sa apar cu o haina noua (in general imi iau ceva f scump care imi place foarte mult si o port pina la epuizare ca sa scot un pret al purtarii bun eg. daca am o geanta scumpa si o port toata toamna si o parte din iarna sunt multumita). Pe acelasi principul pentru petreceri nu o sa imi cumpar niciodata o rochie de foarte multeee milioane sa o port o singura data.

Trebuie sa precizez ca in cazul tau, ca mergi la serviciu e cu totul altceva... eu la impins caruciorul nu prea ma de ce sa ma elegantesc.

Mi-am facut un termen de no spending mai ales in ce priveste cosmeticile. Am atitea creme care tot expira si le arunc si alte cosmetice la fel.

Deja se cheltuiesc sume foarte mari pe facturile curente si pe medicamente-farmacie in general...am pozat cite mediamente am in casa...o sa pun poza cindva...

Te tin la curent cu ce voi reusi, noi suntem genul foarte plimbaret si ne place sa stam la un restaurant cind iesim undeva, de aici nu vad cum as putea taia dar sa vad macar cu alimentele daca reusesc.

6 metode sa nu arunci cu banii:

1. Fa cumparaturi la magazine diferite. Daca acumperi in acelasi loc o sa iti spui ce mai conteaza 2 milioane pe linga alea 10...

2. Nu cumpara la reduceri. O sa sfirsesti prin a cumpara lucruri de care nu ai nevoie,cind vezi un pret de 19 ron nu il considera mai aproape de 10 roni decit de 20...

3...si plateste cash. Oamenii care folosesc cash au un simt al banului mai dezvoltat, e benefic sa vezi cum se subtiaza portofelul..

Arunca avantaj ala...eu am cazut in capacan asta in Japonia, aveam credit pina la 2000 de dolari si ma tenta mereu sa cumpar. Inca ceva, consulta-te cu N. (vezi partea practica, nu faptul ca e "injositor", eu cam faceam asta si cind aveam salarul meu, ajuta).

3. Nu merge la cumparaturi cind esti prost dispusa. Vei plati mai mult ca sa iti consolidezi valoarea in propiii ochi.

4. Mersul la malll si cumparaturile induc un fel de transa, gindul iti este numai acolo...uiti de celelalte probleme si ai si o satisfactie imediata cind spui: il cumpar dar aceeasi transa poate fi insusa si prin....lucrul de mina: crosetat, facutul de bijuterii, etc...si tot ramiii cu lucrul facut de tine...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Corimami, foarte bune sfaturile tale pentru ameliorarea sau evitarea atopiei.

David are obrajii rugosi. Incerc si eu sa fiu mai atenta, sa il spal numai cu Avene si sa dau cu trixera.

Ella, George e de vis!!!

O zi frumoasa tuturor!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, mihaela, asa e silvana, are perioade cand mananca foarte bine si pe langa solide baga 800 de ml lapte si perioade cand nu mananca deloc
cam asa era ivan...

rebiana

ella super filmulete cu dansatorul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Inainte de a fugi la treburi...Ella super meniu are george. Vad ca e nascut la 2 zile diferenta de David dar el nu maninca nici pe departe asa de bine. Felciitari.

Andra, multumesc pentru cuvintele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina sunt de acord cu aproape tot ce.ai scris, spun aproape ca ne adaptam fiecare cum putem, dar mai ales la hainele copiilor
pe mine m.a luat valul fiind fetita, dar ca si tine prefer putine si de calitate, mai ales cele care pot fi purtate mai multe sezoane, cum ar fi rochite, colanti etc
e adevarat ca ei cresc repede si le poarta putin si atunci mai cumparam si ce ne sare in ochi :)
si despre hainele noastre, la fel, prefer sa cheltui mult pe ceva ce port in fiecare zi, decat ceva elegant care.l port o singura zi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Erina cred ca tu ai fost o musca ce a tras cu urechea la discutia mea de ieri cu sotul.Exact asta ii spuneam eu lui pt ca se duc multi bani aiurea .Aruncam multa mancare si luam multe tampenii.Te pup.
Cori

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata si de la noi (pana la 12 merge, nu? : )

Am reusit sa recuperez ultimul capitol. De restul nu mai vorbesc ca nu mai apuc ever...

In primul rand uram "La multe lunitze" sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si fericiosi : )

Oana, mult succes cu Rusia. Votat!

Ella, ia te rog sa iesi din butoi, hai, hai!!! Pai se poate? In primul rand ti-se increteste pielea, in al 2-lea rand poate asteapta si altii sa intre in butoi si in al 3-lea rand, tocmai tu? tu, care scoti pe toata lumea din butoi, care esti optimismul intruchipat? pai ce exemplu dai tu, hmmm? Hai fata frumoasa, iesi ca nu e locul tau acolo! Trimitem muuuuuulti pupici si flori si ciocolata si ce mai vrei tu, numai sa nu fi supa !

Daca ati schimbat parola, pls share : )

Multa sanatate iepuricilor bolnaviori. Ne rugam sa va faceti bine repede

Plec ca s-a trezit stapana : ) Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

NEATA!!
vin si eu cu cafeluta ca sunt zombie!!
Iedul meu a scapat de febra slava domnului dar inca mai luam antibiotic pt infectia urinara cu care ne-am pricopsit.
Mai nou avem muci , offff si e groaznic noaptea ca i se infunda nasucul si respira pe gurita, se enerveaza, tipa, plange.
Nu spun ce circ si concert avem cand incerc sa-i aspir mucisorii cu pompita sau sa bag ser in nasuc. Cand vede ca ma apopii de el strange din ochisori si ma impinge cu manutele.
Mamicile care mai au copilasi cu mucisori cum va descurcati cu aspirarea nasucului??

Aaa hai sa spun si o veste buna: AVEM UN DINTISOR!!!!

Azi sper sa reusesc sa intru sa mai vad si eu pozuci si filmulete cu bebelunii minunati!
Pupici tuturor..fug ca maraila mai are putin si imi arunca tastatura...

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Lindal, si Eliza are pielea f sensibila, face niste chestii pe antebrate si obraji. Eu m-am prins ca in primul rand apa menajera cu care face baitza (e cam imputita la noi la bloc) nu ii prieste, bine ca folosesc smacoline BIO scumpe...si apa e groaznica.
Deci ceai de pelin la clatire face minuni, daca ai timp sa-l prepari.
Apoi detergentul special pt bebici trebuie folosit si extraclatire.
Schimbat asternutul des si aspirat si aerisit des camera.
Avut grija la hidratarea pielii, cum se usuca, cum apar si mancarimile. Eu nu o mai dau cu ulei, ci cu o crema de la CHicco- cutis control se cheama, o absoarbe pielicica ei ca buretele, si vad ca ii face bine. (dar asta tu poti face dupa ce termini cu toate cremele tratament, ca idee de intretinere)

Ceaiuri din plante mi-a spus doctorita sa nu folosesc, ca si astea pot fi alergene (nici chiar galbenele sau musetel), insa cu tarate e ok. Iar cu apa de la robinet ce putem face? Sa o fierbem? E cam aiurea...

Mergi la inceput