Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata! Pe mine ma uimeste Mara mea, nu stiu cum reuseste, dar a depasit foarte bine trecerea la noua ora. S-a trezit la 8.45 ora noua, nici nu ma asteptam.
Bumbitza, si noi am inceput sa o adormim greu seara, cu urlat de-a binelea. Se vede ca e foarte obgosita si nu poate adormi. Sper sa treaca si perioada asta, oricum ce ti-a spus dr despre alaptat nu mi se pare ok, nu vad cum un lp ar fi mai bun pt digestie decat lm. De ureche si Mara se trage inainte de somn, uneori o are rosie de atata tras, poate fi si un tic al ei cand e obosita. Ilincutei, sa scape de durerile de gingiute si multe pentru tine, imi dau seama cat e de greu...
Oanka, depinde cum e in zona voastra. La noi se procedeaza cum a spus Stanucel, fetitelor li se rupe turta iar baietilor li se taie motul.
ILeana, , sper ca e mai bine Kira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ami - eu nu am o parere prea buna despre portocale. Stefan a facut enterocolita pe la 7-8 luni de la o feliuta de portocala. Si s-a lasat si cu saruri de hidratare si cu antibiotice si regim (avea febra+scaune moi.. tot tacamul). Sarurile se dau doar pe termen scurt, in rest trebuie rehidratare cu apa sau ceai.
Legat de cheltuielile casei - am devenit si noi mai organizati, aruncam mai putina mancare, acum avem o lista cam fixa de produse pe care le cumparam; daca simtim impulsul de a cumpara si altceva, stau si ma gandesc daca avem timp sa consumam respectivul produs in timp util. Asta nu inseamna ca nu lasam cam 300RON in supermarket saptamanal + fructe si legume din piata. Parerea mea e ca mancarea e foarte scumpa si calitatea lasa de dorit. Cu jucariile e alta poveste: Stefan e fan Thomas si tot mai apare cate un prieten pe care noi nu-l avem ; din cand in cand mai facem selectie si mai donam din ele. Si pe medicamente se mai duc bani aiurea, cam de doua ori pe an fac o selectie prin ele si mai arunc.
Fug sa pasez morcovul si cartoful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

Rebiana27 eu nu am stiut ca poti face pe amandoua,si motul si turta...chiar nu am mai auzit....invatam multe aici...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Carmen, asa fac eu. Cu siguranta alte fete nu vor proceda la fel; eu-s mai atipica.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Bumbitza fetita mea se tragea de ureche,iar dupa ce am vazut ca nu se linisteste am fost la ORL si avea otita...mai lasa fetita o perioada si daca persista fa totusi un consult...parerea mea...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvana se trage de ureche si de par , ma rog cele 3 fire de la spate, inainte sa adoarma si cand ii e somn :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!

Greu frate la mine cu recuperatul. Defapt am recuperat cum am recuperat dar nu mai tin minte nimic.

Oana - zau ca ii oferi destule lui Eric asa cum au spus si fetele. Eu ma uit la copii de bani gata si nu-i vad mai fericiti decat cei din clasa de mijloc.
Nu mai detaliez pt ca au Facut-o fetele deja.
Jucariile "educative" de la fisher price mi se para "moartea pasiunii" majoritatea. Nu vad ce asa de interesant sa apesi pe un buton si sa zica verde. POt sa o invat culorile si fara acea jucarie.
Mai frumoase mi se par cele de lemn, tot cu forme , tot colorate dar fara muzica si luminite. Am vazut chiar frumoase in auchan la 1o ron. Nu am luat pt ca Maya e inca mica pt asa ceva, ea e la faza lovit cu jucariile in orice.

si eu prefer incaltamintea cu arici. LA noi pe chin cu sireturi, nu se labarteaza destul de mult ca sa pot baga usor pantoful. Daca desfac siretul sa bag bine piciorul pana strang la loc siretul daca de ori din craci de sare si mama lui de pantof. mai nou cum vede un siret cum trage de el asa ca pana incalt eu piciorul 2 ea in desface pe primul.

Bumbitza - si data nu o culci cu forta ce face ?? Pama la cat sta?
Maya cateva zile nu a adormit decat pe la 3 noaptea. Am lasat-o in pace. Decat sa ma plimb o ora cu ea in brate sa adoarma mai bine am lasat-o sa trage de casti si sa se catare pe mine in timp ce m-am uitat la un film.

Am vazut pozicile cu iepurasi frumosi : Eric de Oana, Briana si Alessandro, David & Co, Ioana de Stefi, Vladimir si Floricica ,Silvana si Ivan, Geo. Niste Frumosi cu personalitatea lui fiecare.
Daca am sarit pe cineva scuze.Cu siguranta i-am vazut pe toti dar nu ma tine neuronul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor ma inscriu si eu azi la cafea...
legat de tras de diverse chestii, in afara de putza si al meu se trage de par cand e somnoros.

ieri am avut si noi parte de prima cazatura din pat sper ca si ultima. l-am urmarit a mancat bine , a fost vesel, nu are cucui dar...a dormit mult mai bine ca de obicei sa ma bucur sau sa indice vreo problema? adica azi s-a trezit la 8.30 fata de 6 si azi noapte doar o trezire din lipasa de suzeta...

zilele trecute am fost si la controlul lunar si este ok, am intrebat daca e o problema ca la 8 luni nu se ridica singur in fund, nu merge de-a busilea, si mi-a recomandat sa il pun pe jos si sa nu il mai ajut, sa nu il mai ridic eu sa il las sa se descurce chiar daca plange...acu mie mi se rupe sufletul cand il vad urland sa il iau de acolo si nu prea stiu ce sa fac...dr a zis ca nervii il vor face sa gaseasca solutii de a se deplasa, ridica singur...

legat de mancare voi stiti ceva retete care sa mearga pentru toata familia avand in vedere ca acum deja au destul de multe alimente introduse? am facut ieri ardei umpluti cu piept de pui, nu am pus sare in mancare am pus direct la noi in farfurie ca sa-i putem da si lui...voi mai aveti alte idei?

oana legat de jucarii stai linistita ca nu e asa problema. eu am facut eforturi si am cumparat 2 jucarii de la fisher price ala cu alfie si vacuta cantatoare...ma joc eu cu ele sa nu ma bata sotul ca am dat o groaza de bani degeaba, ca el tot cu paleta de bucatarie si niste cuburi pe care le bate intre ele se joaca...am pus si poze de exemplificare pe contul comnun...ca sa nu mai zic ca noi nu am avut jucarii educative, am crescut in tarana facandu-mi jucarii din dovleci etc...si ete ca nu am murit, ba din contra cred ca ne puneau mintea si imaginatia la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Referitor la incaltaminte: am avut pentru Stefan ghetute cu sireturi in fata si fermoar pe interior/lateral
Gata- am papat supa-piure, apoi laptic si pentru ca a papat prea mult a mai dat niste laptic afara; sper ca zilele acestea sa facem si noi vaccinul, sa vedem cat am mai progresat.
Irina - Mihai sta foarte mult timp in patul nostru si are spatiu de manevra. In plus cred ca si faptul ca-l vede pe fratele lui mai mare il motiveaza. Sta foarte bine in fundulet, se ridica singur, acum parca vrea sa se ridice si in picioare - sta in "4 labe" dar cu genunchii intinsi Nu l-am pus in fundulet decat foarte putin, cand am avut nevoie (sa-i dau o bluzita, sa-i dau sa pape). Ei au perioade de stagnare si apoi efectiv "o iau la fuga".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Hello,

Noi am lipsit motivat:) bebe joy se simte mult mai bine! Ne-am tratat homeopat si am scapat si de tuse. Mai sunt ceva muci pe care ii combatem cu aerosoli. M-am enervat ca nu am gasit solutie de aerosoli si mi-a luat Ramy din Mures.

Ella ce ai mai? de ce esti in butoi? nu te-ai relaxat inca cu treburile casei? Cum stati cu planurile? Intra in visare cu casa si iti trec toate!!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irina
Mancare de cartofi
pilaf cu pui
mancare de conopida
mancare de fasole verde
spanac
pui cu cartofi la cuptor
supa de pui

Cu siguranta mai sunt dar nu-mi vin in minte acum

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput