Aspirante optimiste > 20 ani (601)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Musai Kitty, altfel o sa am o discutie aprinsa cu Mosul .

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi32 fetita mumoasa, sa vezi cand va veni bb ca vei uita si de concediu de tot
bebelu deci asa stai pitita
cosmi alta mumoasa taci si la faci, pui poze si-ai pleca tot pe furis ia mai iesi la interval, sa nu care cumva sa te prind pe langa butoi ca stau cu bata

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

didi32 fetita mumoasa, sa vezi cand va veni bb ca vei uita si de concediu de tot
bebelu deci asa stai pitita
cosmi alta mumoasa taci si la faci, pui poze si-ai pleca tot pe furis ia mai iesi la interval, sa nu care cumva sa te prind pe langa butoi ca stau cu bata

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Cami, multumesc. Pai cand o sa am bebe/bebei o sa fiti primele care o sa vada pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi abia te astept sa te prind cu burtica

Cami pai dc nu era nimeni prin zona, ce sa fac? sa vb singura???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Didi abia te astept sa te prind cu burtica

Cami pai dc nu era nimeni prin zona, ce sa fac? sa vb singura???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mie-mi spui? Va tin la curent!
Apropo, Anca ce ne mai spui de surorile tale? Vrem si noi vesti

Mergi la inceput

Din ce stiu eu, Alexa, una din surorile Ancai, a ajuns cu fetita aksa, e bine si e o dulcica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Atata stiam si eu de Alexa, dar cealalta sora face FIV la Biogenesis si eram curioasa ce-a mai facut, la ce pas a ajuns, ca pe pagina lor nu-i asa vorbareata lumea ca aici

Mergi la inceput

de ea chiar nu stiu nimic
o sa intre Anca sa ne zica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Ralu, da' tu n-ai somn? Eu am dormit de-amiaza si acum nu-mi vine sa ma culc , bantui forumul si le frec cu intrebari pe fetele de la FIV

Mergi la inceput

ba mi-e cam somnic
dar ma uit la un film pe acasa si astept sa se termine.
desi l-am vazut de 1000 de ori pana acu, nu pot sa-l las

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput