laurici0101 concediu placut si distactie placuta si sa va iubiti mult, super de tine auzi concediu am si uitat cum a fost, de asta vara soare, mare.
ce planuri ai de concediu plecati undeva? cate zile ai?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Da, Cami, ai dreptate cu fina, numai ca ea insista de fiecare data cand ma vede si asta ma enerveaza, tot ii zic motive, dar ... ea insista.
Eu chiar ma gandeam sa-i arunc asa odata, ca nu e politicos sa insisti, ca poate cea la care insisti nu poate avea copii. Dar nu as vrea apoi sa creada ca vb despre mine. (plus ca intreaba si nu incercati, uite, aia 2 incearca de 2 luni-dar mie nu-mi place sa vb despre asta)
Si eu azi sunt libera
, nu se munceste in FR.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
foarte fain gabyv ca esti libera 

nu stiu cum sa-i zici finei sa te lase in pace, poti incerca cu: nu totul se rezuma la copii mai sunt si alte prioritati, alte vremuri si poti sa-i zici ca voi chiar nu vreti bebele pe cap de acum, nu stiu zic si io
eu am treaba de nu-mi vad capu
termin cu una si suna telefonu pentru alta si s.a.m.d.
incerc sa fac capitol nou si revin, mergem cam greu pc meu de la sevici la apuca si pesta damblaua

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
nu ma mai joc, vreau si eu liber
cam liniste azi pe aici 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ nu ma mai joc, vreau si eu liber cam liniste azi pe aici ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |