Aspirante optimiste > 20 ani (601)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata si de la mine
Cine mai petrece azi?
Pe cine speriati?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza

eu la noapte plec spre bucuresti
maine ajung la fundeni
apoi tratament si sper sa am cant mai mult raspunsuri la intrebarile mele

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena bafta multa maine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

multam ralu sa se ia si la mine cat mai repede

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau fetelor
pe mine m-a luat raceala si nici nu stiu daca luna asta voi ovula... am fost ieri la dr si aveam in z10 un folicul de 9,3 pe OD si unu de 7 pe OS... ma duc si maine sa vedem daca a mai crescut, dar cred ca nu mai apuc sa fac luna asta IA pentru ca dr miercuri pleaca in cncediu si mai mult ca sigur daca o sa ovulez asta va fi in z15... asa ca voi mai pierde o luna

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata la toate felete si multi!

Didi ma bucur mult pentru tine. Te rog explica mi si mie in legatura cu FIV ul asta. Sunt stului si ovulul tau? Ma duc repede sa ti vad pozele.

Bebelu foarte frumoasa burtica si mamica care zambeste!!

Lorena bafta multa maine la Bucuresti. Tu de unde esti de loc?

Eu am fost la petrece re de Halloween ieri, dar nu e stilul meu. Sorry. Niciodata nu mi au placut filmele de groaza.

MHegarty

Mergi la inceput

Nerama, Camcris, Gaby
Ce faceti azi gagici? Eu initial vroiam sa gatesc, dar sotul mi a zis ca are reducere la pizza, asa ca azi mergem la pizza. Abia astept. A zis ca mergem cam in vreo 2 ore.

MHegarty

Mergi la inceput

Andr@, Paula

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

miha

distractie placuta la pizza.
eu m-am bagat la triat haine
si la cat de multe sunt, am umplut podeaua casei (eu deocamdata stau tot la garsoniera aia in chirie)
stii ce ciudt mi s-a parut ca mi-ai zis ca sunt sexy niciodata nu m-am gandit la mine in felul asta. merci

Mergi la inceput

Cam bate vantul pe aici!! Ce faceti fetele? Va uitati la filme? A propos de filme, Bebelu e foarte fain filmul pe care l ai vizionat aseara. Mi am dat eu seama ca esti implicata intr o arta, ca de, esti Balanta si prima caracteristica a Balantei e ca sunt foarte atrase de frumos si de arta!

MHegarty

Mergi la inceput