Epilepsie(5)
Raspunsuri - Pagina 18
pisellino spune:
http://www.matthewsfriends.org/ de aici am mai luat retete, cel putin aia cu ciuperci e bestiala, robi manca super bine
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
adiardelean spune:
pentru Dariuta va fi mai greu, cred cu mancarica, atat timp cat ea mananca totul pasat...
cat despre primele doua zile imi este groaza si mila... ea nu este un copil care intelege... probabil va plange si se va agita... i-am spus sotului ca primele doua zile ar tb sa ramane el cu Dariuta...
sa sti ca vreau sa o incerc... daca as putea, si maine as merge la Buc.
dar...
pisellino spune:
cu placere adi si sa stii ca nu e absolut deloc o problema ca mananca pasat, e un avantaj, si eu lui robi ii mai pasam unele mese mai ales cand era racit si tinea dieta si manca foarte foarte bine. sper sa te gandesti la dieta ca la o posibilitate reala, chiar s-ar putea sa dea roade.imi doresc din suflet sa fiti bine.referitor la primele 2 zile mie imi vine sa rad cand imi amintesc de socru-meu de m-a sunat ca sa-mi explice ca si astronautii mananca din tuburi ca pasta de dinti mancarea, a fost cel care m-a ridicat, ajutata de doina bineinteles. cu robi a fost si mai greu ca am avut camera din fata bucatariei si cand se deschidea usa venea un miros de mancare, nici nu mai vreau sa-mi amintesc.
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
idoina spune:
Adi,daca te hotarasti pentru dieta,te rog eu mult sa-mi trimiti si mie un privat,vad eu cum fac sa fug pana in Bucuresti,sa va cunosc.Noi ne "cunoastem" de mult timp de pe aici,dar as vrea sa va vad si live si sa mai stam la o cafea,vorba,cum vrei tu!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
adiardelean spune:
Multumesc Doina, pentru sustinere, chiar vom avea nevoie.
cu siguranta te voi anunta.acum totul depinde de modul de organizare al trupei...gandim tenace impartirea responsabilitatilor ...
Dariuta a fost foarte activa azi.
Cum sunt ai vostri puisori?
Vio_irina spune:
Adi,in primul rand ma bucur ca Dariuta a fost bine astazi,asa cum ai anticipat tu.
Copiii nostri sunt invingatorii atator batalii...ce le mai putem cere?
Irina a fost vesela,senina,matinala ca-n ultimele zile,la 6 si-a baut lapticul si s-a culcat la loc pana pe la 11.
Maine o pregatesc pe Fla pentru o excursie la Busteni, castigata cu un proiect la o materie careia ii cunosc doar initialele,ceva legat de tehnologia informatiei.
Pe seara intru sa va salut.
Cata,sanatate lui Robi si sa-ti pastrezi optimismul!
Va imbratisez cu drag!
Noapte buna!
pisellino spune:
noapte buna si voua vio si eu sper sa-mi pastrez optimismul
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
adiardelean spune:
Buna dimineata fetelor!
Ati savurat cafeluta?
Daca ar fi dupa cel mic ar tb. sa -mi beau cafeluta la ora 6... Daria si acum doarme iar Alex este foarte fericit ca azi sta acasa.
Dariuta a facut aseara dupa ora 0 o criza moderata... credeam ca am scapat...vise...
Maine vom face scrisoarea catre Mosul Nicolae... voi pune si amprenta Dariutei pe dorinta ei...poate se indura cineva acolo sus...
of,of,cel mic vrea sa doarme.nu pot nici la baie linistita.
va pup
tudoras spune:
buna,
si baietelul meu este bolnav de epilepsie focala cu crize rezistente la tratament, dipareza spastica, intarziere psihica usoara , ENCEFALOMALACIE multichistica . am gasit un doctor in america mai exact in boston , ann christine duhaime, care este dispus sa opereze copii cu focar bilateral multichistic. daca cineva a auzit de aceasta doctora va rog contactati-ma.noi am vrea sa incercam sa mergem.