Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Julianne, iti multumim din suflet...as fi vrut sa ma aflu printre valuri si delfini... Arsenie a inceput sa cante si el o data cu melodia.
Vio, multumim de incurajari.
Pana acum Dariuta a stat pierduta, s-a inviorat putin cand a venit proful de kineto. La 15 a facut din nou o criza mai slaba ca intensitate si cca 30 sec.
Am gasit un scaun cu rotile special, la Baia Mare. Abia astept sa soseasca luni. Sufletelul se face ghem cand pronunt scaun cu rotile pentru Daria... dar este adevarat , degeaba spun ca nu avem nevoie... sa dea Dumnezeu sa nu-l folosim mult timp.
Va pupam

Mama ingerasilor Alex 13.04.2001 ,Daria 09.03.2007 si Arsenie 27.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

adi o sa vezi ca nu va trebuie asa mult scaunul ala, se va ridica daria si totul va fi un vis urat.

ce n-as da sa vorbim toate peste ani de zile si sa ne amintim de perioada asta ca un cosmar, sa fie puii nostri bine si sa avem un subiect cu titlul "invingatorii"

adi tu cu cine ai vb de celulele stem din germania?ti-au dat un pret informativ?

pup toate fetele si haideti la cafea ca eu acum o beau

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Cu siguranta puii nostri vor fi bine.
Sa ne rugam toate, pentru toti!
Despre asta vorbiti http://www.xcell-center.ro/ ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

BUNA SEARA,

SALUTARI SI PUPICI LA MAMICI SI PUISORI

SINT UN PIC STRESATA,SEBI S-A MOLIPSIT DE VARICELA,STIAM EU CA NU RATEAZA NIMIC DE LA FRATIOR,NICIODATA.

JOI AVEM PROGR LA COMISIE DAR SE PARE CA O S-O RATAM,NU CRED CA MA POT PREZENTA FARA EL.STII CEVA DE ASTA VIO?E VORBA DE COMISIA PT GRAD SI INSOTITOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Magda,ceri medicului de familie o adeverinta din care sa reiasa ca Sebi are varicela si necesita izolare la domiciliu.Te sfatuiesc sa nu pierzi programarea,ca vin sarbatorile si-o sa te amane probabil dupa 10 ianuarie.
Comisia,pe langa alte multe calitati, ar trebui sa manifeste intelegere si incredere in documentele medicale,dar din pacate la un judet se intampla acest lucru la altul nu,depinde de membri comisiei,cat de umani sunt ca sa zic asa.
Sebi are un istoric in comisie si n-ar trebui sa fie vreo problema.
Eu nu am deplasat-o pe Irina,si nici n-am s-o fac,daca n-au incredere n-au decat sa vina ei s-o vada,sunt obligati s-o faca.

M-am gandit mereu la voi si m-am intrebat ce face Sebica,daca s-a molipsit dragutul.Ai grija de el si de tine!

Tuturor mamicilor le doresc liniste iar micutilor sanatate din plin!
Dumnezeu sa fie cu noi toate!

Mergi la inceput

Bine ar fi Cata, totul sa doar un vis urat.Azi ne-a sosit scaunul cu rotile. Nu l-am desfacut pana nu a venit sotul. Treceam pe langa colet si imi venea sa vars. Nici acum nu m-am obisnuit... este carut pentru invalizi... si totusi este practic si util. Azi am reinceput perfuziile, Daria ieri a fost foarte rau.
Se spune ca dupa fiecare cazatura te ridici mai puternic... la mine de ce nu tine?

Mama ingerasilor Alex 13.04.2001 ,Daria 09.03.2007 si Arsenie 27.05.2010

Mergi la inceput

Adi,trebuie sa te ridici si sa gasesti puterea sa mergi mai departe,gandeste-te la micutul Arsenie,el nu are nicio vina,nu-i lua dreptul de a te vedea zambind,are mare nevoie de tine. Din pacate iti simte zbuciumul si nu intelege nimic.Ca sa nu mai vorbesc de Alex...
Dariuta e puternica si-si va reveni cu siguranta!

Eu am mare incredere in Irina,stiu ca atunci cand e rau ea rezista si depaseste starea,daca ea poate,eu de ce n-as putea?Imi da mereu lectia asta si eu ca un elev neascultator refuz sa mi-o insusesc sau o retin pentru scurt timp.

Lasa-l incolo de carucior,e un instrument util,doar atat...Stii,la Gura Occnitei mi se strangea inima cand vedeam asa ceva si ohhh...vedeam la tot pasul...pana cand intr-o zi am observat un grup de adolescenti jucand volei...Nu exagerez cu nimic,dar erau asa fericiti,plini de viata,se miscau usor,nu-i impiedica nimic sa-si traiasca normal tineretea,eu eram ciudata...
Atunci mi-am zis ca as da orice s-o vad pe Irina asa fericita!!!

Va pup si s-auzim de bine

Mergi la inceput

bb nr.3 doarme la mine in brate...bb 1 este la scoala, bb
2 s-a trezit bine dispusa.
poate azi va fi mai bine.
ieri ne-am chinuit sa-i prindem un vas bun, plangea mititica de se scutura camasuta.
a trecut...
da, Vio, incerc sa ma obisnuiesc.pentru moment dimineata cand m-am dus cu Alex la scoala, mi-am agatat geanta de carutul cu pricina...
parca nu este atat de grav... il las in bucatarie langa scaunelul lui Arsenie. poate asa amandoi vor privi catre talentata lor mamica...
se apropie sarbatorile... sper ca anul ac sa am puterea de a impodobi bradutul... nu am mai facut-o in ultimii doi ani.am gresit, l-am privat si pe Alex dar imi parea absurd circul exterior cand sufletul meu supravietuia printre ruine.
anul trecut in sept cand am descoperit ca sunt insarcinata, era dupa o perioada de 3 luni timp in care Daria nu mai facuse crize.ii faceam tratamente cu ceaiuri si bai in flori de fan, intentionam chiar sa incercam acupunctura.Dupa ce m-am obisnuit cu ideea sarcinii au reinceput crizele.mai rare dupa care in luna ian s-au inmultit.deja nu imi mai permiteam sa cad in depresie tb sa am grija de bebit.el m-a protejat, mi-a daruit aripi si acum ma invata sa zbor...ce-i drept as sari cu perasuta pt a ajunge mai repede langa fetita mea...
tot el mititelul , in perioada sarcinii m-a pazit in doua accidente de masina in care am fost implicata... la 4 si la 7 luni...
am montat un tarc langa patutul Dariei si ziua il las pe Arsenie cu ea.azi dimineata el s-a intors spre stanga iar ea spre dreapta...parca se cautau...ea spunea na,na,na ier el eeeeeeeee si intindea manutele spre ea...
ii doresc ca el sa fie acela care va ridica intreaga familie...pe fiecare in alt mod.deja o face.
multi pupici Irinei si tuturor copilasilor

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti?
Va duc dorul... vb. singura...
cum sunt copilasii?
daca nu scrieti, azi va pun absenta nemotivata.

Mergi la inceput

Adi,nu vorbesti singura,eu mai intru printre treburile care nu-mi dau pace.
Pentru mine doar cafeaua am pastrat-o dimineata pe care-o beau cu sotul meu pana pleaca la munca,e o placere pe care continui sa o savurez in liniste...dar si aici e o poveste legata tot de Irina balerina,de cand am aflat de sarcina am schimbat reteta si o faceam f.slaba si de atunci ne-am obisnuit asa,nu ne face nici rau si e delicioasa foc.
Dupa cafea,timpul e supraincarcat cu tot ce tine de Irina dar si de Flavia care intra la scoala la 13,00.
Acum am inceput si curatenia pe care sper s-o termin pana la Craciun,nu c-as fi vreo adormita dar nu-mi permit sa ma ocup numai de ea,o fac fragmentat si dureaza, plus ca nu mai am puterea de altadata cand simteam ca pot muta muntii.

Irina e binisor,duminica am dus-o la Bran si la Poiana Brasov,ii prieste aerul de munte,am plimbat-o pana i s-a inrosit nasucul,era asa scumpa,nu scotea un zgomot,am probat-o cu zeci de caciulite,pana la urma nu i-am luat niciuna ca erau prea mari alea de-mi placeau mie.Ma durea sufletul cand vedeam pici alergand si vorbind...ce simplu era pentru ei...

Va imbratisez pe toate si va doresc o noapte linistita langa piticii vostri!

Mergi la inceput