Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana c. spune:
Sunt la servici, dar cu ochii pe forum
Maya, cred ca baietelul ala i-o fi facut ceva, daca nu atunci...cine stie...mai inainte, iar Ana a luat atitudine. Nu-i frumos dar e sanatos , sunt copii, asta este, n-ai invatat-o tu ca sa te simti aiurea.
Dastefa, "copiii spun lucruri traznite"...deci....a spus ce a gandit, poate ceea ce mai gandesc si altii dar nu spun Lasa copilul in pace, n-ai ptr ce sa te simti jenata, sigur au inteles si ei, nasii Mirunei.
Dodo, ce spune Bogdan, e incantat de birou, de ideea ca va incepe scoala? Nu stiu de ce dar Calin spune clar ca el la scoala nu merge, ca-i place la gradi, dar la scoala NU .
Apropo de gradinita, spuneati ca n-au fost incantati de reinceperea gradinitei dupa vacanta, Calin n-are nicio problema, in continuare e incantat, ma mir si eu de el, toata saptamana trecuta intreba cand merge iarasi, azi s-a trezit la 5.30 ca sa se imbrace
Azi e ziua invatatoarei Anei si am uitat sa iau ieri flori, azi s-a dus Marius si n-are timp sa treaca sa ia flori, asa ca i-am dat in loc de flori, un parfum de la Avon, pe care l-am pus intr-o punguta de cadouri. Cand a vazut punguta...a intrebat iute daca-i ziua lui, cadoul lui
Am uitat ieri sa fac comanda ptr tortul lui de la gradi , mi-am amintit seara, am sunat si nu mai poate sa-mi puna desen cu Spiderman ca ...am comandat tarziu, ii va face un desen cu ...nu-stiu-ce, vad eu maine ce-o iesi.
Cand plec de la servici ma duc in Carefour, am ordin strict de la Calin ce sa-i iau de ziua lui, deci ...ma conformez. Ma uitam zilele trecute pe un site care vinde jocuri Lego, m-a vazut si ne-am uitat impreuna, acum raspunde oricui il intreaba ce vrea de ziua lui ca vrea "lego". Deci....lego sa fie, sunt curioasa ce preturi gasesc, comparativ cu ce era pe acel site, mi-am notat modelele si preturile, ma duc cu tema facuta, ptr ca am o vaga impresie ca tot la asta se gandeste si Mos Craciun, vad ca e pasionat de montari si demontari, asa ca se joaca si isi pune si mintea la contributie.
Apropo de situatii jenante: miercuri acum o saptamana, pana in vacanta, m-am dus sa-l iau de la gradi si mergeam spre masina: de fapt eu mergeam, el alerga, eu urlam ca disperata in urma lui, asa e modelul la noi. La un moment dat o "mamaie" ii spune ca nu-i frumos sa alerge, bla bla...ce i-o mai fi spus, n-am auzit de la inceput, in schimb am auzit replica lui: "eu mananc spanac si am muschi, daca iti dau una......"...am dat pe spate cand l-am auzit, m-a lasat fara replica, amutisem...i-am spus apoi ca nu-i frumos, ca...bla bla.... Ideea e ca el nu manca spanac, asa ca i-am povestit de Popeye Marinarul, i-am pus si desenul , acum baga spanac de n-are aer, printre altele i-am spus si ca face muschi daca mananca, se juca cu Marius...faceau "lupte" si isi mai si altoiau cate una, Marius in joaca, el pe bune...Acum...gata cu altoitul...ii va spune ca are muschi doar si atat
Gata, m-am pus pe scris iarasi, opriti-ma
roxana c. spune:
Tot eu, mi-am amintit ceva ce vreau sa intreb si uit:
Bambo, tu parca spuneai ca vrei sa-i iei role Antoniei? I-ai luat pana la urma, se descurca, merge pe ele sau inca e mica? Ana a avut unele care se puteau monta si 2 rotite in spate si una in fata, dar si toate 3 pe o linie, dupa cum voiai, plus ca erau reglabile, vazusem in Carefour in urma cu vreo luna, le am in vedere ptr Mos Craciun ( role si o masina lego).
Si ptr ca am ajuns deja la Craciun ( cu gandul), va pricepeti la telefoane? Ce telefon i-as putea lua Oanei care sa aibe posibilitatea sa puna muzica , sa faca poze, eventual cu touch? Ea spunea de Corby, dar n-am 4 bulioane numai ptr ea, deci altceva mai ieftin exista?
Iar ptr Ana ma gandesc la o bicicleta ca a ramas fara , v-am povestit eu ca i-a furat-o de pe scara, de bine ce invatase bine sa mearga pe 2 roti. Ma gandesc ca daca nu e sezon acum poate gasesc mai ieftina si tot nu stiu ce sa-i iau de Craciun, papusi nici sa nu mai aud, are de poate face ciorba din ele, altceva....nu stiu, oricum nu stiu nici ce buget am ca suntem cam varza la capitolul asta. Mai vazusem un set de cescute, cani, nu stiu bine ce sunt, pe care le poate colora cum vrea, tot felul de modele, sau Beados. Angi, Beados merge ptr copil de 9 ani aproape?
ank999 spune:
EU ZICEAM DE ROLE, DA PANA LA ZIUA EI MAI E SI NU VREAU SA-SI RUPA GATUL...MA MAI GANDESC
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Salutare
Azi o sarbatorim pe Antonia-Gabriela va invit la o felie de tort si sampanie
La multi ani Roxana-Gabriela-si pe mine ma cheama Georgiana raspund doar la Roxana
i-am luat role de asta vara Antoniei..ii plac f mult i-am luat din carrefour din alea cu 2 role in fata 2 in spate..se pot modifica 1 in fata 2 in spate sau 3 pe mijloc..faza e ca nu prea stie sa meaga pe ele..eu eram cu burta..tasu nu prea are rabdare...in ultimul timp nu prea le-a folosit..de acum la primavara sper sa-i mai vina
Am racit eu acum cateva zilede azi si David are muci imi e asa ciuda..joi avem botezul..de ce mi-a fost frica nu am scapat
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Calin!
Va ofer o fierbinte....
Cand m-am dus sa o iau de la gradinita, nu voia acasa.... deci.... a fost ok..... Ei ii place foarte mult acolo. Are doua educatoare tare dragute.... cu experienta, care stiu cum sa ii i-a pe fiecare in parte.... Se duce cu drag acolo si eu ma bucur tare mult.
Roxana, si eu ma tot gandesc ce sa ii iau de ziua ei si de Mos Craciun, ca sa ma inscriu in buget, insa nu m-am hotarat. Cred ca am sa stau putin de vorba cu Stefy.... sa vedem ea ce zice. Sper sa nu vrea.... cine stie ce SF-uri. Stiu ca vrea role, dar mie sincer imi e frica.... A cazut o fetita a unor cunostinte si si-a fisurat osul de la fundulet.... coccis-ul parca.... si a stat o luna imobilizata in pat.... Si nu ma pot decide.
Bambo, multa sanatate la amandoi. Eu pentru mucisori, aprind candeluta cu ulei volatil "Raceala si gripa" si se dezinfecteaza si aerul din camera, dar se desfunda si nasucul....Sper sa fiti ok joi.
ank999 spune:
La multi ani Calin! Sa fi sanatos, sa cresti mare si frumos si destept si sa primesti de ziua ta tot ce iti doresti
Bambo multam pt tort si un mare pentru voi. Sper sa ii treaca repede lui David mucii si sa fiti bine la botez. Joi faceti botezul?
Role din alea nu am vazut. Cum arata? Sa stiu dupa ce ma uit ca cred ca voi risca pt ziua ei si ii voi lua role, desi si mie ca si Lacramioarei mi-e frica.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
A si eu nevoie de o idee:
V-am spus ca Ericai nu-i place la gradi. In fiecare seara avem aceeasi poveste:ea nu vrea sa mearga niciodata la scoala, ea nu vrea lectii la gradi, ea vrea sa stea acasa, nu-i mai place sa deseneze, coloreze, daca ii zic ca la gradi si-a facut prieteni, bla-bla, zice ca mai bine renunta la ei si toty asa. Timp mult pentru ea din nefericire nu am, da nu stiu ce sa-i zic ca sa renunte cat de cat la povestea asta in fiecare seara si sa vada lucrurile ceva mai roz. Probabil nu-i place sa faca ce trebuie si se simte constransa sa invete cate ceva, cand ea are chef sa alerge si sa se joace
Laura13 spune:
calin
Sa iti de DD multa sanatate. bucurii, fericire, o copilarie minunata! Roxana felicitari, ai copii minunati, sa va bucurati mereu de ei.
role dani are, din primavara. periodic le cere, mai ales cand vede copii cu role. culmea e ca face miscarile destul de corect, isi menine echilibru singur (noi am pus rotile in linie, mi se pare mai usor asa). dar ... ii este frica, si cum ii dau drumul la manutze se panicheaza. si ... ii este lene. da, lui dani, care e cu toate sporturile posibile ... chestia e ca se astepta sa le puna in picioare si sa stie sa mearga, fara prea mult efort. no ... cand a venit vorba de efort ... s-a cam lasat pagubas. asa ca, desi le folosim des, le folosim fff putin timp. cred ca e destul de micutz, poate la anul va fi altfel. a! si nu va pot spune cat de mult si le-a dorit!
ank nu prea stiu ce sa iti spun cu gradi ... lui dani tocmai asta ii place. lectiile, organizarea, totul in grup. el nu prea se omoara cu joaca la gradi, tot trage de educatoare sa inceapa lectiile. dar, al dani, functioneaza de minune psihologia inversa, daca pot sa ii zic asa. adik, de ex. cand nu vrea sa faca ceva ii spun: lasa, ca ma duc eu sa fac! si o sa fiu eu prima! si sa vezi cum o zbugheste de langa mine si se duce el sa faca. la fel am facut si cu gradi. lasa, ca numai ceilalti copii vor avea prieteni si ei vor fi uniti, ca ei merg mereu la gradi. si atunci nu a mai fost dispus sa renunte la ei . drept e, ca ei chiar sunt un grup de 5-6 baieti care sunt asa ... ca o "gasca", adica sunt mereu impreuna si afara si la lectii si la joaca. de ziua lui trebuie sa ii invit "gasca"
gasca, mi-a venit sefa
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mayaione spune:
La multi ani, Calin, sa cresti mare si frumos!
Ank eu tot zic ca depinde de atmosfera de la gradinita, in general copii sunt grupati, cei vechi greu accepta un nou venit daca nu intervine educatoarea. Eu sunt incantata ca aici unde e Ana acum nu a mai fost cazul de bisericute si ea pe dinafara. Mie imi pare rau de gestul ei de vineri, ieri baietelul nu a mai venit la gradinita, sper sa nu-l retraga din cauza ei pentru ca a fost ceva izolat, nu e un copil violent, chiar nu-mi explic de ce a dat, nici ea cred ca nu stie. Ma gandesc sa nu fi fost ceva involuntar, adik sa nu isi fi dorit sa-l loveasca. Am fost odata la niste prieteni si se juca cu baietelul lor, la un mom dat baietelul s-a repezit brusc pretinzand ca o musca, facea pe catelul. Ea a fugit el dupa ea maraind, ea s-a urcat in pat si tipa el continua pana cand s0a apropiat de ea si atunci Ana a luat telecomanda si a aruncat spre el, practic a fost chestia de adrenalina, ea s-a aparat, credea ca o s-o muste la cum facea cel mic. Ea e miloasa in general si ii pare rau, sper sa fie ok cu baietelul respectiv, vad azi daca a fost la gradinita.