Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 5
ank999 spune:
La multi ani Mihaela. Sa fiti cu totii sanatosi si sa ai parte de multe bucurii. Sper din toata inima ca totul va fi asa cum iti doresti!
La multi ani cu sanatate si noroc si domnului Bodo. Scuze de intarziere, da ii doresc din suflet multa fericire si noroc
Vazut poze cu copii frumosi
Fug ca am o groaza de treaba. Sper sa mai pot intra.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata!
Sunteti sigure ca si Karina e pe 3 ca eu tineam minte ca-i nascuta in aceiasi zi cu mama ( azi e si ziua ei), la fel cum tin minte ca Raul e nascut in aceiasi zi cu nepoata-mea, pe 5 aprilie. Daca am timp intru la fulgi sa caut in urma . Oricum....revenim maine cu urarile, nicio problema
Dodo, sa-ti traiasca flacaul, scuze de intarziere, deci tot scorpion?
Laura, vazut si pozele voastre, m-am uitat si prin album si mi-a picat ochii pe pozele de la mare...parca la Kaliakra in Albena ati fost? Era calda apa in piscina ptr copii, ca ai mei n-au intrat acolo acum 2 ani ca era foarte rece.
angi_m spune:
Dodo, La multi ani! pentru Bogdan. Sa creasca mare si sa fie fericit
Laura, ce frumosi sunteti! Mi-au placut foarte mult pozele cu fluturasul pe nas si in care rade cu tine. Superbe
Ank, nu ne-ai spus ce mai face Erica.
De Maya mai stie cineva ceva?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
mayaione spune:
Eu sunt prinsa cu bebe, are niste colici ingrozitoare, ieri de la 1 pana la 10 seara a stat treaza, mai tipa, se mai strangea etc si numai in brate aproape. Tocmai ma bucuram si eu ca i-am dat mai mult de la san si il papa cu pofta, nu mai facea nazuri. De azi noapte numai praf i-am dat sa poate dormi putin, era epuizata. Nu mai stiu ce sa cred, ca am mancat numai supe, gratar, apa plata. Ea a luat in greutate super bine, de miercuri pana ieri luase 310 grame. Maine o cantaresc iar ca eu miercurea tin evidenta si notez. Azi mai vine un prieten sa stea o perioada la noi, poate ne mai salveaza cu tinutul in brate.
Angi tortul ala e facut de tine??? Arata super frumos, din ce ai facut pe Winnie? Iulia e o frumoasa.
Roxana, asa cum spunea si Angi, Ana, Iulia, Karina de Miro sunt pe 3 nov, stiu eu sigur.
Dastefa, la multi ani, sa fi iubita si fericita!!
La multi ani si pt Bogdan, sa creasca mare si sanatos!
Dodo-pui spune:
Da,Bogdi e scorpion ...multumesc pentru urari.
Maya sa treaca colicii...ufff si Isabella ia avut tare urati ...timp de 3 luni...doar cu INFACOL se potolea
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
bamboletta spune:
Salutare
Zilele astea numai am sarbatorit am avut botezul nepotelului de 2 luni... ieri ziua Antoniei
Multumim de urari ...am petrecut in familie ca de obicei
Antonia a ramas la fel o caprita ii antrena pe toti copii la sarit in pat au spart toate baloanele distractie maxima pe ei
am vazut poze cu spiderman si dracula..iulia cea frumoasa are un par tare frumos
Dastefa-trimis PM
La multi ani sarbatoritilor
trimit poze pe mailul comun
fug...vrea papa
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
roxana c. spune:
Inca nu e "maine" dar nu mai e mult, asa ca:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Iulia!
La multi ani, Karina!
Sa creasca mari, sanatoase si sa va aduca numai bucurii.
Bambo, vazut pozele, mi-a placut ca si David participa la chef.
Ank, ce face Erika?
Angi, Iulia cum este?
mayaione spune:
La multi ani pentru printesa mea, Ana!
La multi ani frumoasa Iulia, sa ramai la fel de pletoasa si isteata si s-o ajuti mereu pe mami la tortulete!
La multi ani frumoasa Karina, sa cresti mare, desteapta, si bogata!
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Karina!
La multi ani, Iulia!
Maya, eu la crize urate de colici ii mai puneam un saculet de sare caldut pe burtica si se mai linistea.... Si ceiut cald Baby drink.... doar astea au dat rezultate la Stefy....
Va las o si fug....