Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani puiului de om, David! sa creasca mare si sanatos si voios! Dolores, nu te ascunde dupa matura, hai si fa o cinste, un capuchino ceva? o pozica- doo...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dbunny, m-ai bagat in ceata cu crema aia...te referi la cremele de la dr Oetker "Ole"? Parca asa se numesc, n-am folosit niciodata, dar merita incercat.

Ca tot veni vorba: cine mai stie o crema buna ptr tort de biscuiti?
( mi s-a pus pata pe tort de biscuiti...inghit in sec si cred ca ma ingras numai cand ma gandesc la tort de biscuiti )

Despre cura de slabire...am inceput-o p-aia de 13 zile, am rezistat vineri si sambata la dulciurile pe langa care am trecut, dar am dat-o-n bara duminica, toti mancau sarmale cu mamaliga.... n-am rezistat si am bagat si eu, am dat-o naibii de cura, o zi nu se pune, azi am reluat-o: dimineata o cafea , la pranz 200 ml suc de portocale ( baut pe furis sa nu ma vada Calin) si un iaurt......mi-e cam teama de "urmari", chit ca am stomacul bun , iar diseara 250 gr de branza de vaci, un ou fiert tare si un morcov ras la care voi spune "pas"
In mod normal cica nu se intrerupe cura, nici macar nu trebuie sa iei ceva in plus...dar vedem ce-o iesi, vreau sa tin de luni pana sambata, iar duminica sa mananc normal ( si un picut de tort cu biscuiti)

Lacramioara, multam ptr informatia cu rolele din Selgros, am sunat o prietena care lucreaza acolo si mi-a spus ca au, 125 lei parca si au numai albastre. Inca nu-s convinsa 100% sa-i iau, mai ma gandesc putin.

Maya, iar nu te-a lasat Thea sa dormi? Tot colicii?

Ank, Maya, spuneati de torturi bune si ieftine...livreaza si in Ploiesti? Cat e kg acolo?

Ank, nu ti-e teama cu rolele, eu d-asta stau in cumpana, mi-e teama ca-si rupe gatul cu ele Calin.

Pe Calin nu l-am dus azi la gradi, va spuneam ca vineri seara a vomat, iar de sambata seara a inceput sa faca kk moale, ca o spuma...nu face de multe ori- 2-3 ori pe zi- azi a facut o singura data, dimineata...vedem , daca nu mai face pana maine, cred ca-l duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani david. sa cresti mare, sanatos si norocos.
Dolores sa-ti traiasca puiutul si sa fiti cu totii foarte fericiti
Roxana mi-e frica cu rolele, da n-o las netinuta (zic io). Vezi ca eu am gasit si in carefour si in real din alea la saculet si cu casca da de la 28 la 31 si albastre. asta e .
Multa sanatate lui Calin.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Daniel!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Mark Andrei!

Va ofer o ...

Roxana, cred ca vorbim despre aceleasi role, ca si pretul e acelasi. Eu am ales role care acum sunt doua si doua, pe parti, mai apoi se pot monta si in linie.... Deci merge singura.... "Singura, fata, singura...." Iar eu la jumatate de pas in spatele ei, ca am un mare pitic sa nu cada sa-si rupa ceva..... Aseara a fost tare suparata ca n-am iesit cu rolele, dar era deja intuneric cand am luat-o de la gradinita si batea un vant....
Rolele cand le-am luat, le-am luat cu tot echipamentul... din dotare, inclusiv casca.... ca piticul meu e urias. Eu sunt cea care nu a fost de acord sa le cumpere, dar pana la urma eu le-am ales.... ca sa fiu sigura ca are cat mai putine sanse sa i se intample ceva.... Eu am fost impotriva pana in ultima clipa, dar ei au fost doi.....

anka, ale Stefaniei sunt marimea 30-33, dar la 30 o strange, asa ca am trecut deja la 31.....

Mergi la inceput

Lacramioara spune repede cat poarta stefy la incaltaminte, ca l-am trimis pe al meu sa cumpere si sa nu fac vreo prostie.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Dani! Sa fi sanatos si norocos. Dbunny sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati cu totii
Mark-Andrei. Sa ai parte numai de bucurii in viata. Alexandra pe la noi nu mai treci?

Mergi la inceput

Lacramioara multam pt cafea.
Hai ca acum tare sunt stresata cu rolele ca nu am probat. Nu or corespunde numerele? A mea poarta 26 si chiar ma gandeam ca cele 28 sunt prea mari. Care ati mai luat probat, care e treaba cu marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Lacramioara multam pt cafea.
Hai ca acum tare sunt stresata cu rolele ca nu am probat. Nu or corespunde numerele? A mea poarta 26 si chiar ma gandeam ca cele 28 sunt prea mari. Care ati mai luat probat, care e treaba cu marimile?

rolele pe care le--am luat noi din carrfour sunt reglabile, adica se strange si se lungeste talpa de la 26 pana la 30 (parca).

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

LAURA MULTAM. AM VAZUT CA SUNT REGLABILE PE 3 NR DA MA INTREBAM DC CORESPUND MARIMILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

La multi ani, Dani!

Fug sa ma pregatesc sa plec la scoala/gradi, dupa copii.
Revin

Mergi la inceput