Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
ank am facut vaccinul, joi. multumesc lui DD nu a avut nici o reactie, nu tu febra, nu durere de picior (ffff putin), nimic. dar aseara am fost la irl, ca iar e infundat. nu are mucisori, doar infundat. bineinteles ca nu are nimic, slava domnului. probabil iar isi face de cap alergia, mama ei de alergie, ca m-am saturat. a tot batut vantul prin iasi, frunze cu miile, ma gandesc ca a ridicat praful si de aici infundatul . nu stiu ce sa ii mai fac, la gradi nu merge, prin parc mai rarut, mai mult la plimbari si tot nu reusim sa il tinem in frau. de aseara am reinceput aerius si aerosolii, fara dexa, doar ser si acc, poate ii mai da drumul la respiratie. trebuie sa ii facem inca un set de analize, pentru diversi alergeni, si uite ca de 3 sapt nu reusim, pentru ca aproape in continuu pe antialergice. si daca ii fac analizele in timpul tratamentului, exista riscul sa iasa un fals negativ la analize. si uite asa ne taraim.
dbunny n-am nici o greata, ca sa ma exprim asa. un nod constant in gat, dar nu mi-e greata, inca nu am ajuns cu capu'n buda . parca, totusi, am ceva mai multe simptome decat la dani. ma cam doare burta, nodul in gat de care ziceam, mi-e foame, dar dupa ce mananc ma balonez si ma umflu. nu mai zic de hormoni, care-s varza, acum rad, acum plang, acum tip, acum te iau in brate si te pup .
saracul florin se cam tine la distanta, ca nu se stie niciodata ce ma apuca din senin .

fetele, ma intorc la munca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ank dupa cate povestesti tu, eu cred ca Erica si Dani is frati! nici Dani nu suporta disciplina, nici sa faca ce fac altii, daca toti is asezati la masa el vrea la tabla cu creta! Din cele 30 de cantece care li se canta de educatoare, el vrea si canta doar 3 sau 4, preferatele lui, si tot asa...poate d'aia mi-a zis educatoarea ca-l vede 'imaduro' ca nu intra in rand cu oitele. Ma mir ca nu-mi mai zice nimic, eu oricum am replica pregatita: Doamna cutarica, dumneata esti educatoare profesionala, nu-i primul an cu copii mici la dvs, deci, stit dvs cum sa-i manevrati, nu? Ca daca nu, yo odata ma bag de educatoare cu tine, ca nu mi-ar veni rau deloc un salar asa mare pt 6 ore pe zi...

In schimb acasa il las sa faca ce vrea...si-i f independent! foarte rar ma cheama sa ma joc cu el, rar a se intelege de 2 ori pe luna! casa-i vraise, jucarii am si-n buda, na si? cui nu-i convine sa nu-mi calce pragul

SA FIE OARE ASTA PROBLEMA? DIN CAUZA CA ACASA NU-L LIMITEZ, LA GRADI SA SE SIMTA PREA 'LIMITAT'?
amu' sa nu va inchipuiti ca acasa ii dau bricheta si benzina-n mana...
Ce ziceti: facem o lista cu ceea ce NU permiteti copiilor(si alte mame permit)?
ex:
-nu-i permit sa manance inainte de masa(cam o ora inainte nu poate papa nimic, cu exceptia fructelor
-nu-i permit sa se joace cu mingea in casa(din cauza de candelabre sticloase)

Laura nici ca-ti pasa DPN?

pt fetele interesate in fondant, facusi o comanda in Anglia, fondant rosu si albastru, gumpaste(cu pasta asta guma se modeleaza mai bine decat cu fondantul, ma refer la figuri,ursuleti 3D, floricele), marker comestibil, gel colorant, vreo 2-3 culori.

Pagina respectiva www.squires-shop.com/ibf/index.php?p=catalog&parent=78&pg=1" target="_blank">aici

Initial vreau sa-i fac un tortulet asa, insa nu stim ce va iesi

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mi-a murit motanul
Facuse 13 ani si il lasasem la mama, dar oricum ne vedeam aproape zilnic
Ericai o sa-i spunem ca a plecat la un spital pt pisicui sa se faca bine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Ank dupa cate povestesti tu, eu cred ca Erica si Dani is frati! nici Dani nu suporta disciplina, nici sa faca ce fac altii, daca toti is asezati la masa el vrea la tabla cu creta! Din cele 30 de cantece care li se canta de educatoare, el vrea si canta doar 3 sau 4, preferatele lui, si tot asa...poate d'aia mi-a zis educatoarea ca-l vede 'imaduro' ca nu intra in rand cu oitele. Ma mir ca nu-mi mai zice nimic, eu oricum am replica pregatita: Doamna cutarica, dumneata esti educatoare profesionala, nu-i primul an cu copii mici la dvs, deci, stit dvs cum sa-i manevrati, nu? Ca daca nu, yo odata ma bag de educatoare cu tine, ca nu mi-ar veni rau deloc un salar asa mare pt 6 ore pe zi...

In schimb acasa il las sa faca ce vrea...si-i f independent! foarte rar ma cheama sa ma joc cu el, rar a se intelege de 2 ori pe luna! casa-i vraise, jucarii am si-n buda, na si? cui nu-i convine sa nu-mi calce pragul

SA FIE OARE ASTA PROBLEMA? DIN CAUZA CA ACASA NU-L LIMITEZ, LA GRADI SA SE SIMTA PREA 'LIMITAT'?
amu' sa nu va inchipuiti ca acasa ii dau bricheta si benzina-n mana...
Ce ziceti: facem o lista cu ceea ce NU permiteti copiilor(si alte mame permit)?
ex:
-nu-i permit sa manance inainte de masa(cam o ora inainte nu poate papa nimic, cu exceptia fructelor
-nu-i permit sa se joace cu mingea in casa(din cauza de candelabre sticloase)

Laura nici ca-ti pasa DPN?

pt fetele interesate in fondant, facusi o comanda in Anglia, fondant rosu si albastru, gumpaste(cu pasta asta guma se modeleaza mai bine decat cu fondantul, ma refer la figuri,ursuleti 3D, floricele), marker comestibil, gel colorant, vreo 2-3 culori.

Pagina respectiva www.squires-shop.com/ibf/index.php?p=catalog&parent=78&pg=1" target="_blank">aici

Initial vreau sa-i fac un tortulet asa, insa nu stim ce va iesi

Pup

Dbunny si Daniel

ii permit sa se joace cu mingea in casa, nu mi-a spart decat 2 vaze. is tare fericita de cand vecina de dedesupt a plecat in franta, nu mai bate nimeni in calorifer .
nu il las sa manance ciocolata dupa ce s-a inserat afara.
nu il las sa tipe. ii "place" mult, de fiecare daca cand nu-i convine ceva, asa ca, daca tipa, pur si simplu il ignor. cand coboara tonul, am inceput discutiile. am ajuns, si-s mandra , sa fie suficient sa ma uit pe sub pleoape la el si deja stie ca a sarit calul.
nu il las sa discutam la medicamente. adica sa fuga prin casa, maraiala, eu nu le iau, etc. invata, pe zi ce trece, ca la medicamente nu e rost de discutii si de nu vreau.
nu il (mai) las sa vina sa doarma cu mine in pat. si ce bine doarme de 3 zile de cand am inceput noua regula. doarme tun pana dimineata, chiar si pana la 9 (fenomen ffff rar intalnit in 4 ani).
nu il las sa manance prin casa. bine, nu vorbim de un fruct, un piscot, etc. dar, cand e ora de masa, stam la bucatarie cu totii.
nu mai situ ... ma mai gandesc.

DPN 10 iulie. dupa calculele mele. abia pe 23 noiembrie am programare la gineco.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
ii permit sa se joace cu mingea in casa, nu mi-a spart decat 2 vaze. is tare fericita de cand vecina de dedesupt a plecat in franta, nu mai bate nimeni in calorifer .

Baiatul unor prieteni a dat cu mingea-n candelabru si i-a cazut sticla in ochi. A fost operat de 2 ori insa degeaba. A pierdut vederea la ochiul respectiv. Asteapta un transplant de cornee. Poate il ajuta Dzeu si recupereaza vederea la ochiul respectiv.

ank pare rau ca suferiti dupa animalut, dar a fost batranior..

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna seara, dragi mamici
Sunt o mama de baietel, martie 2009, apelez la voi pentru un concurs care are loc aici pe dc.
Cine doreste, daca mai are puncte, ne poate vota, link-ul e mai jos.
Multumim

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Laura multa sanatate si sa treaca repede nasucul
Dbunny chiar asa. Eu o las pe Erica sa faca cam orice si din pacate nu am timp sa lucrez cu ea, asa ca nu e obisnuita
Tasu incearca sa-i interzica multe , dar nu are sorti de izbanta.
Eu nu o las sa se joace la calculator, ca are tot timpul;

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

POZE

Am pus si un videoclip, la urma, eu il vad dar nu-l aud, voi vedeti, auziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana la mine nu se aude decat un fasait, de vazut se vede cum dansau copilasii, s-au distrat ce mai.
Ank imi pare rau de pisic, eu am zis ca nu mai vreau animale ca ma atasez prea rau si sufar. Cel mai longeviv animalut a fost un catel primit cand eram eu mica si a trait 17 ani, de fapt cred ca mai mult, dar bunicul il dusese pe camp, noua ne-a zis ca a murit. Apoi a aflat fratele meu ca il luasera niste oameni acasa si inca traia. Ce am plans dupa cateaua aia, era parte din noi asa simteam. Si avea si o semnificatie anume pt mine, mi-o daruise intr-o zi de duminica popa din sat, era tanar. Catelul era mic, mic si f alb, era un bibelou. In noaptea aceea a murit popa intr-un accident de masina. Dintotdeauna m-am gandit ca mi-a incredintat mie sufletul lui si aveam mare grija de catel.
Eu nu as lasa-o multe pe Ana dar nu am reusit sa impun anumite reguli. E foarte orgolioasa si incapatanata, nu stiu cine ar reusi s-o disciplineze pe ea. Dar cand e in toane bune asculta. Nu as fi vrut sa mai manance prin casa, insa o face, vrea la desene si isi ia farfuria cu ea in pat. Dulciuri mananca cate pofteste, mingea joaca prin casa desi o mai conving sa renunte ca vine vecina peste noi, ma enerveaza ca isi scoate toate jucariile si le imprastie prin toata casa si nu le strange niciodata, indiferent de metoda incercata. La calculator o las dar am observat ca nu mai sta ea asa mult ca inainte. O las pt ca are niste site-uri educative si ii plac mult, plus ca unu e si in franceza si in engleza si deja a invatat o gramada de cuvinte de acolo. Jocurile le dezvolta inteligenta, logica, chiar sunt ok.Va pun link cu site-ulaicipentru cine e interesat.

Mergi la inceput

Maya asa e cu animalutele. Eu am trecut pe la mama sa o iau pe Erica si nu stiam cum sa ma grabesc sa fug mai repede de acolo, ma chinuiam sa nu ma bufneasca plansul...
Da tu ce cauti pe net la ora asta? Eu nu o las pe Eri la calc ca daca-i place ceva, ea nu intelege sa se mai opreasca. O sa trag un ochi la linkul de la tine.
A...nu o las sa tipe/sara/alerge cat ar vrea ea
, nu o las sa se joace cu apa, sa sara in pat (da pe asta tot o face) si nu -mi mai amintesc altceva.
Roxana tare bine au petrecut piticii. Calin pare mai mare
Dbunny naspa cu cioburile...Tortul ala vrei sa-l faci? Multa bafta
A...dau eu o si va doresc o zi super.

Mergi la inceput