Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Rody - Eu stiu ca antibioticul trece in lapte. Chiar ma miram ca iei dar am crezut ca stii ce faci. Cri - am citit in Dr Spock ca nu este bine sa indopam copilasii. Ai incredre in el - cat vrea sa manace, mananca! Nu il mai forta - se poate ca respingerea lui sa fie din cauza fortatului. Il pui la san, nu vrea - il lasi in pace. Cand i se va face foame sigur iti va spune - si inca cum. Si mai lasa cantarul ca o sa faceti fobie de el amandoi. O data pe zi daca-l cantaresti e suficient. Daca ia in greutate - oricat de putin e foarte bine. Iar cu laptele praf - ma repet eu ii dau din prima zi si am inca lapte. Asa ca o data, de doua ori pe zi daca ii dai nu iti va disparea laptele. Mai ales daca te mulgi si tu la acele mese. Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)Poze
Mycya spune:
hello delfinariu drag 
profit acu sa va scriu repejor ca a adormit fata singurica in patut
dupa 3 ore de frecus. nu statea niciunde, nici macar in brate asa ca in cele din urma am vazut ca e f obosita si am dat drumul la carusel cu domsoara suzi in gurita si a luat somn. acum sa vad cat tine minunea asta 
Crispro tot obosita sunt, cand vreau sa ma asez si eu in pat ziua macar jumate de ora sa atipesc ,incepe ea sa se trezeasca si asa ca stau iar in picioare langa patut cu mana pe suzi si sa ii cant.
cat e afara doarme de nu are treaba dar aici iar ies in dezavantaj ca nu ma odihnesc deloc si cum ajungem in casa ea se trezeste bine mersi gata de joaca si vorba si eu mai sa adorm in picioare de oboseala, ca eu cand ies nu am o banca unde sa sed ci tre sa merg pana imi ies ochii, oricum cum ma opresc din mers ea face ochii mari asa ca si mai bine ca nu vad banci sa imi faca mie in ciuda 
Ramo distractie placuta asta seara si CASA DE PIATRA!!! sa va ajute Dumnezeu sa aveti o casnicie ca in basme si sa va iubiti mereu cu aceeasi intensitate. sa va traiasca micul crestin si sa va bucurati de tot ce e mai frumos in viata alaturi de el.

La multe lunite si anisori sarbatoritilor!!!
Rody off mai mami, dureri de masele
cum a spus si Crispro mai bine scoasa decat sa iti pape asa zilele durerea asta nenorocita. multi 
eu abia acu am reusit sa va ajung din urma asa ca va imaginati ca la cat is de buimaca deja am uitat ce aveam de spus
in 4 cuvintele: multa sanatate delfinasilor bolnaviori!!!
si dupa cum spuneam ,minunea nu a tinut asa mult numa 30 min
asa ca trag repede fuguta la bucatarie sa pap crema de zahar ars cat mai sta ea cumintica in patut.
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Diana_Eva spune:
Cri - Hai sa facem asa - cantarim in fiecare dimineata bebelusii si atat! Vrei? Si raportam zilnic o greutate. Eu una fac asa. O cantaresc inainte de masa a doua. Adica pe la 10 cand schimbam si pijamaua. Dam si chiloteii jos si o cantaresc. O data si gata zilnic! Hai ca poti! Cantarul il pui in dormitorul vostru, nu in camera lui Vlad ca sa nu iti sara in ochi toata ziua si o sa vezi ca scapi de el.
Rody - http://www.e-lactancia.org/espanol/inicio.asp
Este sigur sa iei ampicilina in timpul alaptarii - nu sunt riscuri pentru copil! 
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Ma mai recunoasteti?poza ![]()
Am pus la semnatura si niste poze de la botez.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
Diana_Eva spune:
E superba Poza 1 - eu as face-o poster mare, mare - e ca o papusa - noi suntem tare chelute si blondute
.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
gata, am adormit delfinasul, sa vedem cum va fi noaptea asta 
off, sper sa nu mai planga micutul, aseara ma simteam asa de neputincioasa, tremuram si eu langa el, asa de tare plangea si ii curgeau lacrimile 

i-am facut masaj la gingiute, poate il ajuta...sa apara dintisorii aia o data, ca ma termina pe mine 

andreea (eladea) si tu ziceai ca ai avut asa niste episoade cu filip, in cate zile au trecut?
paula ai tuns copilul
ce imi plac pozele de la botez, si freza lui ![]()
![]()
bianca asa e, iesi la plimbare, copilul doarme dus, si tu abia astepti sa te intinzi...dar ce sa facem, suntem MAME si numai noi suntem in stare de sacrificiile astea...

crema de zahar ars 

maine vine mama, dar sta numa o zi, ca are treaba 
asa as vrea acum sa stea mai mult, as vrea sa ma apuc sa mai fac curat prin casa, prin dulapuri, dar nu am timp 
rodi te mai
o data sa treaca maseluta
cris hai ca poti!! du cantarul la soacra ![]()

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
katalina spune:
Paula, am lasat coment la poze!Ai un copil taaare frumos,sa creasca mare si sanatos micul crestin
revin
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
Paula, Raul e un frumu
. 
Mycya
, asa-i cu iesitul, tot oboseala, dar macar nu stai intre 4 pereti, asa sigur o luam razna
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Diana, Cristina il cantareste pe Vlad de n ori ca sa vada cat papa... si eu de altfel, dar eu nu ca mananca prea putin, eu il pun la san si ii dau competare (tot LM) in anumite limite, el e ca un sac fara fund si nu e in regula, noi am si avut pb cu refluxul, acum e ceva mai bine...
Alina
Mamica fericita de
Luna 3
bumblebee spune:
Rody
, daca bbii se deranjeaza cand iau antibiotic, cand iau din laptic (chiar daca nu se compara cantitatea) nu ii poate da oarecum aceesi reactie? Poate nu e corecta analogia, dar na, am zis si io ca sa nu tac![]()
Alina
Mamica fericita de
Luna 3