Romanii din Marea Britanie (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariarose spune:

MissJJ, iti multumesc foarte mult pentru sfaturile in legatura cu echivalarea diplomei de bac. Copiii mei sint marisori acuma, baiatul meu are 11 ani jumate si fetita 5 ani(aproape), merg amindoi la scoala si eu ma plictisesc ingrozitor acasa, as dori nespus sa imi gasesc ceva de lucru in perioada scolii. Multam inca o data.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de bine pe care mi le-ati facut. Si eu imi doresc un an fara probleme de genul astora pe care le-am avut in 2010. Nu stiu ce sa zic,mi se pare atat de departe de mine o situatie normala, ca in oricare alta familie.... Sper sa reusesc sa trec peste toate relele si sa-mi vad de mine si de fetite. Acum, ele sunt singurele pentru care zambesc, nimeni nu prea reuseste sa faca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bun venit Maria Rose! Sa va traiasca copiii! De unde esti?

Cristina, un an nou care sa iti aduca linistea in suflet iti doresc. Sper sa se rezolve lucrurile intre voi. Te pup, vroiam sa stii ca am dat datele tale ieri acolo.

Noi ne-am inceput ziua la urgente, la ora 6 eram acolo. Deci dupa ce de luni luam paracetamol si nurofen regulat si de miercuri am inceput si antibiotic, azi dimineata mi-a facut convulsii de febra, s-a facut pielea pe corp grena inchis, tremura de mama focului dar febra era 38.1 rectal (eu am zis ca pana la 38 e normal rectal, asa am tot citit, doctorita insa a zis ca nu e asa, ca e mare 38.1 rectal) asa ca am oprit barbatul acasa (asta dupa ce ieri oricum nu a muncit din cauza zapezii) si am fugit la urgente, unde dr a zis ca urechea are lichid dar e curat si fara miros deci nu mai e infectie, nu-si explica schimbarea culorii pielii (care desigur la dr era absolut normala, nu mai avea nimic) iar febra poate fi in continuare, poate si asociata cu o gastroenterita ca are si diaree. Offfffffff, cand mai scapam ca dintr-una in alta am dat de 3 saptamani incoace!?

Mi-a zis ca e posibil ca timpanul sa fie perforat si sa nu zburam cu avionul 6 saptamani...si noi sambata viitoare mergem in Ro! I-am zis si a zis ca daca nu putem evita, sa avem grija sa suga acadele cat de mult ca sa isi ridice presiunea din urechi sa poata impinge lichidul afara in ciuda presiunii din avion. O sa fie o adevarata placere zborul inseamna... :((

Andra si la noi in gradi a fost un caz de chicken pox, dar cred ca la alta grupa (nu au voie sa dea detalii cica) ca noi, slava Domnului, nu am luat. S-o faca alta data cand nu trebuie sa mergem in vacanta! Bafta, sa nu aveti nimic!

La noi a nins si ieri, e zapada pe jos si sub ea un strat de gheata.

Eu vreau primavara!!!!

O zi buna si weekend frumos!

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Bun venit Maria Rose! Sa va traiasca copiii! De unde esti?

Cristina, un an nou care sa iti aduca linistea in suflet iti doresc. Sper sa se rezolve lucrurile intre voi. Te pup, vroiam sa stii ca am dat datele tale ieri acolo.

Noi ne-am inceput ziua la urgente, la ora 6 eram acolo. Deci dupa ce de luni luam paracetamol si nurofen regulat si de miercuri am inceput si antibiotic, azi dimineata mi-a facut convulsii de febra, s-a facut pielea pe corp grena inchis, tremura de mama focului dar febra era 38.1 rectal (eu am zis ca pana la 38 e normal rectal, asa am tot citit, doctorita insa a zis ca nu e asa, ca e mare 38.1 rectal) asa ca am oprit barbatul acasa (asta dupa ce ieri oricum nu a muncit din cauza zapezii) si am fugit la urgente, unde dr a zis ca urechea are lichid dar e curat si fara miros deci nu mai e infectie, nu-si explica schimbarea culorii pielii (care desigur la dr era absolut normala, nu mai avea nimic) iar febra poate fi in continuare, poate si asociata cu o gastroenterita ca are si diaree. Offfffffff, cand mai scapam ca dintr-una in alta am dat de 3 saptamani incoace!?

Mi-a zis ca e posibil ca timpanul sa fie perforat si sa nu zburam cu avionul 6 saptamani...si noi sambata viitoare mergem in Ro! I-am zis si a zis ca daca nu putem evita, sa avem grija sa suga acadele cat de mult ca sa isi ridice presiunea din urechi sa poata impinge lichidul afara in ciuda presiunii din avion. O sa fie o adevarata placere zborul inseamna... :((

Andra si la noi in gradi a fost un caz de chicken pox, dar cred ca la alta grupa (nu au voie sa dea detalii cica) ca noi, slava Domnului, nu am luat. S-o faca alta data cand nu trebuie sa mergem in vacanta! Bafta, sa nu aveti nimic!

La noi a nins si ieri, e zapada pe jos si sub ea un strat de gheata.

Eu vreau primavara!!!!

O zi buna si weekend frumos!

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Multa sanatate va doresc,sa nu aveti probleme si un zbor cat mai usor

Unde locuiesc eu a nins,dar nu cat sa se aseze si sa putem face om de zapada,voi va scoateti copii afara pe vremea asta?eu o scot cam jumatate de ora-o ora,bine daca nu ploua

O zi frumoasa sa aveti!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

Buna dimineata fetele!

Motanik, multa sanatate la fetita si sa aveti parte de un zbor fara probleme!
Ce boala e chicken pox? Inca nu sunt la curent cu bolile care se transmit aici...?

Cristina, desi nu te cunosc iti doresc sa-ti fie bine si multa putere sa mergi inainte.

Mergi la inceput

Andra, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa treaca tot si sa aveti parte de liniste si bucurie in Romania. Multumesc mult pt tot!
Mofturici, mersi! Eu sunt destul de puternica, de felul meu, insa mai cad si eu, ca doar om sunt. Lucrurile or sa se aseze, intr-un fel sau altul, oricum.

Mergi la inceput

Mofturici, chicken pox e banalul varsat de vant, pe care copiii il fac, mai devreme sau mai tarziu. Nu e ceva extraordinar, dar iti da bataie de cap, e neplacut. De regula se vindeca de la sine, rareori apar complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Raportam si noi febra maare ,off de la scoala si vizita la gp. Doctorul ne-a spus ca e doar infectie virala si sa dam paracetamol dar sa nu intercalam cu nurofen ca nu e recomandat.Febra e mare cu frisoane ,reapare dupa 2-3 ore dela administrarea siropului si ma face sa cred ca e o gripa ,si la tine Motanik suna la fel.Diareea cred ca e de la febra si medicamente .Multa sanatate fetitei si sa puteti zbura fara grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdarcey

Raportam si noi febra maare ,off de la scoala si vizita la gp. Doctorul ne-a spus ca e doar infectie virala si sa dam paracetamol dar sa nu intercalam cu nurofen ca nu e recomandat.Febra e mare cu frisoane ,reapare dupa 2-3 ore dela administrarea siropului si ma face sa cred ca e o gripa ,si la tine Motanik suna la fel.Diareea cred ca e de la febra si medicamente .Multa sanatate fetitei si sa puteti zbura fara grija!

Sanatate sa aveti!a inceput sezonul racelilor,mai ales pt puiutii nostrii;ciudata faza cu paracetamolul si nurofenul,unii zic sa intercalam altii nu,pe cine sa mai crezi?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mota uff mai cat mai trageti, asa am patit noi anu trecut in dec de sarbatori, cu chicken pox, gripe, stomach bugs toate una dupa alta. Da na e sezonul.. Va uram multa sanatate vezi ca chicken pox dureaza 2-3 sapt perioada de incubare deci daca a fost in contact cu cineva poa sa faca mult mai tarziu. Exact asa a fost la asta mica a noastra a durat 3 sapt pana i-au aparut bubitzele si a suferit fix de anul nou. Speram voi sa scapati. Pe avion ori acadele ori biberon sa traga din el, la noi cand erau fetele mici mici cu asta a functionat.
Simplicity pe prospect scrie sa nu le amesteci, ori dai una ori dai alta, eu cand i-am dat asa a fost la sfatul peidatrului de la spital ca tot asa ajunsesem la urgente.
Missdarcey multa sanatate si voua sa va treaca rapid, diaree se poate sa fie si de la medicamente, da creca mai degraba e ceva stomach bug ca de la paracetamol si febra nu prea face neaparat diaree. Orice ar fi get well soon.
Mofturici uite www.nhs.uk/Planners/birthtofive/Pages/Infectiousillnesses.aspx" target="_blank">aici mai multe despre tipurile de boli infectioase la copii de pe acilea.
Simplicity eu le scot, oricum ele si la scoala stau pe afara si eu ma chinui sa nu le invat cum am fost noi cu infofolit si etc le las cat mai dezbracate ca ai lor sa se invete.
Maria atunci good luck si fingers crossed. Ai copii mari, abia astept sa mearga si ale mele full time amandoua sa mai scada bill-ul de childcare. Cu diploma e cel mai bine sa le ai facute pe intelesul lor pt ca ei daca vad diploma de bac nu pay attention, ii intereseaza cei facut aici, dar daca ai facut dupa aia univ aici si ai degree nu creca se uita neaparat la aia de bac, dar to be on the safe side si sa iti dai cat mai multe sanse din start poti sa o transcrii ca odata facuta nu mai ai treaba cu ea dupa aia.

Na, my time's up merg la teme, am un teanc, m-am culcat la 4 dim, ca am stat sa termin un statistical survey cu charts si tabele si tot tacamul, si m-am trezit la 6 apoi school run, fugit la tren, colegiu si inapoi, da n-am timp de odihna ca am multe de facut pt luni si marti.

Pupam gasca, imi place mult ca e lumea activa si va uram un wknd cat mai placut si fun.

Mergi la inceput