Romanii din Marea Britanie (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Ninge si la noi asa frumos,ceea ce nu mi-as fi dorit niciodata

.Ma deprima rau de tot.
[/leftStau de dimineata cu ochii pe telefon poate primesc mesaj de la scoala sa-mi iau copilul.
[[Sper sa se mai indrepte vremea ca avem de mers la The Snowman ,la Santa grotto ,la patinoar .A fost cineva la Winter Wonderland ,ca noi nu am reusit sa ajungem.Sambata am avut Christmas Fayre la scoala ,si tot asa o tinem din una in alta .[left]
[left][/Am stat si noi vreo 3 zile acasa cu febra si doar calpolul ne-a ajutat .Ieri am citit in Daily Mail ca si paracetamolul e periculos pentru copii pentru ca dubleaza riscul de a face alergii si astm.[leftMotanik ,multa sanatate pentru fetita ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Nu stiu de unde apare acel Left ,sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna

O mare, mare ruga la voi - mi-ati de mare ajutor daca mi-ati spune cum pot sa-mi echivalez diplomele romanesti aici . M-a apucat asa un dor de dus de acasa = adica de munca, nu ca m-as intoarce la ceea ce am facut ( travel agent ceva ani buni pina sa ma prinda ale vietii valuri ) . Stiu ca tot aici am citit mai demult si m-am uitat , parca costa 40£ - dar nu m-am agitat la vremea respectiva.
Acum baietelul meu are 6 ani - stiu ca voi aveti mai mult fetite, baieti mai mici sau mai mari .... ( sa va traiasca si sa va bucurati de ei ) si e deja in clasa 2-a ...am trecut cu bine peste perioada de inceput de scoala, el incepind scoala la 4 ani si 2 luni ( bb de vara - cum ii catalogheaza pe aici ) .Si ma tot gindesc incotro sa o apuc ...
Asa ca am inceput cu hirtogaria ...

O zi mai calduroasa briii...sa nu dea mai multa zapada ca paralizeaza sistemul englezesc . Eu i-as trimite in Ro sa dea examen de 'iarna' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bunny, la NARIC poti echivala diplomele.
www.naric.org.uk

Missdarcey, pai calpolul tot paracetamol e.
Dar mai putem sa le dam ceva copiilor? Of, of, ca mereu gasesc astia cate ceva sa ne puna pe jar.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mota, si al meu facea gripe de astea tot timpul cit a fost mic. N-ai ce face, eu alternam calpolul cu nurofen (nurofenul nu are paracetamol). Stii cum se zice: cu tratament trece in 7 zile fara tratament intr-o saptamina.

Mi-a fost ciuda ca a iesit Wagner ca mi-ar fi placut sa-i vad fata lui Simon cind ar fi trebuit sa-i dea milionul. M-au enervat la culme ca au tot salvat-o pe Katie de 4 ori. In sfirsit a iesit si ea.

Eu votez cu Matt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mota si noi am patit asa. Letitia a zis bine alternate paracetamol si nurofen, mie zicea sa nu ii dau mai mult de 3 zile daca dupa trei nu cedeaza deloc sa merg iar la ei. Se intampla sa faca numai febra trei zile la rand si apoi sa treaca fara nici un alt simptom, am patit-o de vreo cateva ori noi. Oricum eu cu febra m-am obisnuit sa nu dau decat dupa ce urca destul de tare, inainte le dadeam rapid si nui tare bine ca febra e buna, sa zic asa, e reactia organismului la virus, asa lupta organismul, normal ca nu trebuie lasata sa sara peste 39-40 dar e bine sa fie lasat si organismul sa lupte nu din prima tac pac lingura de sirop. Multa sanatate la pisicutza.
Ninge si la noi dar e abia la inceput s-a depus pe masini si pe iarba in rest e flescaraie.
Na ma duc la oalele mele, adik la teancul de esee si proiecte.

Edit: am uitat sa zic de Winter Wonderland ala din Hide Park, e f fain noi am mers in fiecare an numai ca na fetele nu s-au dat in nimic cai pt astia mari dar le-a castiga sotzul maimutoii la fete si am papat multe delicatese de la german market, turta dulce mare in forma de inima si etc e f fain mergem si anul asta, numa sa vina vacanta.

Mergi la inceput

Dar la noi nu e gripa. Nu are nici un fel de alt simptom si de altfel noi tocmai am scapat de un rosu in gat si o conjunctivita, cu antibiotic. De obicei nu ma panichez, stiu ca febra nu e periculoasa decat daca e mare, dar la noi de duminica seara sare mereu de 39, fara nici o explicatie. Ii iese un colt de masea, e gata sa sparga gingia. Copiii vostri au facut vreodata febra la iesitul dintilor?
Theodora e tare bleaga de duminica seara incoace, nu mananca si vrea sa doarma mai toata ziua. Asa ceva nu am mai patit pana acum. Daca si maine tot asa e, trebuie sa merg iar cu ea la dr. Ii dau de luni de la 12 alternat paracetamol si nurofen.

La noi inca ninge dar e apoasa si nu se pune.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

letitia nu este nici o dezinformare.este problema ta cat dai tu pe zi.Pt cunostintele tale eu la 3 ore nu trebuia sa platesc nimic doar daca voiam sa manance acolo trebuia sa platesc 10 lire/sapt.

Mergi la inceput

Alexi, incepand cu semestrul de dupa ce copilul implineste 3 ani, primeste de la stat gratuite cate 2h jumatate pe zi (se discuta sa se schimbe la 3, oare s-a votat?). Probabil ca la orele astea te referi tu?
Altfel, sincera sa fiu, nici eu nu am auzit de 70 pe saptamana pt full time. Chiar si cu orele de la stat incluse, cel mai putin am auzit de aprox 120 pe saptamana. La noi full time e 170 pe saptamana.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Noi dam 45 pe sapt la pre school pt alea 3 ore pe zi. La full time e cam 45-52 de lire pe zi aici la noi, de la 7 jumate -8 la 6-6 jumate.
Sigur nui 70 pe sapt ar fi very cheap asa.
Mota is 3 ore deja la noi cel putin is 3 de anul trecut. Se poate sa fie de la dinti mai ales dacas maselutze sau ceva.
Alexi inseamna ca avea in jur de 3,5-4 ani copilul daca nu plateai alea 3 ore. Asa si la noi fata mai mare la nursery nu plateam 3 ore alea dadeam numai bani pt lunch club dupa, 4 lire pe zi. Din ian va merge la reception full time adik 8:45-3:15 si dam 1.90 pe zi pt school dinner.

Winter Wonderland are si site daca vreti sa vedeti ce si cum: http://www.hydeparkwinterwonderland.com/ .

Mergi la inceput