La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vik, esti mortala! Te-ai uitat la burtile noastre, nu-i asa? Nu mai, nu e niciuna gravi, era vorba de cumnata Ukai!
Eu inca nu m-am apucat de baut, nu stiu ce mai astept, zau!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

ce poze superbe am vazut. Ce mamici bine si ce dovlecute frumoase! Si Dragoselu' ce mortal este (mai Monica eu zic ca iti iei bazooka ca vor face fetele coada la usa ta ). Da'apropos mie nu imi iese la socoteala si zau ca nu am baut (inca) nimic...ziceai de 4 fetite si una in burtica...si tot stau si ma cujet si framant...care din fete tine secret o veste asa mare? Ca ma tem ca Iulika nu a dat suficient la pedale sa ajunga la intilneala voastra .

Serios acum...Uka merci de poze...sunt foarte reusite datorita protagonistelor!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Lesin aici, nu mai pooot..vezi ce inseamna sa nu vorbesti explicit? Bebita din burtica apartine cumnatei lu' Uka.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NU mami Vik, nu a dat nici Iulika la pedale repede si nici una din noi n-are vreo veste mare. Era si cumnata Ukai "pe care o stim din poze "

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

vik- ca sa nu te famanti prea tare...Uka era cu o prietena, care era insarcinata...cu o fetita. Cred ca la ea se referea monica.

manga- hai ca mai este putin si va intoarceti la voi acasica. cum stai cu articolele?

eu sunt mai necioplita cand li se intinde ceva copiilor si nu au voie, ca le iau eu, si le spun ca ei nu au voie.
si apoi aud: cum nu i-ati dat nimic dulce pana acum ???? ba Matei le mai si spune ca cioco e bleahhh.

ntz, ntz, ntz cristina. vezi pe unde pui vinul si tuiculita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

uka, faine de tot pozele. eram sigura .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

dragele mele honeyz
deci a fost super intalneala
m a stors de puteri fata mea dar a fost frumos, am cumparat si niste jucarelee..
mi-a placut tare de tot simona, super finuta si simpatica, la fel de razacioasa miha, de cristina cea finuta si frumoasa, de monica cea blanda si de alex cea haioasa! si..evident, de epi cea...epi
ma bucur enorm ca v-am cunoscut, si stiu ca nu e ultima oara cand ne vedem! de acum am la bucuresti inca o mana de prietene frumoase cu copilasi adorabili!

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manga, iti dau si tie un mare !

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, ia un de la mine sa nu mai fii asa de suparata! Incearca sa-i ignori pe cei care te supara cu chestii din astea. Iti dai seama ca de-acum incolo or sa tot fie, e previzibil cand incerci sa mergi "impotriva curentului"! Tu creste-l pe Alex asa cum numai tu stii, ca o mamica minunata ce esti si el sigur o sa-ti multumeasca intr-o zi pentru cate faci pentru el!
Eu am uitat astazi sa incui frigiderul si cand ma duc in bucatarie, ce credeti: Andrei a descoperit galeata de Finneti din care ii fac clatite sotului si se servea cu degetul din crema, cu Emma alaturi! Adica baga el un deget, baga si Emma, duceau in gura, etc! Foarte tristi au fost cand le-am luat cutia din fata, a plans Emma mea cu o mare jale si cu mari lacrimi. Acuma sper sa nu pateasca nimic de la putina ciocolata.

POZE

POZE NOI

eu as fi dictatoare, dar incerc sa ma cenzurez . Adica astept varsta la care sa ma pot intelege cu el si sa-i expun optiunile (eu banuiesc asa pe la 3 ani?). Mi s-ar parea gresit sa-mi impun eu dorintele asupra lui in alte domenii, gen joaca, pasiuni, etc. Si atunci de ce m-as impune la mancare? Si e foarte posibil sa aleaga impotriva mea, pentru ca restul casei mananca garbage de tot . Dar pana atunci, cat e in grija mea, da, fac tot posibilul sa nu il distrug .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cristina, ma faci sa ma sui in masina sa dau o fuga pana la tine sa te ajut sa te hotarasti. HAi deschide o data sticla aia ca mi-e sete

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

ce poze superbe am vazut. Ce mamici bine si ce dovlecute frumoase! Si Dragoselu' ce mortal este (mai Monica eu zic ca iti iei bazooka ca vor face fetele coada la usa ta ). Da'apropos mie nu imi iese la socoteala si zau ca nu am baut (inca) nimic...ziceai de 4 fetite si una in burtica...si tot stau si ma cujet si framant...care din fete tine secret o veste asa mare? Ca ma tem ca Iulika nu a dat suficient la pedale sa ajunga la intilneala voastra .

Serios acum...Uka merci de poze...sunt foarte reusite datorita protagonistelor!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

daaaaa la asta ma gandesc de multa vreme deja!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput