La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fragutza, Lullaby sanatate multa puilor!
Flavius la multi ani!
Fetelor va doresc o intalnire cat mai placuta, nu ne uitati cu pozele sa se delecteze si ochiul nostru cu copchilasii si mamici frumoase.
Monica lasa draga nu mai fii suparata. Nu permite nimanui sa iti strice weekendul.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Eu imi caut colantii luciosi ca in seara asta ies la mall .

draga mea, te sfatuiesc prieteneste....nu are ce cauta colantii luciosi fara un permanent exotic. Mai ai timp ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Mai Uka una si cu una fac doua, a reusit un mall sa va dezbine? Cum sa nu va gasiti ?

Iulika te luam si pe tine mami, cum altfel ? Doar ca m-am gandit ca esti cu burta la gura si nu poti da la pedale. Ce zici mi-l imprumuti pe Bubu ? ca are deschiderea larga la pas, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Propun sa ne vedem pe langa Noriel. E un spatiu urias de joaca acolo. Ceea ce inseamna ca nu vom avea timp de nimic.

Uka, sa-ti explice fata unde e Noriel asta. cum intri pe usa de la mall ...mergi mult drept pana dai de Starbucks (care e pe culoarul central). Chiar in dreptul cafenelui se face o straduta la dreapta . Mergi pe straduta aia pana dai de locul de joaca presarat cu multe fast-food-uri si cu Noriel.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Uka, sa-ti explice fata unde e Noriel asta. cum intri pe usa de la mall ...mergi mult drept pana dai de Starbucks (care e pe culoarul central). Chiar in dreptul cafenelui se face o straduta la dreapta . Mergi pe straduta aia pana dai de locul de joaca presarat cu multe fast-food-uri si cu Noriel.

---

Multumesc lui DD.

ai mare grija la oglinzi sa nu intri prin ele....sau ai mai fost in capitala ? e un capitalism decadent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Eu imi caut colantii luciosi ca in seara asta ies la mall .

draga mea, te sfatuiesc prieteneste....nu are ce cauta colantii luciosi fara un permanent exotic. Mai ai timp ?

nu mai am timp draga de pemanent, da' mi-am facut un coc si o sa-mi torn pe el tubul de confeti.
in plus, sa nu uitam ca am pantofi de la albu... si geanta luciosa cu accesorii aurii de la D&G (se gasesc in piata la valea ialomitei). deci, oricum o sa ma remarc. si doar stii ca vorbesc tare, imposibil sa nu atrag privirile.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:

[:DZic o data si gata: astept comenzi de vin / tuica / re. Toate BIO . C

---

Multumesc lui DD.

Pe mine ma stii, nu are rost sa ma repet!
Da' am o intrebare: mancam si noi ceva pe acolo? Sau doar bem? Ca sa stiu daca mananc acasa sau nu.
Io's plina de draci, ca barbatu asta al meu are ceva naspa de facut la serviciu tocmai azi. Si sunt doo variante, ori il duc pe Andrei la el ori vin si cu Andrei dar nu o sa imi priasca nimic. O sa stau numai cu ochii dupa astia mici. Off, viata mea, nu ma pot relaxa si eu niciodata.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

s-a trezit maia. nu mai am timp de forum .
ne vedem diseara pe-aici.

pupici la toata lumea.

o imbratisare pentru Natalia mea draga.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Mai Uka una si cu una fac doua, a reusit un mall sa va dezbine? Cum sa nu va gasiti ?

Iulika te luam si pe tine mami, cum altfel ? Doar ca m-am gandit ca esti cu burta la gura si nu poti da la pedale. Ce zici mi-l imprumuti pe Bubu ? ca are deschiderea larga la pas, evident

Cum sa nu mami?! Imediat il trimit så se echipeze.Auzi, dar cate locuri aveti doamna pe bicicleta aia minunatå?Nu de alta dar lui Bubu ii trebuiesc 2 locuri ca så nu se loveasca cu genunchii in gurå.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 21+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:

Citat:

---

Multumesc lui DD.

ai mare grija la oglinzi sa nu intri prin ele....sau ai mai fost in capitala ? e un capitalism decadent

Imi amintesc de Alex,avea cam 1 an jumate si la vreo luna dupa ce s-a deschis mall-ul de la noi (primul si singurul ) am zis sa-l ducem si pe el. (deja era mai liber...in primele zile,juma de oras isi facea plimbarea de seara in mall ).
Si il lasam noi sa fuga de colo colo...eu intru intr-un magazin si pe cand sa ies,numa' il vad cum se indreapta in viteza spre mine ,da cu capu' de geam si pica pe spate noi radeam de ne prapadeam, s-a pus si Alex pe ras si toata lumea se uita la noi ca la alines

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput