Prietene - 69 - Felicitari Alexa!Bun venit Maysaa!
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
Ziua buna, da' buna buna la toata lumea! Vladut Pui drag, sa cresti mare, sa petreci frumos, sa ai parte numai de bine in viata, ai o mami tare tare buna care te va creste tare frumos si iti va oferi tot soarele din lume! Iti doresc sa ai parte numai de frumos! Alexa Hai puiule, cu curaj inainte! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
gabitza35 spune:
Neata
La multi ani Vladut !
Nastere usoara Alexa!
Multu' Lumi pt link-ul cu torturi...credca il voi face pe asta (din ce am vazut pana acum...ies la pensie pana vad tot)
http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=displayimage&pid=22406
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Neata La multi ani Vladut ! Nastere usoara Alexa! Multu' Lumi pt link-ul cu torturi...credca il voi face pe asta (din ce am vazut pana acum...ies la pensie pana vad tot) http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=displayimage&pid=22406 Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii |
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Ancutza_Bro spune:
Ionela ma bucur ca Mihnea e mai bine...de'acu stii sa eviti fasolelele...sper sa se remedieze situatia cu serviciul lui tati
Gabitza imi place tortul cu pestisori
Lavinia am descoperit subiectul deschis de tine la zona zoster...credeai tu ca o sa ai asa mare succes? ... cata nevoie era de un loc special pt of-urile oamenilor ...bravo tie
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Flavours spune:
neatza,
nu stiu altele cum sunt, dar eu pe al meu tot bebe il vad... asa ca check this out: http://www.halloweenexpress.com/tom-arma-costumes-c-353.html
how goofy!
lumi_calin - nici al meu nu are dinti
mamica lui Tudor (04.11.2009)
monis5 spune:
hello
- a venit mama
- n-am vazut filmuletul cu Alex
- gatul meu este ca si cum mi l-am frecat pe interior toata noaptea cu razatoarea
- am dormit de la 1 la 4 si de la 7 la 9, desi copilul a dormit de la 11 la 9 cu treziri la 4, 6 si 7 - dar cred ca m-a lovit iar insomnia
asa ca scuzati stilul mega varza in care ma prezint
EDIT am vazut filmuletul - este total Alex, cum scuipa ca un matz la inceput
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dana n. spune:
Sunt pe fuga...am parintii la mine si este asa de bine...
Dankutza, si eu iti recomand tot magazinele DM. Acolo au toata gama Hipp plus produsele Alnatura (de care eu sunt foarte multumita)
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
lylyana.ion spune:
meniul de pranz: somon+brocoli+cartof+conopida (aburite)+putin unt+putin lapte
monis pt mama si tie sanatate!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Ramonika spune:
Spitalul privat Arcadia si-a facut contract cu CAS-ul, asa ca o nastere prin cezariana costa 3250 lei (cu adeverinta de salariat)
pacat ca nu au deschis cu un an in urma, cand am avut eu nevoie
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Lumi_Richard spune:
www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=displayimage&pid=1772753" target="_blank"> tortul Annabellei
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi