Prietene - 69 - Felicitari Alexa!Bun venit Maysaa!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Decretati-ma vita. Super pedi a zis asa: stafide si migdale in fructe, fara frica. Lumi Mi-a trecut prin cap sa ma sucesc tocmai de asta, adica sa nu crezi ca te imit ca sa pot spune apoi ca-s coincidente. Oscilez oricum intre rata si buburuza, mai vad cu ce gasesc farfurii, baloane, chestii, ca vreau sa fac cu tematica adeca. (ma mai uit si ce mi-e mai usor sa fac, nu ma las pe mana cofetariilor de aici). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

A operat-o pe mama. DUpa ce am stat in suspans, a luat-o la 5 la operatie. Nu a avut voie sa bea si sa manance nimic. A adus-o in salon la ora 7. Azi am fost cu nervi la pamant. Deocamdata doarme. Sa vedem ce zice dr de ce a gasit acolo.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Dankutza,sanatate maxima mamei tale

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Insanatosire grabnica mamei!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,niciodata nu m-am gandit ca ma imiti,departe de mine astfel de ganduri,ba chiar imi plac coincidentele astea,si au fost atatea!!!!

Dankutza,multa sanatate mamei tale,sper sa nu mai fie nevoie de nici o operatie!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

VLADUT copil mult dorit si asteptat, sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai satisfactii parintilor tai.

HAI ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dankutza

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dankutza sa dea DD sa fie bine mami.
Alexa asteptam vesti.
LumiR si eu caut torturi.Am salvat ceva poze de site-ul postat de tine dar e greu sa ma hotarasc.
Noi suntem bine,pe zi ce trece face mai multe nebunii dar e un dulce si il ador.
Meniul de azi:
-10.00 jumate de nectarina
-11.30 tzitzi si somn pana la 13.30
-14.10 2 cartofi + 1 morcov + 1 ficatel de pui fierte
-16.00 gustare:2 boabe strugure + 2 biscuiti
-18.00- 1 iaurt Muller (150 gr) + 2 linguri branza + 2 linguri piure de nectarine
-21.10 tzitzi si nani

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ALEXAALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXAALEXAALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXAALEXA
ALEXAALEXAALEXA

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Mai, eu mai am o intrebare.

AM observat de cateva ori bune ca Matei ameteste cand se ridica brusc, cand intoarce capul brusc. Daca ameteste dupa ce se agita si da din cap, nu imi pun probleme. Daca se intampla cand intoarec capul brusc, e ok? Adica stiu ca-i normal sa i se intample asta cand isi restabileste echilibrul, ma gandesc sa nu fie altceva.
Cum arata cand ameteste? Se opreste pe loc si clipeste foarte rar, pare dizzy, ametit pentru o clipa, intelegeti voi.

Oricum, mergem la analize, am decis.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Pentru linistea ta, fa-i o vizita lui madam Burloiu Carmen. o gasesti la Sanador si la Obergia. Eu as vedea un neurolog pediatru. Am decis ca o sa ma duc la dr de fiecare data cand o sa cred eu ca ceva este in neregula. PArerea mea, of course.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput