Aspirante optimiste > 20 ani (600)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
NEATA!!!!

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
andr@ spune:
si paula un test nu mai faci? ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
neata ralu, cf? ce face fetita?
la amandoua
PaulaFrida spune:
andr@ poate o sa fac un test,dar nu azi ca deja am fost la shushu si vreau sa fie cu primul ca sa nu zic dupa aia ca de aia nu a iesit![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bebelu86 spune:
la pat, cumintica ![]()
nu am dormit cine stie ce..am mers de o mie de ori la baie..
Paula poate totusi e cu ochisori 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
camcris spune:
neata fetele
bebelu asa de matinala, de ce te-ai trezit asa de devreme daca nici nu ai dormit foarte mult?te-a suparat cineva?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
neata bebelu 

nu cred ca e bebe,dar totusi o sa fac test daca numai nu vin rushii
ieri,fiind aniversarea noastra si avand testul negativ,am baut sampanie,mai slabutza,ce-i drept
sper ca nu am facut ceva rau daca cumva se dovedeste ca e bebe

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Da fetele, ar tb sa-mi iau inima in dinti si dupa urmatorul CM sa ma programez la un HSG sau laparoscopie. Voi ce imi recomandati? daca iau trimitere de la medicul de fam. reusesc oare sa-l fac la stat cu mai putini bani? Am inteles ca mai intai tb sa vad daca am vreo infectie pe acolo,nu? Ca altfel o impinge spere uter. Ultima data nu aveam, dar mai sti. Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos! |
Katy82 eu una am facut laparoscopie si tot asta i-ti recomand si tie, cred ca este o procedura din care afli foarte multe si daca ai in cel mai rau caz tromele infundate le poate elibera, un chist sau fribrom aceste la fel le elimina laparoscopic. Eu am facut la Elias cu dr. Tutunaru, anul tecut in iulie fara bani, am dat doar la anestezist. Eu una am fost foarte multumita de rezultat si de dr. care m-a operat, dar doar atat.

andr@ spune:
eu m-am trezit dimineata la 3:30 de mers la baie, si pana la 7 cand a sunat ceasul nu am mai dormit, si temp logic e mai mare azi
m-am foit pe toate partile, dar degeaba 
camcris spune:
paula
nu cred ca ai facut ceva rau ca ai baut sampanie chiar daca este bb, deci cand vrei sa faci test, mai stii poate este totusi bb
AlinaBu
hai ca acum stii sigur ca poti ramane, doar ca trebuie sa mergi din timp la medic, este foarte important ca nu aveti probleme.

sanatos!