cafeneaua noastra vesela !!!-3
Raspunsuri - Pagina 7
elypetrov spune:
Buna fetele , hmmm cu toate ca afara e cald si frumos eu ma simt aiurea de tot , dar in doua -trei zile sunt ca noua
Loryd - ce cocolata
buna de rontait am vazut in poze
Dana - daca vrei tort pt iuby Mihai ( Madam ) sa ii spui Ninei ca mai are doua de facut pt luni , dintre care unul tot asa cum il vrei tu
Diana - de la ce ora mergeti la sala si cat stati , as vrea sa vin si eu de luni , pana atunci sunt in recuperare cred ca si tu , cine mai vine cu tine , mergeti in fiecare zi , cand ai un pic de timp poate imi spui , stiu cum e caci eu la capitolul timp liber sunt zero
Lali - drum bun la tara , m-am trezit si eu cam tarziu
Madam - ce bunatati faci tu acolo , ardeii umpluti cu varza sunt gata
Pup fetele frumoase , cum stau ele asezate pe canapea la cafeluta , mai mare dragul sa le privesti

DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elypetrov Dana am vazut si poza cu o mamica fericita si un baietel chipes ELYPETROV |
...daaa, eram "prinshi" de spectacolul cu delfinul dinu, meduza zuza shi altzii mersi de pont...o s-o sun pe Nina imediat ce se trezeshte Tibi
dadi_t spune:
| citat din mesajul lui loryd Dana , ce de bunatai ai facut tu acolo.Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) POZE LORY |
Verificat....mancarea super!
Sar'mana DanaA...aveam o foame...si toate au fost asa BUNEEEE....DanaA te pupa Anduta!
Lory, Dana, madam
.....sar'mana...a fost ok astazi...nu s-a finalizat inca ...dar sunt sperante...bune!pup fetele si pentru maine...tot o cafea strong....dar cu lapte sa nu-mi ia inima la galop....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
salutare!!!
sa nu treaca ziua asta mare fara sa marcam evenimentul
...e ziua de nashetere a lui traian basescu, preshedintele, ro, comandantul de cursa lunga, tatal ebei, 

...
gasit pe net:traian basescu face o vizita la tzara; ajungand la marginea satului da peste un batranel shi-i spune:
-SA TRAIESTI BINE!
-cine eshti?
-cine sunt??pai apar zilnic la tv...
batranul se uuta mirat shi zice:
mai sa fie....doar nu eshti coca-cola?!!!
loryd spune:
Dana
. Tare bancul.
Ely
si eu si cocolata. Cocolatei ii mai iese o masea si e cu temperatura. Nu foarte mare si speram sa scapam repede de ea.
Sa aveti o noapte linistita, ne gasim dimineata la cafea 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Madamsadamy spune:
Buna dimi!!!
Un ceai de slabit cu doua pliculetze in ceashca mica, pentru ca m-am apucat de slabit
. Mananc dupa o criza matinala de respiratie tortellini con prosciutto crudo in sos rosu cu parmezan
. Asta asha de inceput
. Si tot cu gandul la gigi-papa sunt si azi. cred ca o sa cobor sa-mi iau o paine alba si sigur fac azi ptr seara. Gigi-papa cu branza si salata de rosii
. De baut un shpritz rece
. Monti saracul se rasuceste acolo unde e. ash fi putut sa mananc si paste integrale, dar nu se leaga ,...CREDETI_MA!!!!
loryd spune:
buna dimineata dragelor!
Vreau o cafea mare aromata (a la Dana
) cu frisca si scortisoara.
Pt doamnele care sunt la dieta sau care vor s-o inceapa am gasit ceva sfaturi utile www.irinareisler.ro/" target="_blank">aici.
Tin pumnii sa ajungeti unde va doriti. 
Azi am multe drumuri, pregatiri, maine avem party 
.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
ana_a spune:
Buna fetelor!
Va deranjez cu fotografiile din concursul "Clipe de vara 2010" Daca va place fotografia mea ana-2 o puteti vota aici Va multumesc !
Toate cele bune!
blog
proud
Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2
DanaAlex spune:
| citat din mesajul lui ana_a Buna fetelor! Va deranjez cu fotografiile din concursul "Clipe de vara 2010" Daca va place fotografia mea ana-2 o puteti vota aici Va multumesc ! Toate cele bune! blog proud Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2 |
votat!!!...succes in concurs!
foarte frumoasa poza

Stef's blog