Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

niko, tinem pumnii sa ai nastere usoara!!!

suzeta: nu avem de la 4 luni...cand s-a vazut in poza cu suzeta a zis ca ala e el cu capac la gulita...
insa, suge degetul la culcare si uneori cand ii e f dor de mine, dupa ce vin de la munca sta lipit de mine, cu un deget in gura si cu cealalta mana ma mangaie pe cot
la culcare ma intreaba: bag degetu in gulita?? indiferent de raspuns...el tot il baga

la bibe am renuntat f usor, de fapt el a renuntat, la un an si 11 luni...parca nici n-a fost!!

cred ca toate la timpul lor, cum vrea copilul
cu siguranta va renunta de la sine

cu pampers suntem inca...nu vrea sa faca la olita/wc...imi spune ca el face pe el, in pampers!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Heeeeeiiiiii.......dupa un regres de o luna jum.de toaleta totala acum pe seara copilul meu mia zis dintr-o data "kk".....eu ma uit mirata la ea si ii zic "ai facut??" si ea "da"...o miros, ma si uit..nimic...si intreb si eu ca sa ma aflu in treaba" vrei sa facem la wc??" si ea de colo "da"....ma duc cu ea nefiind la noi acasa nu am avut reductor si doar o tin.......si uimire MAAAAARRREEEEE ainceput sa faca kk....nu pot sa va spun ce mandra am fost si sunt bineinteles in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

HAI NIKO , HAI NIKO

lidia hai cu pozele..

claudinna ce tare e ...cu "degetu in gulitza".

Mai eu de Amaia ce pot sa zic decat ca este, umbra mea ..indiferent daca ma duc pina la baie sau oriunde altundeva..prin casa...lasa tot ce face in momentul respectiv si vine dupa mine cu jucaria in mana cu ce tot ce fac ea atunci....sta linga mine cand fac pipi si imi arata carticelele care i le arat si eu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Ieri cand aveam si eu timp si chef de "vorba"nu am avut net, asa ca scriu pe scurt azi

Noi suntem bine, mai nou cantam de zor, facem formatie de-a dreptul (Mihnea la muzicuta, tati la fluier si mami la toba sau diverse combinatii) M-a surprins in weekend ca sia- spus numele foarte clar, de mai multe ori, insa nu raspunzand la intrebarea "cum te cheama" ci imitandu-ne pe noi cum il strigam In rest plastelina si bicicleta fara pedale sunt la mare inaltime
Eu sunt ok, sper sa ajung saptamana asta la Vladareanu la un control, am refacut analiza de urina la medlife si a iesit ok (o sa le dau in cap celor de la medicover cu rezultatele lor, mai ales ca nu au vrut sa refaca analiza )
In rest multa munca, mama ei de criza ca rezultate nu sunt, dar muncim cat 10

Lumi Mihnea e deodata foarte atras de tati, fara nicio legatura cu cat timp petrec eu cu el. Pur si simplu jocurile cu tati sunt mai baietesti si le aloca mai mult timp. Chiar imi zicea mama azi ca acerut sa doarma in pat la tati (pana acum era la mami). sa iei cea mai buna decizie

Biberon -avem , asa adoarme noaptea si mai bea si pe la 6 unul (semi adormit). Ma gandesc sa le scot, insa nu ma grabesc foarte tare

Suzeta - nu avem, dar avem degetel. Pe care il sugem parca din ce in ce mai mult, si e mai complicat, ca nu pot sa il ascund.Ne certam toata ziua sa nu mai stea cu degetul in gura

Pampers - ii mai pun doar noaptea, insa voi renunta in curand si la asta ca se intampla foarte rar sa faca noaptea.Ba mai mult, daca ii vine sa faca si e la noi in pat, cere la olita

Si de incheiere" Lala esti tare haioasa cand povestesti despre fetele tale si intamplarile voastre
Ratonelu

gata, ma bag la nani sa sunt obosita

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Atat va spun...plec la spital, am contractii destul de dese!!!
Tineti-mi pumnii!!!
Va pup pe toate!!!

cu K2 in 40s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

HAI NIKO , HAI NIKO

lidia hai cu pozele..

claudinna ce tare e ...cu "degetu in gulitza".

Mai eu de Amaia ce pot sa zic decat ca este, umbra mea ..indiferent daca ma duc pina la baie sau oriunde altundeva..prin casa...lasa tot ce face in momentul respectiv si vine dupa mine cu jucaria in mana cu ce tot ce fac ea atunci....sta linga mine cand fac pipi si imi arata carticelele care i le arat si eu ei...

fericita de Amaia cea rasfatata!!

parca le-as pune ..parca nu..sa nu provoc o nastere..de altfel mult asteptata aici

Felicitari Amaiei tine-ti-o tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko !!!!!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hai niko

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Moama mia..deja....

Sper sa ajungeti in timp util la spital si sa fie o nastere usoara si rapida.

Iata si party-ul: Halloween 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Haide Niko!!!!

Am intrat la fix. Initial doar ca sa ii spun lui lumi ca este varsta la care unii copii se ataseaza de parintele de acelasi sex. E o etapa normala si fireasca in evolutia lor si nu este neaparat legata de disponibilitatea ta. Sigur, tu stii cel mai bine ce ar fi bine pentru voi doar ca vroiam sa iti zic ca aceasta indepartare pe care tu o percepi s-ar putea sa nu fie decat un pas normal si firesc si nu o consecinta.
Ada Dimitri se tine in masina si pret de cativa km. Anunta ca face pipi apoi eu ii spun tine-te ca nu am cum sa opresc si nu s-a intamplat ever sa faca pe el, chiar si abia respirand si tot s-a tinut. Si daca nu tragi pe dreapta unde poti si face la copac, va rog pudicii si cei care cred ca un pipi de copil la copac inseamna sfarsitul lumii sa dea scroll rapid in jos aici.

Mergi la inceput