MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Utrogestanul este progesteron. sabinn, cum anume trateaza medicii simptomele in cancer si nu cauza? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
Aha uite cine stie! Stiam eu ceva de hormoni numai ca nu i-am nimerit
DIANAD nu cred sa fi avut cine stie ce efect utrogestanul asupra copiilor.Cred ca sunt o multime de fete pe forum care au luat asa ceva.Poti deschide tu un subiect ca ar fi interesant de vazut daca si ce probleme de sanatate au copiii respectivi.La a mea singura hiba pana acum e ca de pe la 3,5 ani incoace cam face de cateva ori pe an febra mare de la gat,e sensibila la amigdale - mostenire de familie In rest chiar nu ma plang defel.
M-ai facut curioasa asa ca am butonat urgent si am gasit chiar chestii "de bine".E cu google translate asa ca poate suna cam aiurea,dar e interesant:
"Daca sunteti întrebat despre luati progesteron în timpul sarcinii, cel mai probabil veti fi spus ca aceasta poate fi daunatoare pentru fat.
Ce medic, probabil, nu va sti este ca peste 25 de ani în urma, un medic britanic pe nume Katerina Dalton a cercetat utilizarea suplimentar de progesteron natural pentru sarcina. Ea a constatat ca copiii mamelor tratate cu el de fapt a avut o dezvoltare mai rapida a abilitatilor motorii, inteligenta mai mare, a absolvit de la colegiu mai des.
Într-un articol publicat în 1968 în British Journal of Psychiatry, Dalton a studiat 60 de copii la vârsta de un an. Douazeci si noua dintre acestea au fost nascuti din mame care au utilizat progesteron suplimentar naturale în timpul sarcinii. Mame din alte 31 nu au folosit nici una. Peste 90% din "progesteron" copiii au fost în picioare de catre vârsta de un an, comparativ cu doar 60% din "non-progesteron" copii. De asemenea, la vârsta de un an, peste 60% din "progesteron" copii au fost de mers pe jos, comparativ cu aproximativ 35% din "non-progesteron" copii.
Chiar mai semnificativ, Dalton a urmat un alt grup de 79 de copii si clasele lor legate de scoala ...
În toate cazurile, "progesteron" copiii au descurcat mai bine decât "non-progesteron", copii, dar, în unele cazuri, rezultatele au fost uimitoare! Ea a descoperit de asemenea ca cele mai bune rezultate au avut loc atunci când progesteronul a fost inceput inainte de saptamana 16-a sarcinii. Matematica au fost de trei ori mai mare (60% la 20%) la copii progesteron, iar acest lucru a fost doar pentru cei ale caror mame au luat-o inainte de saptamana 16.
Progesteronul copii marcat mult mai mare decât non-progesteron în abilitatile rationament verbal, disciplinele academice, si semnificativ mai bune în educatie fizica si engleza. De fapt, calificare numai în cazul în care nu-progesteron copii marcat aproape la fel de mare ca si copiii progesteron a fost în meserii.
În cele din urma, copiii ale caror mame au folosit progesteron natural au fost de aproximativ sapte ori mai multe sanse de a intra la o universitate decat lor non-progesteron contra piese. Un posibil motiv pentru cresterea aparenta in coeficientul de inteligenta si a performantelor academice pare a fi capacitatea de progesteron natural de a retine glucoza în sânge, astfel, autobasculante. Deoarece creierul fatului "în curs de dezvoltare are nevoie de toate glucoza se poate obtine, progesteron natural permite mai mult pentru a ajunge la ea, i-ar putea dezvolta mai mult decât creierul unui copil a carui mama nu a luat progesteron suplimentar naturale"
Na acum te-am linistit cred
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianad utrogestan , da, pe asta l-am luat si eu si sora-mea si dupa sarcina, problema pe piele ar fi interesant de facut un subiect pe forum legat de acest posibil efect nedorit al medicamentului Eu, de cand am facut legatura intre porcaria mea si utrogestan, ma gandesc cu groaza la efectul pe care medicamentul l-ar putea avea asupra lui Alexandru, pe atunci fetus in plina formare. DianaD & Alexandru 12 04 2006 www.ghid-az.ro |
Diana, nu te supara dar mai bine nu scrii de-astea pe aici.
Nu esti medic sau statistician, deci nu ai cum sa faci un studiu.
Progesteronul este hormonul sarcinii, adica ajuta la pastrarea sarcinii si este secretat in cantitati mai mari in sarcina, efecte daunatoare asupra fatului nu au fost observate, nu prea vad cum contrazici tu niste fapte dovedite stiintific, pe ce anume te bazezi? Ca ti se pare tie nu se pune.
In afara de faptul ca induci in eroare si ca acum vor aparea 5 femei care intamplator citesc pe aici si vor spune ca au auzit ele ca utrogestanul da malformatii, nu vad rostul...
Referitor la cancerul de piele, din nou, cum sa spui ca ai tu impresia ca din cauza Utrogestanului s-au modificat alunitele?
Serios, incearca sa te gandesti ca ce scrii tu pe aici poate influenta tratamente si vieti.
Ce legatura stiintifica ai facut intre progesteron si "porcaria" aceea?
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Sabinn spune:
Prin simplul fapt ca nu se stie cauza de aparitie a cancerului (doar se presupune). Si daca nu stii cauza, cum s-o tratezi?
Spre exemplu, in cazul melanomului: 70-80% din cei care au avut melanom au stat la soare intr-o anumita perioada, probabil mai mult decat trebuia (si se presupune ca asta ar fi una din cauze). Dar gandeste-te ca in lume sunt sute de milioane de oameni care stau la soare (chiar si mai mult decat normal) si n-au patit nimic.
Cu alte cuvinte, mai putin de 1% din cei care stau la soare fac melanom. Este cat se poate de evident ca altele sunt cauzele principale (nu spun ca soarele nu are o influenta negativa).
La fel e si in cancerul de plamani. Aprox 20% din cei care fumeaza fac cancer la plamani. De ce unii fac, si altii nu? Aici este cheia la care medicina inca nu poate sa raspunda (sau poate nu vrea).
Alt exemplu: Daca apare o tumoare maligna la colon. Prima optiune e extirparea tumorii, desi cancerul s-a raspandit 100% in alte parti ale corpului, asta fiind cauza din care si "recidiveaza" (recidiveaza e impropriu spus, pentru ca el nu a fost niciodata tratat complet). Apoi se foloseste tratament: chimioterapie, radioterapie, citostatice, etc.
Sa o luam logic: se stie ca organismul nostru are posibilitatea de a se regenera (chiar si fara ajutorul nostru constient) datorita sistemului nostru imunitar(niciun doctor bun nu poate nega asta). Daca acesta este distrus, prin tratementele enumerate mai sus, cum poti astepta ca corpul nostru sa poata lupta impotriva bolii?
Este cat se poate de evident ca tratamentele astea, mai ales pe o perioada indelungata, sunt total ineficiente. Si totusi sunt unii care traiesc (chiar si fara ajutorul lor). De ce? Va garantez ca nu este absolut deloc noroc. Nu exista asa ceva decat in "mitologia" populara. Daca va deschideti ochii, o sa vedeti ca totul este foarte bine organizat si ca puterile noastre (ascunse in subconstient) sunt imense. Absolut nimic nu este intamplator.
Dar multi dintre noi sunt mult prea indoctrinati si limitati, influentati negativ de toate prostiile spuse la tv sau gasite pe net si mai ales de catre societate.
Monica, n-am spus ca e usor sa te autosugestionezi sau sa crezi cu tarie intr-un anumit lucru, n-am spus ca e usor sa te vindeci sau sa-ti schimbi mentalitatea avuta timp de 30-40 de ani si nici ca este un tratament sigur. Trebuie foarte multa vointa si perseverenta. Nu poti face lucrul asta de pe o zi pe alta. O sa dureze probabil cateva luni de munca zilnica. Totul depinde doar de tine.
Tot ce te-am rugat este sa incerci si sa crezi in rezultatul dorit. Poti face lucrul asta in timp ce-ti iei tratamentul, in timp ce te duci la munca, te joci cu copii, etc.
Sunt constient ca "din interior" lucrurile se vad altfel si ca pesiunea asupra ta este foarte mare, dar nu ai absolut nimic de pierdut. Nu exista niciun efect secundar negativ. Doar pozitiv.
Subconstientul nostru este "puntea de legatura" dintre noi si Mintea Universala, Divinitate, Dumnezeu sau oricum vreti voi sa numiti, iar acesta (subconstientul) raspunde de "ordinile" date de mintea noastra constienta.
Cu alte cuvinte: "Daca crezi ca poti face un lucru, sau daca nu crezi ca-l poti face, ai dreptate si într-un caz si în celalalt."
Sabina spune:
e f frumos asa ce spui, dar la modul practic e f f greu. Eu am o boala la care tot asa, nu se cunosc cauzele si nu i s-au dedicat studii cum s-au dedicat cancerului, e cvasi necunoscuta si nu prea are leac , canmcerul se poate vindeca asta se stie, (anemie hemolitica autoimuna) si crede-ma ca in recaderi e f greu sa te "conectezi" si sa cauti cauza. Nu mai psun ca poti sa fii pe piste total gresite.
o atitudine pozitiva clar foloseste, dar cand te simti f rau mai greu sa ajungi la ea.
E adevarat ca bolnavii de cancer nu se simt rau decat in faza finala, asa ca da, incurajez gandirea de felul asta, insa pt alte boli, e cam imposibila.....plus ca imposibilitatea de a gasi in tine radacinile bolii duce la culpa samdsamd si dai din lac in put.
Monica, ma gandesc mereu la tine, sa stii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
monica70 spune:
XIO n-a zis Diana special de progesteron,ca presupun ca fix ca si mine,nu (mai) stia exact ce hormon contine medicamentul ala - dealtfel uitase si cum il cheama.Eu cred ca e oarecum normal ca atunci cand iei ceva medicament mai ales hormonal si in timpul asta iti apar unele modificari in corp sa faci oarece legaturi si sa te intrebi daca nu cumva medicamentul cu pricina e cauza.Asta a facut si ea legatura intre medicament si alunite ... desi legatura e de fapt intre estrogenul din sarcina - modificare alunite. Si nu cred ca cine citeste gata isi si baga in cap ideea aia ca utrogestan= malformatii sau altceva.Cred ca orice om normal,cand hotaraste sa ia ceva medicament ,intai se intereseaza clar ce ia,ce contine,ce efecte adverse are etc. nu se ia doar asa dupa ce a citit intamplator pe un forum.Si eu am citit destule chestii,dar de cate ori gaseam o info ce mi se parea mai deosebita,nu ma limitam doar la forumul ala,cautam si in alte forumuri,dar cel mai mult cautam confirmarea/infirmarea in site-uri medicale si mai ales rapoarte medicale/de cercetare.Oricum nici asa nu poti fi sigur de nimic,dar tot e mai mult decat o simpla parere a cuiva de pe un forum.
SABINN sunt perfect de acord cu tine.Mai la faza cu crezutul ala intensiv la mine s-a verificat odata Eu mi-am propus din start sa am doi copii,o fata si un baiat si era ferm convinsa ca o sa ii am chiar si cand realitatea arata cu totul altceva Ca la 30 de ani cand ne-am hotarat sa "ii dam drumul" n-a mers defel treaba.Si cand am mai vazut si spermograma sotului 1,2 mil/ml cand minimul de la care poate aveai vreo sansa era de 20 mil/mil ... va dati seama! Deja ma gandeam la "in vitro" si calculam de unde sa scot bani pentru asa ceva.Din fericire am ajuns pentru investigatii la prof.Munteanu din Timisoara (primul care a facut in vitro in RO) si dupa ce a terminat cu mine si eram ok (ca si eu avusesem un pic de endometrioza) i-a dat sotului un tratament naturist pentru 3 luni tinctura de branca ursului+vit E forte+laptisor de matca ,urmand ca peste 3 luni sa ne intoarcem si sa incercam inseminarea ... Numai ca dupa cele trei luni cand ne-am intors ,spermograma sotului arata 52 mil/ml de a ramas si profesorul cu gura cascata iar eu am tulit-o de-acolo zburdand si sigura ca nu mai avem nevoie de nicio inseminare/in vitro sau altceva.Si l-am mai indopat pe sot cu reteta aia cateva luni,iar peste 8 luni am ramas insarcinata.
Cu al doilea a fost si mai si.Sotul nu isi mai dorea sub nicio forma alt copil,eu o tineam una si buna ca io tot o sa am si un baiat.Teoretic nu prea aveam cum,bateam deja spre 40 de ani,pe sot nu aveam cum sa il conving sa mai ia vreun tratament naturist - nici n-am incercat dealtfel - si ne si protejam.Nu m-am gandit la chestii de genul gauririi preservativului ,doar ca se mai intampla uneori ca nu il foloseam cca 3-4 zile inainte si dupa ciclu,zile "sigure". Asta era singura mea portita Si numai ce m-am trezit cu flacaul proiectat ... in ziua 4 a CM .Mi-oi fi dereglat eu ovulatia
Sau cum era aia a lui Paulo Coelho ... "Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau"
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
SABINA mersi ,multa sanatate si tie ! Ai perfecta dreptate,uite eu tocmai m-am pricopsit cu un abces dentar,de fapt mi-a zis dentista ca e la gingii,de la o gingivita (ca am rontait nuci,seminte si altele de gen si-or mai fi intrat sub lucrare). Ei bine cand te doare asa rau,cam greu sa iti controlezi durerea prin autosugestie - ca n-am eu experienta asiaticior alora ce-si fac operatii pe viu Probabil ca se poate controla,dar e fff greu.Si eu chiar nu-s asa sensibila,de exemplu la toate operatiile facute am refuzat calmantele de dupa,dar acum la abces nici de la nurofen nu imi trecea durerea,cu atat mai putin cu autosugestie.Eram prea iritata de durere si hop pe antiinflamatoare si antibiotic.
XIO spune:
Sabinn, ce spui tu dpdv medical este eronat.
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
Sabinn spune:
Poate asta e una din cauzele pentru care medicina are foarte multe limite.
Desi eu nu vorbeam din punct de vedere medical, depinde la ce anume te-ai referit cand ai zis ca este "eronat" (eu am zis destul de multe lucruri).
Dupa cum am mai spus, desi stiinta de azi descopera noi granite ale universului si ale omului, pentru medicina clasica pamantul este inca plat. Dar, la fel ca multe alte lucruri, medicina a ajuns o afacere.
XIO spune:
Eronat am spus ca sunt afirmatiile tale ce tin de domeniul medical.
medicul nu trateaza simptomul, excizia tumorala combinata cu chimioterapia/radio etc acolo unde este cazul VINDECA.
Altadata este nevoie doar de tratament medicamentos sau doar de interventie chirurgicala pt. a vindeca un neoplasm.
Nu exista boala identica la mai multi oameni, de-asta sunt atatea studii care au o importanta majora, ca sa te ajute sa te orientezi.
Cancerul de colon pe care il dadeai ca exemplu nu inseamna 100% prezenta metastazelor, iar recidiva nu se datoreaza metastazelor.
cat despre chimioterapia de care te legi... contrazici medicina, atat spun.
In fine, atat scriu, ca nu mai pot de oboseala.
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
Sabinn spune:
Medicina se contrazice singura.
Teoretic, dpdv medical, ai dreptate. Practic, rezultatele sunt cu totul altele si asta se poate vedea, mai ales in ce priveste cancerul.
Daca mergem acum si vorbim cu fiecare bolnav de cancer, sau ne uitam la cei ce au fost, in proportie de 90% din cazuri chimioterapia este total ineficienta, mai ales pe termen lung.
Omul este cu mult mai mult decat carne si oase (altfel spus, este mult mai mult decat corpul lui fizic). Sunt multe aspecte pe care medicina nu le ia in considerare, si asta face ca ea sa fie foarte limitata.
Cel mai probabil, tu esti medic ceea ce inseamna ca discutia asta nu duce nicaieri fiindca o sa-ti aperi cu indarjire profesia (este normal).
Ideea mea principala este ca oricine ar trebui sa incerce si alte lucruri, pentru a se vindeca, in parelel cu medicina.
Numai bine!