MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 12
dianad spune:
Monica, multa sanatate si sa auzim de acum inainte doar de bine despre tine si despre orice alta mamica de aici!Eu inca nu am refacut biopsia. Sper sa nu-mi para rau vreodata.DianaD & Alexandru 12 04 2006
onitza spune:
MONICA, l-am gasit!!!! Este vorba despre Doc DAN FORSEA!!!! POate fi gasit la clinica BIODERM MEDICAL CENTER!!!! Acolo am fost eu de fapt, dar am uitat, deh memoria mea de babuta!!!!:D Sau la spitalul Colentina, dar e macel acolo! Lume fff multa. Stiu ca iti este f greu si te gandesti la trialul acela, dar incearca sa gasesti o metoda sa poti veni la el, daca te programez la cab particular, intr-o zi ai scapat.
denizel spune:
Da, si eu stiu ca prof. Forsea este ffff. bun.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
monica70 spune:
DENIZEL,ONITZA mersi de info ,mi-am notat datele de la mbii ,o sa mai butonez si eu si ma mai interesez ce si cum.Imi pica bine daca cumva ma hotarasc sa merg si in Bucuresti.
CRISSTEO stai linistita ca nu ma zapacesti , dar la mine acum cam greu sa se fi inselat si asta la laboratorul din Arad cu biopsia alunitei si cei din Cluj cu biopsia ganglionilor ... In plus si dermatologul din Arad mi-a zis clar ce e,doar cu diagnosticul "ochiometric" ,nu i-a mai trebuit nici macar dermatoscop. Ma bucur ca e ok fratele tau si interesanta faza cu biopsia.Trebuia mers la un al treilea sa vedeti el ce zice?
DIANAD multumesc
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
onitza spune:
MONICA, eu te astept cu drag atunci cand te hotarasti.
Intre timp fa-mi te rog bucuria si da=mi pe PM adresa, as dori sa iti trimit mir de la candela Sfantului Nectarie - vindecator de cancer.
lidsta spune:
Am mai scris la acest topic si anul trecut cand aveam recomandare de excizie nev atipic. Mi-am luat inima in dinti si acum 2 saptamani l-am scos. Rezultatul biopsie pare OK: nev displazic compus, tumora extirpata in totalitate. Acum nu stiu daca m-am alarmat degeaba sau nu dar stiu ca dupa operatie nu mi-a fost deloc bine: "piesa" extirpata a fost mare, am si vazut-o caci eu am dus-o la laborator si m-a durut ca naiba pana zilele trecute. De fapt si acum doare si ma misc cam greu, rana e pe spate si orice miscare care imi solicita muschii spatelui ma deranjeaza.
Multa sanatate la toate fetele si multa sanatate si putere Monicai.
Revin cu o completare: rezultatul pare OK dar la un search pe google vad ca cineva a facut tratament de siguranta dupa excizie. Acum nu stiu ce sa zic, dermatologul a zis ca e OK, sa vad totusi un oncolog sau sa nu ma mai panichez degeaba?
monica70 spune:
ONITZA multumesc mult
LIDSTA ma bucur ca e ok,sunt convinsa ca e bine,dar daca te simti mai linistita asa,ia lama si mai cere o parere.
Am si ceva vesti,doctorita cu trialul zice ca ma porivesc studiului si maine dimineata la 8 voi fi in Cluj sa vorbim.A zis doctorul ca luni dimineata deja vor trimite lamele in SUA.Ma gandesc ca pentru analiza genetica le trimit,pentru ca daca e unul din vaccinurile alea pe baza genei BRAF are efect doar la cei care o au,la ceilalti face rau din ce am mai ctit eu.Oricum aflu maine amanuntele.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"