Prietene la bine si la greu - 68

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

hello
Multumim mult pentru gandurile si urarile de sanatate . Au functionat ! Se pare ca Iustin este bine .Ieri a facut febra dimineata la 4 si apoi pe la 14 .De-atunci nik.
Ba da .Au ramas ceva maraieli si multeeee "figuri " .Dar asta sa fie baiul.

Pup cu drag toti fulgosorii desprinsi din cuib ,bravo lor ,mergaciosi frumosi . Noi de cand cu febra si cu statul in brate nu am mai facut nimic la capitolul asta

Bubu mic ma bucur tare mult ca ai terminat cu febra .

Dozz mi-au placut mult povestile cu desenele din temple. Tin pumnii sa ai cat mai mult laptic pt Ana .

ma simt tare aiurea ca intru atat de rar si nici asa nu reusesc sa scriu mare lucru

fug ,va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

La multi ani Danut !!!

Luniversari frumoase Chiara ,Maya si Ari !!!

ah ah stai sa te prind sa te pup si pe prichindeii frumosi

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

si noi va pupam cu drag

Mergi la inceput

Ionela ma bucur tare mult ca sunteti cu tati acasa .Tin pumnii sa se rezolve problemele la servici si ma gandesc cu drag la Mihneasa fie bine

Mergi la inceput

Andre suna supeeeer yami tortul

Mergi la inceput

Stop pagina mea !

Vroiam sa o mai intreb pe Monis cum e gurita lui Santi .Si Denis are o afta mica .Cica la doctorita : inca mai suge? Pai de-asta are afta .

Cuscri va pup ,iar pe mergacioasa o iubesc tare mult

Miany imi place sa te vad pe aici

fara exceptie

acum chiar am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Andre suna supeeeer yami tortul
Ai vazut si cum arata?Iti pup puii deliciosi! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata....

Am fost afara...frig dom'le frig...cand venea o rafala de vant credeam ca-mi smulge urechile.In consecinta,pe repede inainte am fost sa iau Dermalin si acasa ; a durat plimbarea cam 30 min,dar pe mine deja ma doare kapul,sper mucosii sa nu dea semne de raceala.
Ava, cred ca voi nu ati fost,nu?

In alta ordine de idei,cred ca,in sfarsit i-a spart gingia dintocul nr.1 lui Dragos...dupa o noapte de maraieli.Acum,sa nu fiu carcotasa, de la 10 la 2 totul a fost super ok...dupa ce a papat a inceput frichineala, maraiala,scancete, un pic de plans.Spre dimineata i-am dat si un pic de panadol,asa ca a dormit ok si de la 6 la 8.

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am intrat sa dau binete...si sa pupez luniversatii de azi

Dan, Chiara cea frumu si norica meea , Ariana si Maya Teodora

Si sa va zic ca deja am recurs la solutia extrema.....mi-am comandat cumparaturile de pe net...caci frigero e sexi rau si seara nu cred ca mai am eu chef de niscaiva cumparaturi.......
Incerc si eu o iesire pe langa bloc....ca pe noi numa' la ore d'astea nepotrivite ne apuca....

Revin cu raspunsuri ca am citit "din doi in paishpe"....dar fete!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

hai ca poate reusesc sa scriu si eu doua vb cat e printesa la mama.
in primul rand scuze pentru mesajele telegrafice da chiar nu am avut timp de mai mult, Maia e mamoasa tare, cu greu reusesc sa o las la mama ca sa pot pune mancarea la foc sau sa dau cu aspiratorul, plus zilele astea am facut febra, ne-au chinuit dintii si tot asa,

As vrea sa le urez fulgusorilor sarbatoriti pana acum LA MULTI ANI, si tot binele din lume alaturi de parintilor lor.
Ramonika si tie iti doresc un sincer LA MULTI ANI alaturi de cei dragi tie.
Ieri ar fi fost si ziua lui tata , daca ar fi trait ar fi facut 59 de ani, as fi dat orice ca Maia sa isi poata cunoaste bunicul dar asta e viata.

Imi pare rau sa citesc de fulgusori bolnaviori, le trimit un mare mare si insanatosire grabnica.

Nu in ultimul rand cuscri felicitari pentru burtica , stiu ca te gandesti cum o sa te descurci cu 2 in vremurile astea, dar sunt sigura ca totul o sa fie ok, asteptam sa vedem burticuta la semnatura . si felicitari si pentru D-NA BLAGA in fata lui D-zeu, asteptam poze, poate cand veniti in Cluj o sa reusim sa ne intalnim si sa le facem cunostiinta fulgusorilor.

As fi vrut sa mai scriu dar deja i se aude glasul la mandra pe hol, si are un glas, soprana o fac

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

LA MULTI ANI DANUT
CHIARA, ARI, o ultima luniversate frumoasa, , mamicilor incepe marea pregatire pentru prima noastra aniversare , eu deja tot incerc sa ma hotarasc asupra meniului, da cum sunt atatea bunatati de facut mai am pana ma hotarasc

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput