Prietene la bine si la greu - 68
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 fetelor, ati vazut luna in seara asta?? (e spre N-N-E) Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
damn, am geamurile exact in partea opusa...fa si tu o poza sa ma si eu
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
HAI ALEXAAAAAA
ce zici unde-i luna, ma duc sa ma holbez
noapte buna
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
damn, am geamurile exact in partea opusa...fa si tu o poza sa ma si eu Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
as vrea eu sa am o camera foto care sa poata poza asa ceva
cum e in casa noua? S-a obisnuit Sabinutza zambareata?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Monis,spune-mi cum e luna,ca mor de curiozitate,si de la mine nu se vede.....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion pozele din parc Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
multumim
ce evident este din poze ca era frigu naibii . Pe mine ma doare in gat de mor, ma duc sa pun sare in soseta
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
as vrea eu sa am o camera foto care sa poata poza asa ceva cum e in casa noua? S-a obisnuit Sabinutza zambareata? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
cum, camera ta aia faina nu poate poza luna? nu ma tine sa ies in fata blocului la ora asta, asa ca o sa te cred pe cuvant
iti dai seama ca e exact asa cum ne-am dorit, Sabina acum 3 minute s-a desprins de mobila si a mers singurica tot holul, a ajuns in usa la bucatarie si a tras un fund de parchet de a inceput sa planga, cred ca l-a luat cam tare, dar bine ca nu a cazut in cap , taica'su nu era atent ca ea a plecat, se uita la TV ...
in rest, e foarte incantata ca are ce explora...nu ne mai putem plange ca nu este spatiu
thanks for asking
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Dozz spune:
Si mie mi-a placut azi in parc cu pisicosii. Mitzi e ff finuta si sta singura cu pitix aproape mereu (eu va admir pe toate cele care reusiti cu ajutoare putine sau deloc!), iar Tudor e dragalas foc, cu niste ochi albastri care vor face ravagii.
douradoudou spune:
sunteti incredibile..cele mai tari
cred ca mai stau vreo 20 de minute si gata..sunt cam dese..la cateva minute si dureaza vreo 30 de secunde
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa