Prietene la bine si la greu - 68
Raspunsuri - Pagina 11
angi_san spune:
Fetele care utilizati scutece Pufies, au in real cotroceni nr 4 si 4+.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
monis5 spune:
Ramona iti trimit eu jucaria de la Raluci, numai sa ajung la ea s-o iau. Cand iti trece supararea, astept adresa ta pe PM.
Tu ai dreptate, si eu m-as fi suparat sa astept ceva si sa ajunga altceva (cum ai crezut depsre cana) sau deloc (cum s-a intamplat cu jucaria). Si ai dreptate si despre bani, ca de aia a fost facuta comanda acolo, ca erau toate mai ieftine.
Pe de alta parte si Raluca are dreptatea ei, pentru ca nu e simplu sa faci o actiune de asta pentru grup. A fost un efort din partea ei, pentru ca ea a platit comisioanele la totii banii trimisi in contul ei pentru produse si a platit si comisionul la plata catre 13enterprise. Si apoi a trimis produsele in oras prin sotul ei etc.
Trebuia o comunicare mai buna de la inceput, asta e tot. Restul se poate drege. Vorbele grele insa se dreg mai greu. Sau deloc.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
raluci_b spune:
RALU - sunteti bine?
ALEXA
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
Ancutza_Bro spune:
mai fetelor, concursul cu poze a mai inceput? nu ati dat nici un link nimic, eu vreau sa va votez pe toate
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro mai fetelor, concursul cu poze a mai inceput? nu ati dat nici un link nimic, eu vreau sa va votez pe toate |
duminica se termina inscrierile, deci incepand cu 1 noiembrie sa te tii, o sa te saturi de linkuri si votari
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
RamonaCopot spune:
Monis, ai dreptate cu vorbele grele. Nu am vrut sa imi faca nimeni nici un favor pe gratis si inca nu vreau. Asa cum am scris saptamana trecuta, acest colet il asteptam nerabdatoare pentru ca in el era cadoul fiului meu de aniversare. Daca nu a sosit in timp util asta e. Il asteptam tare nerabdatoare si am facut un efort sa platesc 30 lei, in loc de 5 lei pe posta, tocmai pentru a ajunge mai repede.
Oricum, sincer imi cer scuze fetelor celorlate care nu au nici o legatura cu acest lucru si tot citesc despre el, aici pe forum. O sa incetez.
La revedere.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
duminica se termina inscrierile, deci incepand cu 1 noiembrie sa te tii, o sa te saturi de linkuri si votari by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
aha, ok...atunci incep sa-mi antrenez degetelele pt clickuit
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
douradoudou spune:
pt toate ...m-ati emotionat enorm ..
inca sunt acasa..am contractii dar suportabile si cam neregulate ...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa
magdaz_ina spune:
Hai,hai,hai, A L E X A !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006